torsdag 31 augusti 2023

Ang köns ”korrigeringar” (?)på barn , har man testat rätt efter könet, hormoner på dem? OCH Sagostund med Vinvhora är olämpligt också

 Ang köns ”korrigeringar” (?)på barn så undrar jag vid vilken ålder detta testas och om man fullt ut undersökt om några man stoppar i hormoner , om man då först testat förstärka detta på det kön personen är född med , och har någon blivit bättre i sitt födda kön?

Var finns dessa undersökningar att ta del av, maskat givetvis?

Jag kan förstå att det är jobbigt som ung i skolan och inte våga komma ut (och när ni kommer ut, tafsa inte på de som inte är dragna åt erat håll!!!) och att man försöker göra det så normalt som möjligt för er att ta steget. Men om ungarna i skolan i 6 års åldern ska börja hintas åt sexuella dragningar som de inte kommer tänka på förens de blir könsmogna , och då även vara utsatt för påverkans aktioner blir ju fel.

Så var finns forskningen så att andra kan se och läsa och kanske kunna komma med råd? Då detta är i ett samhälle det ska finnas till och jag tycker att 6 åringar och äldre barn ska lämnas så långt i fred nu om man inte kan i sådan ung ålder se på tex blodprover med 100% säkerhet att denne är född i fel kropp och inte kommer växa till sig. Sådan forskning bör ju finnas och bör vara offentlig men maskad namn etc.

Sedan vin hora hit och dit för sagostund bör nu tas bort, det är vin och det är hora, inget barn ska komma i kontakt med vid en trevlig mors lille olle i skogen plockade blåbär etc. Inte minst för barnsäkerhet sedan, de kan ju följa med vem fan som hels sedan och utsättas för brott av någon pedofil. En pedofil som borde testas manliga hormoner på och tidningar och filmer med fullvuxna kvinnor i som kanske kunde få dem att tända rätt?

Inga kommentarer: