söndag 10 december 2023

Ställer man inte upp direkt mot vansinniga hot av gärningsmäns (gärnings-henar) mot till exempel exflickvänner eller som polis-hen Lennart Karlssons grupp [...] Palmemords utrednings relaterat




https://www.epochtimes.se/Anders-Borg-om-invandringen-Vi-begick-ratt-stora-misstag 

Ställer man inte upp direkt mot vansinniga hot av gärningsmäns (gärnings-henar) mot till exempel exflickvänner eller som polis-hen Lennart Karlssons grupp, till och med använder sådana mot svenskar, så ser vi facit nu. Hyggliga invandrare dras över samma kammar och det skjuts dels för att skydda sig mot denna galenskap och runt detta frodas knark och annan kriminalitet som till och med drar in barn som dödas.

LK gruppen , "ni såg, ni kom, ni segrade" va? Du och dina socialdemokrater och annat v folk har förstört mycket i landet, hoppas du är pensionär nu och ett par önh läkare med fler andra också, i väntan på rättvisan.
Du, LK , kom ihåg skådisen(?) som spydde röd vin då han kom ut då vi byggde uteserveringen på ön? Och du sade att "om jag ser ut så där en dag så får ni skjuta mig" mitt råd nu är inte att du ska skjuta dig själv utan leva kvar som det viktiga vittne du är, och vända landet Sverige nu med dina vittnes mål om vad ni utsatt mig för sedan 1997 och visa på hur många inom S har använt alla som brickor för att bita sig kvar vid makten, du har det kvar att göra i ditt liv.

Relaterat:





Inga kommentarer: