torsdag 4 januari 2024

Dagboks "blad" Ett litet medicinsk mot trötthet test med snus, vapen situationer, hot mot kvinnor cannabis ,ballongdilatation mm

Dagboks "blad" lite om S märka LK gruppen, snus, ballongdilatation, hot mot kvinnor , vapen situationer, cannabis våldsam och avtrubbande drog, Palme med mera.
Om man inser att vissa krigsveteraner med krigsminnen har blivit bättre på cannabis så måste man inse att om du redan är förbehandlad och avtrubbad genom det kraftigare haschet ( gräs är ofta mildare ) så kan du skada människor utan ånger speciellt med andra droger samtidigt som driver på och tar bor spärrar. Vi har de flesta skjutningarna i norden och så kolla cannabis och drog konsumtionen och jämför. Cannabis som medicin eller folk som redan är inkörda på det , ok på recept men den avtrubbande drogen bör fasas ut ur de Svenska samhället enligt min kunskap.

 


Ett litet medicinsk mot trötthet test. Köpte snus idag den 26 Dec 2023 efter att ha slutat helt med nikotin den 15 april 2021, så drygt 2 år och 8 månaders stopp. Ska testa nu om det gör mig piggare och sedan byta till en fjärdedels 7 mg plåster per dag om det funkar nu. Känns bakvänt att börja utan sug igen men tröttheten saboterar en massa så efter andra uppiggande behandlingar som tappning som jag sedan kompletterat med järntillskott och bactroban mot känsliga hinnor och en snark skena som varje del gjort en piggare men där förmodligen näsa och öra sänker allt utan baktroban som man inte kan jämt ta, så testar jag detta med nikotin igen då det tidigare med allt annat gjort en mycket trött då man försökt sluta tidigare och blev direkt piggare.

Ska använda små delar av plåster som sagt om detta funkar så man slipper andra biverkningar och blir lättare att sluta med hoppas jag.
OBS ta inte efter detta då det känns totalt bakvänt, då jag hade noll sug, och nikotin är farligt för hjärta diabetes etc, men tröttheten som kommer och går är mitt skäl att testa detta innan en annan behandling mot hinnor OBS
Tillägg: 00:39 27 Dec 2023
En ballongdilatation jag bad om 2020 fanns inte i Sverige ??? Länk i kommentarerna till den citerade texten.
Man blir trött, denna ballongdilatation frågade jag en ÖNH specialist om 2020 men han sade att man inte gillade den så den infördes inte i Sverige. Men ser nu att det har funnits några år i landet och man utredde om det skulle bli en rutin operation, ska be om den i mellandagarna !!!
" Sedan ett antal år har en teknik för behandling av förträngd örontrumpet hos dessa patienter varit tillgänglig: ballongdilatation av örontrumpeten. Dilatationsbehandlingen Ingreppet utförs vanligen i narkos eftersom området är smärtkänsligt. Med en stavoptik visualiseras örontrumpetens mynning i nässvalget och en tunn kateter förs in i örontrumpeten. I katetern finns en ballong. När den är på plats blåses ballongen upp så att den del av örontrumpeten som är av brosk (främre tredjedelen) vidgas. Trycket behålls ett par minuter, därefter är behandlingen klar. Metoden är relativt ny och även om det finns omfattande internationell, och även svensk, erfarenhet råder osäkerhet kring dess nytta och risker. För att vägleda beslut om att använda metoden i rutinsjukvård inom Region Stockholm initierades därför detta HTA-projekt.

Uppdatering 30/12-2023:
Ca 3 snus om dagen sedan 26/12 och anar att testet nog är bra så det blir nikotin plåster nästa vecka då dosan är slut 🙂 (tills ballong dilatation och förmodligen bra mot anaerob/er antibiotika fixar bort alltid återstartande öra och näs problem )
Kändes verkligen helt galet att börja igen efter 2 år och 8 månader men tröttheten som går in i "märgen" kräver att man testar allt som står till buds och som man tidigare märkt att frånvaro av vid stopp gjort en trött.
Ska nu läsa klart länken om svenska ballong dilatationen och ser om den även efter 2018 fanns i landet då en läkare hävdade att de inte införts i Sverige 2020-2021 men jag fick ett rör insatt vilket hjälpte mycket men inte helt och då jag inte vet om det är örat som infekterar näsan med stilla stående som släpps ut då och då ( par gånger vecka) och inte tvärtom att de som jag tänkt är näsan som startar örat. Intressant!!!
Uppdatering:
Ballongdilatation säger en ÖNH läkare 2020 att Sverige valt att inte införa.... men står med i landstinget 2018-19 som funnits ett antal år och här (I kommentars fältet ) en artikel från Netdoktorn 2020.
Ballongdilatation: Har den första januari 2024 skickat en egen remiss om den.

Inga kommentarer: