måndag 8 juli 2024

Oj ! Folk har inte bott i en förort och sett opåverkad på 80-talet hur cannabis verkar på 14-15 åringar




 Oj ! Folk har inte bott i en förort och sett opåverkad på 80-talet hur cannabis verkar på 14-15 åringar och uppåt där flummarna gick och tom skallade ner fäder som med matkassar var på väg hem från affären och sedan upprepade samma saker då de jagade pengar till cannabis.


Cannabis tar bort den ånger som att skada någon skapar hos alla andra för du är så avtrubbad. Sedan 80-talet vad har hänt med brottsligheten? Den har blivit grövre och grövre ang våld, om du legaliserar och sätter upp dessa tex på myndighet som ska fatta beslut men utan ånger struntar i hur dennes beslut landar eller arbets kollegor som låter andra ta stor del av sitt egna jobb och många fler exempel, det blir en helt annan värld med cannabis.

De krigsskadade med PTSD blir hjälpa vissa av dem av cannabis , men inse då att det är en kraftig avtrubbning på tex ånger efter vad de sett och gjort i krig, men de har förhoppningsvis kraftigare spärrar genom sina erfarenheter än en 14 åring som ska ta lärdom av snedsteg eller beslutsfattaren som plötsligt ska i rus fatta beslut.

Ge recept till de som redan är beroende eller de som absolut vill testa och är runt 25 år. En skolungdom kan känna ett normalt stresspåslag av händelser i skolan allt från ragga på brudar, bråk , läxor, tala inför klassen , hormoner i den växande kroppen och ska de då röka på sig en avtrubbning med allt i ovan istället för att tex ta en del inderal om det annars blir för handikappande mot att gå i ett töcken som inte släpper förens dagar efter en rök period, så blir ju tex skolgången lidande och alla andra lärdomar som man som ung ska ta till sig.

Mycket som sker nu i samhället beror i stort på cannabis som grund och tillägg av alla andra droger, en person som hade givit en 12-17 åring droger att sälja eller vapen för att skjuta någon åt denne hade inte fått det lätt på tidigt 80-90 tal men nu ser man flera fall. Som sagt ge recept till de som absolut vill testa eller har ett beroende/behov av drogen.

Inga kommentarer: