lördag 17 december 2011

Att sparka någon i huvudet som ligger ned

 och det efter att bråket enligt uppgift  startat oprovocerat är en råhet som man ofta läser om nu för tiden samma med att vara snabb på att dra kniv och använda den.

Om det är exempelvis  anabola inblandat som triggar  denna hänsynslöshet, och de som använder anabola inte vill på grund utav träningsresultat avstå dessa preparat på grund utav att det finns vissa som lider brist utav testostevron, och en del kanske tycker att det är bättre att försäkra sig om att de har minst normala värden om de tränar, så kanske man borde införa lätttillgängliga tester för alla kring hormoner, så att unga inte försäkerhets skull tar ett par piller med hormoner för att inte  "missa" träningsresultat.

Jag såg lite på ett program för ett par dagar sedan där en ung man injicerade hormoner för att bli så väl tränad som möjligt. Jag  funderar lite på om det  är så att många startar med detta missbruk för att de aldrig eller sällan känt  den riktiga tränings gnistan,  och om det beror på förlåga hormonvärden så vore det bättre att de fick lagom nivå utav läkare än att de doserar själva med okontrollerade raseri utbrott, oxhjärta och impotens ,för att nämna några , biverkningar?

Förövrigt så fanns det en "Hejd " kring Jul i Sverige som satt i året runt som uppenbart inte alla har längre.


DN  EX  SVT  GP  ltz




1 kommentar:

Anna Nym sa...

Jag trolligare  att drogen khat är inblandat i Lundvikamordet!