lördag 18 juni 2022

Samma år , 1997, det började mot mig. Palmemordet






https://www.expressen.se/nyheter/tidigare-palme-aklagare-kritiserar-utpekandet-av-skandiamannen/ 

Samma år , 1997,  det började mot mig och dessutom pågående sedan 1996 en Palmekommission till och med 1999. Samma år, 1999,  då jag märkte att de bytte  stil, LK gruppen, och började prata om internutredningen och jag gick på en uttröttnings taktik med hårt jobb (10 timmar dag och 12 dagar sedan ledig 2 ) siffror/kod lösning utan svars nyckel mm, plus  kraftig sjukdom i bihålor och just då sänkta blodvärden som  innan och efter alltid varit höga ( ?)  för att sedan sluta i ett kraftigt hot mot tredje person och därefter nämna med kort fras " det finns specialister på psykisk tortyr" .    

 

Finns det verkligen ingen man kan anmäla detta till utan att locket läggs på, i världssamfundet som Interpol, Haag? Hjälporganisationerna verkar inte vilja bita handen som föder dem och svensk journalistkår vågar inget sedan Geiger affären.

"Kerstin Skarp kom in i mordutredningen 1997 när åklagarmyndigheten sökte resning i Högsta domstolen, HD, mot den tidigare misstänkte Christer Pettersson som friats i Svea hovrätt. Mordutredarna hade då under lång tid samlat in nya uppgifter om Pettersson, men det slutade med fiasko. HD avslog begäran."

 

Att jag blev intressant var på grund av min vita Volvo som misstänktes av vissa blockera ett vittnes väg förbi mordplatsen vid mordet  och min flickväns jobb där Harvard akterna försvann och data band om dem raderades bara timmar innan mordet.

1997 var då det började mot mig och man ser i både kommissionen att Harvard akterna och min flickvän var nämnd flertalet gånger.

Man använder allt sedan mot mig för att göra mig otrovärdig på precis alla plan vilket gör det med den smärtproblematik jag haft med bihålor till synnerligen grov tortyr under många år och då en hel del med löpare antingen på labb eller vissa handplockade vårdpersonal, men få till en utredning där mordförsöks anmälan till åklagare kommer utan frågor , tillbaka som ”tjänstefel” eller den JK anmälan jag senast gjort där man svarar att ”om jag skickar in mer så kommer jag kanske inte få svar”  

Länken nedan innehåller kärnan i det som hänt sedan 1997 och var det jag lämnade in till JK med en begäran om att antingen  få igång mordförsöks anmälan eller skadestånd på 50 miljoner. 

För att få direkt ett hum om vad som hänt från början kan del 10 A vara lämplig att börja med och ingår ju lite dramatik i början  som jag tagit med för att ha dokumenterade uppgifter och vittnen till en udda situation, då den LK gruppen jag nämner gör allt för att förstöra min trovärdighet uppenbarligen.  

  https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/lanksamling-for-att-kunna-hitta-lattare.html

Inga kommentarer: