söndag 28 april 2024

Kunde inte släppa detta i dag med filmerna om D3, K2, Magnesium[...] plus ett svårt våldsbrott på X som kan vara lågt d vitamin relaterat

 Kunde inte släppa detta i dag med filmerna om D3, K2, Magnesium, Kalcium, Kalium, A-vitamin och Boron, Metyl B-vitamin och Deuterium och Roundup ( ogräsmedel Roundup som dödar allt växande, kommer bara ihåg handelsnamnet då jag sett hur snabbt en buske vissnade med bara några få skvättar för drygt 10 år sedan) Roundap är numera hårt reglerat där lantbrukare får efter kurs använda det och det är det två som specifikt tar upp , men har engelska test snart så är samtidigt bra att lyssna på engelska ett ämne man tycker är spännande så att man googlar upp de ord man inte kan .


Lägger ut en länk till NCBI om 15 000IE där endast en fick åka till sjukhus och man har inte använt det viktiga K2 (OBS MK7 inte MK4 då den inte tas upp bra ) eller magnesium , vilket då kan varit tur annars kunde resten också fått kalcifiering kanske. Men denna länk är från 2017 så det har hänt enormt i små studier , de stora betalar inte läkemedelsföretagen för och det är mycket dålig stil man använder då den som man beställer undersökningen av vet ju hur beställaren vill att utkomsten ska vara och vill gärna ha 10 miljoner dollar uppdrag igen och flera rapporter begravs som inte gillas av beställaren.

Samhällena måste ta detta då många problem kan lösas då de med låga nivåer kan bli aggressiva och jag såg en fruktansvärd film på X (twitter) där ett 10 tal mörkhyade i usa tror jag slog ner en vit tjej och sparkade i ansiktet, hoppade på huvudet alla 10 sparkade hårt i huvudet då hon låg ner.
Just då blev jag ursinnig men funderar samtidigt hur dessa kunde bete sig i grupp mot en ung kvinna och blandat med låga D-vitamin nivåer och förmodligen avtrubbande hasch plus ytterligare substanser som anabola , alkohol då svarta behöver på våra breddgrader många gånger fler minuter i solen -när den står lagom högt- och tester visar att svarta har lägst D-vitamin då de är inte vid ekvatorn på grund av den skyddande mörkare hudfärgen och då D-vitaminbrist kan orsaka depressioner så kan det vara ursine som dras igång med droger i kroppen så ett informationsprogram om att de måste kolla sina D-vitaminnivåer på våra breddgrader vore en väg att gå. De var helt likgiltiga om hon dog eller inte och de var alla helt ursinniga så man hade behövt ett par elpistoler för att ingripa riskfritt om man var där själv. Tror inte man får publicera filmen här, man blir chockad och sedan ursinnig över att se sådana övergrepp. Varning starkabilder https://x.com/GigaBeers/status/1783685838695719369

Länken till d-vitamin studien utan K2 eller magnesium här
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5402701/

Inga kommentarer: