måndag 16 september 2024

Jag skulle gärna se en kommission på deras metoder. Grovt kriminella sossar runt Palme mordet

 Jag skulle gärna se en kommission på deras metoder som tex grovt människorätts kriminella Lennart Karlsson gruppen använt med tortyr , hot och förmodade mordförsök och kanske även mord i möjligen tre fall minst.

https://www.expressen.se/kultur/palme-utredningen-fick--ga-at-helvete-i-34-ar/

Boken som nämns har totalt struntat i vittnen som IM och AB och bygger enbart på att CA sålt sin revolver svart, har tappat hanen så att ett vådaskott gått in i TV , och förmodligen skämtat att det var OP på tv:n då det var penibelt att sitta där i röken och ringande i öronen, förmodligen obehandlad kronisk infektion i kroppen typ borrelia då han ser smärtfylld, febrig och trött ut på ögonen som kan ha gjort han vresig i bland. Visst en försvunnen revolver är intressant men då har man inte kopplat vad som utspelar sig runt mordplatsen i övrigt som buss 43 eller den springande mannen (figurant nummer 5 på Luntmakargatan) och att det är runt 6 observationer av springande personer i riktning från mordplatsen vara det måste vara minst två olika men möjligen 6 stycken. Blockerande volvon , om man betänker nu den kriminella LK gruppen vad de kan ha hotat /lurat någon till, så förstår man att folk kan få anledningar att hålla tyst då dessa går på nära först och främst. Starta om utredning och utred i en kommission vad fan man pysslat med!!! (Grovt kriminella fega sossar i länken. Maskad bild på LK länk nr 5 https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/lanksamling-for-att-kunna-hitta-lattare.html )

lördag 14 september 2024

Mitt tips till Palmeroteln 2019. Palmemordet LK-gruppen

 Mitt tips till Palmeroteln 2019


https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/04/dags-ta-upp-jk-anmalan-mot-lk-gruppen-i_22.html

Se övriga länkar där beskrivningar av händelser och dagböcker bugg filmer foton etc finns med, ämnade för utredare att med märkpenna ta ut brott och fråga vidare om och skriva protokoll men i sverige så har förmodade mördare skydd...
https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/lanksamling-for-att-kunna-hitta-lattare.html

En fråga hur många kända privatspanare bodde /bor på Lilla Essingen, från åtminstone 1997 och framåt, i Stockholm? Ska lägga upp lite namn sedan och se om någon känner till dem.

torsdag 12 september 2024

Avslag på att behålla pengar av överskjutande skatt då ens ekonomi raserats av bedragare. Palmemords relaterat




 

Avslag på att behålla pengar av överskjutande skatt då en ekonomi raserats av bedragare (RIVE) och lögnhalsar och förmodligen minst en från LK gruppen L*** (på Stran**st transport ) senast.

LK gruppen som dök upp 1997 och därefter (1999)svåra hot , trakasserier på arbetsplats efter arbetsplats och i bostad efter bostad, 4 händelser som jag misstänker är mordförsök och ytterligare minst en händelse jag skulle vilja ha utrett med det aspekter jag har kring LK gruppen, men Sverige har blivit sedan 1986 ett bananland där ingen behöver stå för något någonsin om man har kriminella kontakter på positioner.
Hade precis kämpat mig efter många år bort från kronofogden med LK gruppen i hasorna överallt utöver tung sjukdom i luftvägar och blod där tre läkare ljugit och ändrat i journaler vilket jag har bevis på men det utreds inte (ser möjliga beröringar hos de och ett par till med LK gruppen) och nästa jobb börjar strula snabbt men jag var van att kämpa hårt (blodsjukdomen gjorde en lite dopad också) och tänkte det löser sig , men då det inte gått att få besvären i luftvägar fixade i Stockholm ( varit tvungen att åka utomlands och läns för enkla behandlingar men som obehandlat tynger en med smärta och trötthet och lögner och förtal uppdagades på företaget.... Så hamnade man åter hos kronofogden och får inte behålla för att kunna bo eller studera.
Jag tar detta till Europadomstolen då jag dels lämnat med en film som förklarar lite av upptakten, och mitt huvud syfte är att sätta fast LK gruppen då det är ett kräk gäng som går på nära först sedan ekonomi, hälsa och sömn precis som Stasis zersetzung.
Tredje och fjärde länken står det om senaste händelserna där tom facket transportarbetarförbundet skrev en falsk varning (har inspelningar) med arbetsgivaren. Så fort det är en S runt så ... som Lennar K som sade sig varit förste talare på SSU och sedan sett flera S runt och massa trakasserier sedan 1997 fram tills idag. https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/lanksamling-for-att-kunna-hitta-lattare.html
Så finns det någon Journalist, MR jurist , jurist som vågar gräva i detta så inboxa.



