torsdag 28 maj 2020

Temperaturers effekter på hud och människa och egna tester men med luft

Intressant då jag håller på med test men med varmluft , ska bara ha ett upphettnings bart livsmedelsgodkänt rör som jag ska inhandla i morgon, för att inga dåligheter ska lossna runt +100 C och dras ner i lunga då man andas in via näsan.
Köpte igår ett förzinkat koppar rör , och ökade på längden på min "temp-höjare- punktvis" (THP)för att få ner värmen som var runt 60-65 C då den stått på ett tag. Just det med nya röret gick att sänka till under 60 grader, och kan man hålla det på 50-55 så blir testet bra. Sedan 37-43 C med fler temperaturer, kanske även svalare får i gång den egna regleringen bra, men även så högt det går utan att de dessa brännskador som vatten och metaller kan ge vid mina temperature, men inte med luft då den inte är lika bra energibärare
Märkt ett par saker som jag väntar med att nämna men det kan också vara på ett nytt tillskott "Glutation" eller att det blev så varmt runt också inte bara kokat "huvud" med 65 grader i ett par timmar sammanlagt i måndags mm . 
Fick i dag åter bekräftat vatten i mellanöra men svårt att åtgärda nu i Corona tider , så ska inhandlas livsmedels godkänt rör och en temp givare till i morgon 
Nu länken och Citerat del av texten nedan :
Det är inte bara huden som skadas vid temperaturer över 41, 42 grader. Det gäller hela människokroppen, som hos friska har en temperatur väldigt nära 37 grader. Temperaturen är viktig, väldigt viktig. Det finns massa ämnen i kroppen som är gjorda för att fungera vid en viss temperatur, och som annars fungerar sämre, eller inte alls.
– Så kroppen kämpar hela tiden för att inte vara för varm och inte för kall, utan helt lagom, säger Fredrik Huss.

Inga kommentarer: