måndag 20 juni 2022

Detta är nattsudd efter att sossar satt en riktigt i skiten och man börjar vakna upp efter 1,5 år utslagning av blodsjukdom där man bara sovit och hoppats på inget jobb bara för att märk att man sitter djupt i skiten

 Ang ingå i regeringen, som jag nämner i filmen, så var det ingen minister, en sekreterare så kanske blir fel att säga ingående i regeringen.

Detta är nattsudd efter att sossar satt en riktigt i skiten och man börjar vakna upp efter 1,5 år utslagning av blodsjukdom där man bara sovit och hoppats på inget jobb bara för att märka att man sitter djupt i skiten då man efter behandling börjar piggna till. Och en sosse är tydligen förbjudet att utredas i landet Sverige. Såg en lista i går vad sossar har gjort bra sedan starten med 8 timmars arbetsdagar etc men om de gjort 50 vettiga bra saker på 100 år så kan ni ju inte låta dem vanstyra landet framgent med folk som inte har samma tankeverksamhet , arbetserfarenhet osv som de hade då detta starta mot översitteri. Nu är dessa översittarna som inte kan utveckla landet speciellt inte då de vill rädda poster åt de sina och hålla vänner undan rättvisan, som LK gruppen som kommer in överallt och kan tom sabotera läkarvård, arbeten bostäder för er. Dessa måste utredas vi kan inte ha dem outredda i landet inom polis etc kårer . De skitar ner allt runt sig. Kort och gott, summa summarum tänk innan ni röstar denna gång och ta till er vad jag beskriver om metoder hämtade från DDR tiden ( #Zersetzung bland annat ). Att låta flyktingar här tillverka sådant som kan mota hunger och törst hemma vid förhindrar flyktingströmmar från torra regioner och dessa strömmar är sådant jag förutom kärnkraft och ny teknikanvändning i landet skulle vilja lägga min röst på . Detta ger arbetsro för alla , mindre droger i skolor och vi sparar massor på detta.

  
Ytterligare strul om arbetsförmedling, kurs och sjukdom mm 



Inga kommentarer: