tisdag 20 december 2011

Man bör inte utesluta liv bara för att

Jordliv inte skulle klara miljön där man tittar. Vem vet om det inte finns mer  avancerat liv som klarar sig i vakuum  än Bakterier  eller Björndjur som överlevt i Rymden?

Att Liv borde finnas på många fler ställen i Universum är det väl få som betvivlar i dag med det stora antal miljarder galaxer som innehåller  många miljarder av stjärnor (Solen är ju en stjärna ) som många har planeter kring sig likt våran Solen.

GP  AB  SvD   DN

2 kommentarer:

Messerschmidt sa...

Varför är universum och solen skrivet med stor bokstav? Sen heter det vår sol, inte våran solen.

larsschnellsblogg sa...

Tack för din rättelse även om du glömde att  även jorden (Tellus) stavas mitt i en mening med gemener, men jag skrev medvetet med Versaler , ord  som jag vill framhäva i texten. Angående "våran solen" så ville jag påminna om meningen innan där Solen  beskrevs som en stjärna.

Jag öppnade din profil och såg att du har starta denna profil precis ( då mitt inlägg var den första du kommenterat) och vill bara säga att du kommer att få fullt upp om du läser runt på nätet  och vill rätta allt som du ser, då det finns rena stavfel, talspråk, dialekter med mycket mer som inte följer helt skolSvenskan, men har du inget annat för dig så tackar nog de flesta bloggare för den ökande stadstiken som dit besök genererar. 

God Jul