måndag 2 september 2024

Kaliber 357 (Ca 9 mm) efter penetrering av kroppen i ingångshålet, kan det vara 5-6 mm? Palmemordet


                                             https://wpu.nu/wiki/Uppslag:B3-01


Kaliber 357 (Ca 9 mm) efter penetrering av kroppen i ingångshålet, kan det vara 5-6 mm? Jag tänker att hålet i kroppen strävar efter att pressas ihop igen. Vill nu bara verifiera att kalibern är den rätta.

Ang kulorna så ska de ha unika räfflor och bom märken efter vapen tillverkarnas egna "recept" på just räfflor och bomar, så att avgöra exakt vilken slags pipa som kulorna skjutits genom bör ett mikroskop kunna fastställa om man har jämförelsebilder från de olika piporna. Räfflor och bommar är ju till för att kulan ska bli gyro stabil genom att sättas i spinn/rotation och inte börja vobbla/tumla i luften, så de har olika recept som sagt på vilka räfflor blir bäst, så då det varit på tapeten att man kan skjuta 357 magnum i 38 special med mera så bör det ju varit andra räfflor och bommar i dessa? En revolverpipa går att byta ut själv, lätt att smuggla och gömma och vem hos polisen skulle kontrollera det vid en rutinkontroll av vapnet? Kanske med några kulor tagna från en ask som man vet ska säljas i andra sidan av landet (Tex Wilhelmina) som man samtidigt bytt ut mot kulor i asken som man själv bara haft ett fåtal av. Så med bytt pipa och ammunition du inte har någon registrerad/spårbar connection med i en revolver du prepparerat för "Utifall" som vore i stort omöjligt att åka dit på vid en rutinkontroll, så blev spårandet betydligt svårare om man bytte tillbaka pipan efter mordet. Kontrollerade man skicket på revolvrarna man provsköt? Om gängorna såg orörda ut? Märken på pipan? Detta utöver att man då kanske kunnat gänga på 357 pipa på tex 38 special, då ju det bör varit räffel och bommspår efter en 357 magnum pipa på kulorna annars är ju verkligen hela utredningen totalt ute och cyklar, gör att man skulle haft en vansinnig tur om man hittat vapnet bland de begärda vapnen som man ville kontrollera och dessutom ifrån bara stockholms området , eller utökad man det sen? Byte av revolverpipor:

söndag 1 september 2024

Preskribera Palmemordet? Med den falska telefonavlyssningen mot SC så är ju ett omtag annars den rätta vägen.

 Ang kulorna så det var ju samma Blyisotoper (som ett fingeravtryck?) på kläderna som på kulorna. I övrigt så borde det finnas då två extra kulor man då också missar på platsen , då det dröjde dagar innan allmänheten hittade dessa två. Så innan man spånar iväg för mycket om utbytta kulor så fokusera på det vi vet. Obduktionsprotokollet är det ännu sekretessbelagt och varför i sådana fall?


Såg Mikael Hylins "Palme Träsket och mordrettegångarna" (2018) igen https://viaplay.se/player/default/serier/palme-trasket-och-mordrattegangarna/sasong-1/avsnitt-1 och fler delar av de 7 tar upp telefon kontrollen som var manipulerade runt Sigvard Cedergren vilket jag antog var gjort för att man smet 4 timmar för tidigt från sitt spaningsuppdrag och ville ha något att visa upp så man tog uppgifter från 3 dagar innan mordet den 25/2-1986 -som tex polska cafeét och RÖ som blöder som en gris och där polisen som griper han noterar och dokumenterar detta- och lägger det på mordkvällen den 28/2-1986 så att bland annat Sigvard Cedergrens spår totalsågas. En Margareta E säger att hon bara efter kollat och alltså inte var den som skrev ner samtalen, men hur utredda man detta internt? Och varför kom inte dessa uppgifter fram till rättegångar, fattade man inte vikten av detta?

Fattade man inte att det är totalt rättshaveristiskt att inte säga något då man borde insett att en oskyldig kunde blivit dömd och ett viktigt spår med den springande mannen och den blockerande volvo (som trotts varit min krockade volvo 244 som stod inför skrotning efter att en ambulans två månader innan kört in i den och tre parkerade bilar till på Hornsgatan 146 den 1985-12-27) som Sigvard Cedergren ser och dessutom hör skotten? Både han och Reine måste ju undrat vad som var i görningen då deras tidsangivelse blev total sågade i och med telefon kontrollens falska tider.

Jag såg nu nogrant på den svårt cancersjuka SC bettende då han helt plötsligt nämnde att ha haft en revolver till som han lånat ut till CP (förmodligen kanske för att göra sig intressant då han kan misstänkt att han inte fick all medicin som fanns tillgänglig och ville leva ett tag till) där han trots 20 förhör innan nämnt tiden han lämnat och dessutom påpekat att CP brukade vara utanför i området och att det kan stämt in på en person med ruskigt utseende , aldrig nämner denna extra revolver så han chansade på att göra sig extra intressant, för det låter inte som sanning plus på videon hans bettende ser ut som en som ljuger dåligt kanske försvagad av cancern och därför det ser falskt ut eller att han var så pass uppgiven med detta med den falska telefon kontrollen så han tänkte de tror mig ändå inte?

Fanns ju tydligen en och annan riktig Journalist till som Mikael Hylin, Hannes Rådstam synd att dessa inte får uppbackning som med delen om telefon kontrollen av övriga mediebolag, fattar de inte att de skämmer ut sig historiskt genom att hävda " vi är tredje statsmakten " men inte utreder mänskliga misstag som fått ödesdigra konsekvenser då man sopat det under mattan och inte följt upp de logiska spår direkt i anslutning till mordplatsen och runt omkring?
Så frågorna är.
Har man släppt på obduktionsprotokollet så vi får veta om det är en kaliber 357 som mordet utfördes med?
Hur har man gått till botten med telefonavlyssningen som var falsk?

Var finns förhören med de i volvon som blockerade infarten? ( CIA killen i den serien berättar att då hans vän mördades så spärrade man av vardera sida på gatan i Paris innan man sköt offret i huvudet med fem skott,han ställer sig frågande till varför inte mördaren bara slängde revolvern men det finns då precis upptäckten om DNA plus mördaren ville nog ha möjligheten att skjuta vittnen som ville stoppa han så behålla vapnet var nog prioriterat av han, men inte ens detta registrerar man hos Svensk polis?)
Var finns de spaltmil med artiklar om den felande telefonavlyssningen borde generera?

Vem var figurant nr 5 som SC pekar ut som den springande mannen?
Hur ofta blir det justitiemord i Svenska domstolar då till och med telefonavlyssningar kan manipuleras?
Del 4 till 7 handlar mycket om den falska telefonavlyssningen , man bör ta ett omtag i detta mord och utreda mer figurant nr 5, buss 43 walkie talkie som hittade par dagar efter mordet på Birger Jarlsgatan med mera. Annars kanske lägga ner detta och preskribera det så kanske någon med revolvern vågar sig fram, och behåll belöningen på 10 miljoner för den så att det blir värt ståhejet för den som har den?