fredag 10 juni 2022

Ge hasch användarna recept på cannabisen men med order om att hålla sig 500 meter ifrån tex skolor, dagis etc då de röker på, vad är problemet ?

 

Ge hasch användarna  recept på cannabisen men med order om att hålla sig 500 meter ifrån tex skolor, dagis etc  då de röker på, vad är problemet ?

Med den slappa drog attityden, men det sagda var ”aja baja” ,  man haft från styrande, där i skolor redan  på 80-talet så fanns det många  haschare som rökte på varje dag så måste man inse misslyckandet och låta dessa få det på recept då det blir ett kraftigt beroende av denna drog, sedan om det är avtrubbningen eller vad det är outrett. 

Men samhället måste inse sitt misslyckande trotts alla  varningar  och låta dessa som rökt på sig ett beroende och inte vill vara utan, få det  på recept så att det slipper gå via skolor och ungdom för att nå de äldre.

 För det är oftast bara unga som kan medvetet röka på sig ett beroende och på så sätt hålla marknaden igång för äldre droganvändare.
 

Vissa använder droger egentligen av andra skäl tex de som sover dåligt kan ta till en wirre fast de sabbar sömnen, de kan ha värk ,oro etc och cannabis avtrubbar en hel del så många kan ta det där tex en melatonin och magnesium funkat mot dålig sömn eller en Avedon + Ipren mot smärta

Vi måste låta barn vara barn och inte behöva leva med konsekvenserna utav misstag i skolorna resten av livet. Håll knarket  och pedofiler borta från barn och ungdom !!!    
  


https://narkotikapolitisktcenter.se/wp-content/uploads/2021/11/NPC-reder-ut_Legalisering-av-cannabis-i-Kanada.pdf  


https://accentmagasin.se/narkotika/langsiktiga-effekter-okanda/


https://drugnews.se/2022/01/07/unga-drabbas-efter-legaliseringen-i-kanada/



https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/artiklar-1/klinisk-oversikt/2021/01/fordelar-och-nackdelar-med-en-legalisering-av-cannabis-i-sverige/  

Citerar läkartidningen "Risker med cannabis innefattar kognitiv nedsättning, skolmisslyckande och psykosutveckling.

Sedan 2012 har elva amerikanska delstater, Kanada och Uruguay legaliserat cannabis.

En legalisering antas underminera den illegala marknaden och därmed minska ungas tillgång till cannabis, kvalitetssäkra produkten och rendera skatteintäkter.

Den organiserade brottsligheten och illegala marknaden fortlever trots legalisering.

Tillgängligheten på cannabis har ökat med breddat utbud och lägre priser.

THC-halten, som är relaterad till flera av riskerna, har drastiskt ökat på senare år. " 

Inga kommentarer: