tisdag 9 augusti 2022

Bromsar som slutat plötsligt att fungera ser ut att vara vanligt kring palmeutredningen.

 Bromsar som slutat plötsligt att fungera ser ut att vara vanligt kring palmeutredningen.



Detta var intressant och det finns mer som runt en person på länsrätten som hade folk mittemot sig på taket förmodligen, varpå jag ringde polisen så det finns en anmälan på detta.

Antingen 1985 eller 1986 , anmälan finns kvar i registret men eftersom ingen GM var nämnd bara mig som anmälare och adressen Hornsgatan 146 och förste notarien på länsrätten, så behövs en polisarbetes order för att leta tydligen.

Då denne person även hade känningar via sin farbror i spelklubbs världen SC och även KP fanns runt mm så kan ju blindspåret ha lagts redan då i o m att timmar innan mordet så raderades data banden på Harvard akten (OPs skatte besvär) och dokumenten stals, men som alla visste så hade chefen kopia på dessa besvär inne hos sig.

Enligt Michael MacLaine så befäst bilden av ett planerat mord av grupp, (om nu inte mången polis etc sagt det titt som tätt att den d-j borde skjutas och nu inte ville att sådant skulle minnas ) , och att planera och tillverka dimridåer/ falska spår kan gjorts långt innan med olika "offer".

Att dessa dokument försvann timmarna innan mordet kan var en slump genom att tex någon nyfiken titta på dessa handlingar ( vilket har bekräftats av en som erkänt det ) med statsministerns namn på men sedan lyckats spilla kaffe på dem och bestämt sig för att få det att se ut som om de kommit bort i posten genom att radera data bandet om dem, och ta bort papers handlingen helt.

Men det kan vara ett våghalsigt/galet sätt att sprida dimridåer också genom att det bara var timar innan mordet där någon fick uppdraget at hitta på något då man visste att OP skulle på bio.

LK tex jobbade som abab vakt just under denna tid och han sade runt 1997 och 1999 ( då hans gäng LK gruppen började trakassera mig med hot med mera som förmodligen var dimridåer och jag trodde dessa var de goda killarna, ) sig spärra en T-bane ingång i Hötorget efter mordet.

Dessa väktare hade även länsrätten, de hade nycklar till gångarna under och kring själva mordplatsen så att få en person att dyka upp som gubben ur lådan lite varstans innan och efter mordet (genvägar ) och sedan försvinna blir ju lättfattligare om man vet att mördaren kan haft nyckel bärande guider i form av väktare.

Denna lk som åtminstone 1999 sa sig blivit polis ( såg han med uniform på bild i tidning senare ) sade sig även varit u-båts officer + hög S företrädare som ungdom i SSU har/ingår i en grupp som jag anmält dels för mordförsök hot mot tredje person ,men visat sig omöjligt att få tillstånd en utredning via åklagare, JK osv JK anmälan https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/lanksamling-for-att-kunna-hitta-lattare.html

Inga kommentarer: