onsdag 22 juni 2022

Denna film Herrens Dag på netflix var väldigt bra, jag tänker på S märkta LK gruppen som har som arbetsmetod att ljuga så att/ och att folk råkar illa ut.

 

https://www.netflix.com/title/81281882

 Denna  film var väldigt bra, jag tänker på S märkta LK  gruppen som har som arbetsmetod att ljuga så att/ och  att  folk råkar illa ut. Jag gick på det i själv i filmen men S märkta LK gruppen med Vi kom vi såg vi segrade  muppen LK med gäng lyckas lura många med sockersött tal och uniform, yrken , skådespeleri  och legitimation , lite som tom vissa har gått på att Putin skulle ha någon som helst legitimitet att mörda barn,  kvinnor äldre , handikappade , skadade  och män …. (Hur är ni funtade ?????)

 Samma  metodik utav S märkta LK gruppen hot och liv är inget värda om de inte är deras och  ljug utav h-e  men svenskarna är , nästan,  tack och lov för okunniga om den ondska des i S märkta LK gruppen  representerar och utför, kanske dumma små pojkar själv denna S märkta LK gruppen inte fattar vad de ställt till med, jag kan inte sluta stoppa er innan jag är död.

Finns det någon man kan vända sig till Amnesty, Rödakorset mfl tror inte detta ,se länk ,sker i Sverige och sossarna använder ju diagnoser om sina antagonister ( de har hoppat på mig med svåra hot mot kvinnor och barn och jag står emot det tills jag blir dödad )  så inte konstigt att MR grupper inte rycker fram . Men jag börjar bli riktigt trött efter 25 års tortyr, hot, övergrep och jag är 55 år nu så de drömmar jag hade innan kan vara försent snart så jag börjar få ont om tid.      

https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/lanksamling-for-att-kunna-hitta-lattare.html


https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/06/en-tabbe-av-s-markta-lk-gruppens.html


https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/del-10-dags-ta-upp-jk-anmalan-mot-lk.html


BUGG SWEPER 

Inga kommentarer: