onsdag 20 april 2022

Del 1 Dags ta upp JK anmälan mot LK gruppen i detta inlägg (1). Serie om allt från facket , arbetsgivare, ÖNH vård, Palmemordet och JK som jag blivit drabbat av sedan åtminstone 1997.


OBS jag har korrigerat ett datum 2 ggr och maskerat namn lite grand. Detta är 4 första sidorna OBS 

( del 1 av flera  blogginlägg med matrial inskickat til Justitiekanslern och sedan deras brevsvar 2 ggr)  )



Skadeståndsyrkande till JK Stockholm 2022-02-16 

Kort beskrivning och summering Jag har sedan 1997 blivit utsatt för övergrepp med hot, väckningar och andra trakasserier, övervakning (se film mm) och förmodligen blivit utsatt för mordförsök vid minst två möjligen fyra tillfällen genom ”olyckor” utöver sabotagen på arbete efter arbete med extra jobb och problem och även i bostäder med väckningar på nätter. Har hört ”Säpo” nämnas minst tre gånger och såg en känd palme spanar från säpo 1996,året innan allt började mot mig. 

Två av gångerna 2000 och runt efter 2006 var det utan sammanhang och tredje gången utav en ny granne 2013 som förmodligen hade tillgång till min internet historik mm.

Man frågade 1997 om jag ville bli polis 2 ggr ( ena var en taxichaufför med telefonnummer 070-7121016 (alt 1610), en ny granne Per Kristian S (polisanmälde denne 2004 för ett hot jag fick 1999) frågade om jag ville gå med i en politisk grupp för att spana mot dem och man har antytt flera gånger att jag skulle ångra mig om jag inte blev med. 

Var med om händelser på stan som jag undrade om det var övningar och fick ofta höra Olof Palme nämnas. Till saken hör att jag hamnat i bråk mot en person med dennes vänner som hotade kvinnor och barn för att den kvinnan jag träffat skulle återgå till han, så jag vet inte om de var styrda mot mig eller om den gruppen jag fick värvnings förslag från (kallar den LK gruppen ) tagit chansen då de såg att jag hade problem. Men testen på stan var ju adrenalin höjande av flera orsaker, då de som hotade mej och min dåvarande flickväns  (Hennes ex medgäng ) , höll på med långa tiders ( månaders) uppehåll, så visste jag aldrig vem som var vem. 

Vid 1999-2000 så berättade en Lennart K som började dyka upp på min nya adress 1997 att denne var polis ( vilket jag ju kraftigt misstänkt trotts att lagar kunde tydligen ruckas på som olaga nn tex). Han berättad att han varit abab -vakt vid Palmemordet och spärrat av Hötorgets T-bana och att han varit Ubåts officer utöver att då han berättat, då jag sade att jag röstat på moderaterna vid valet 1998, att han varit förste talare på SSU ( jag har lagt märke till partitillhörigheten till S många gånger sedan dess och en gång innan, vid 1997).

 Denna LK sade runt 1999 och 2000, flera saker som ”inte kul om internutredningen knackar på dörren ” och ” jag har väl inte gjort något ”( vid en tid som det efteråt kom fram en person som sade ” det finns specialister på psykisk tortyr”) och sista gången jag mötte han (har sett han två ggr till på min nya ort) ” Vi kom , vi såg vi segrade” 

Efter att ha funderat lite så tänkte jag ta bort en möjlig anledning till trakasserierna så ( jag kund aldrig drömma om vad jag senare 2015 fick se stod om och kring mig i palmeutredningen ) 2006 och 2009 skickade jag till Palmeutredningen en redogörelse om ett möte med en bekant till min dåvarande flickvän som jobbade på Länsrätten 1985-1986 , vilket jag 1988 hade varit på två förhör om ang Palmemordet och en revolver. 

Det första mejlet kunde man inte hitta i PU 2019 och då mina två mejlkonton raderats felaktigt av mejlföretagen runt 2010 så frågade jag 2019 om den kopia som jag skickat 2009, och den hittades. På arbetena så har det varit ensam jobb ( vilket passade mig bra då jag haft infektioner bla i bihålor och nu kanske hittad en långsam blod cancer/sjukdom som gjort en trött och smärtfylld) och ofta massor av extra jobb som man ser att det är andra som inte gjort sitt jobb eller att någon saboterat för mig.

sida 2 av 4 Lars Schnell till JK

Fick pikar jag inte fattade på ett natt jobb som jag började 2012, var av den ena 2014 var pikande

ang den kvinna jag var tillsammans då Palme mördades och som arbetade på Länsrätten i

Stockholm, (vilket jag inte satte då i samband).


2015 såg jag mitt namn i en blogg (R**stams) även mitt sällskap från 1986:s och hennes farbrors

namn var med i denna blogg som handlade om Palmemordet. Och då jag började läsa så förstod jag

varför allt inträffat runt mig sedan 1997,då tre delar misstänkliggjorde mig eller åtminstone min bil

felaktigt till att varit nära mordplatsen och blockerat en persons färd förbi mordplatsen.

1997 var jag inblandad helt kort i ett företag också, på grund av att jag behövde pengar på grund av

bråket som till taxi tex , som jag senare, 2002, blev dömd till villkorlig dom då min del var i periferin

och att jag inte visste vad det handlade om egentligen (moms fiffel) . Jag fick reda på vid första

förhöret 2000 att det var en NN  politiker inblandad i målet, men att denne mer eller mindre

varit på fel plats.


Då jag frågade min advokat om denna politiker så visste han inget om denne och jag trodde han blivit avförd från utredningen, men jag såg senare i tidningen SvD att det var en politiker inblandat i exakt samma sak i Göteborg, så jag har funderat över detta sammanträffande också men, insåg att det varit Palmemordet som var målet då jag läste den utredningen, och det var direkt det som omnämndes.


Min advokat NU frågade mig om ett Grovt brott som utförts på det ställe där jag först råkade på mitt bråk och där jag träffat den kvinna som var utsatt för hot från det gänget med exet i spetsen 1997, trotts att inget var nämnt om detta i min utredning vare sig av mig eller någon annan.

Även person utredaren MD hade information om mig som denne först sagt sig inte ha och sedan ställde fråga ”om det var en kändis med i hoten mot mig” med mera . Efter att senare läst dennes medvetna vantolkning/överdrifter om mig b.la. ang. festande ,så JO anmälde jag henne, 2003.

Detta var ungefär samma tid som jag blev varnad av en ny granne på Ängby att ”om man pratat om konstiga saker så kan man bli inlåst på mentalsjukhus under lång tid för paranoia” Samma persons tvilling såg jag på min nya bostadsort 2011.

 Utöver detta så börjad telefonterror i ett par dagar ( jag har numren kvar) efter JO anmälan.


Jag har sedan dess gjort ett par stycken till JO anmälningar som blivit nerlagda, bla på en polis som ringde hem till mig en lördag förmidag och ville prata om en anmälan på två personer som jag hade på bild som jag anmält för stalking 2011. Hon var otrevlig och hotfull och jag misstänkte att denne var handplockad för att jag inte skulle anmäla mer. 

Jag har lämnat inspelningar både från det och mötena med MD med i JO anmälningarna.


Jag hade vissa tider att vänta ut så först 2013 såg jag det som ok att tala mer fritt, men dåtrakasserierna var jobbiga så del anmälde jag dem för att dels ha dem registrerade plus att det blev lugnt med väckningar och annat en tid efter anmälningar ( förutom JO anmälan 2003 och Palme tipsom Lennart K 2019 då en bil kom över på min sida i hög fart kort efter som jag inte vet om det var en varning eller bara dåligt kört)


2017 fick jag veta att den kvinnan som jobbade på länsrätten dött 2002 , 50 år gammal och att det var inte sjukhuset som meddelat folkbokföringen detta utan polisen.

sida 3 av 4 Lars Schnell till JK


Mars 2019 (ändrat till rätt här i bloggen och inte 2020 som jag skrev )  Tipsar jag palmeutredningen om LK och dennes grupp, då jag erfarit hoten och dessa väldigt nära olyckor som jag misstänker att det var förtäckta mordförsök och då iscensatta utav personer i en grupp (LK Gruppen) som då borde ha någon anledning till att röja ett potentiellt vittne ur vägen för 1, Palmemordet ? 2 ,dessas ageranden sedan1997?, men får inget svar utan ser att man lägger ner hela Palmeutredningen en tid efter.


På arbete jag började 201* så var det minst en värvad informatör, LO, som visste saker denne inte borde känna till om mig och sedan så fick jag falsk varning som skulle varit skriven med fackets hjälp efter en nackskada och över jobb som jag inte vet om denne LO har ställt till med genom att prata med arbetsgivaren, och anställningen avslutades i september 20** med arbetsbrist.


Men nu i Mars 2021 då jag drar mitt sista ”kort” ,ett mordförsök på vinter 2002 -2003 för att kunna få allt detta utträtt så skickar åklagaren tillbaka mordförsöks anklagelsen där denne beskriver det som att tjänstefelet inte kan utredas ( så mina iakttagelser runt denne Torgil G var rätt, han jobbade med LK gruppen ? och var även tjänsteman? alt utredde dem och lossade ett rep för mig, medvetet?), även överprövningen kommer tillbaka med att det inte går att utredas.


Så nu vänder jag mig till JK med en förhoppning att ni kan titta på detta och antingen få igång åklagarna att utreda detta eller utverka skadestånd till mig.

Ang skadeståndskrav så kan inga pengar ge mig dessa 25 år tillbaka, men om ni utreder allt från starten med LK gruppen så var mitt skadestånds tänk (vad dessa ska få betala då jag kan anmäla) en miljon per månad i symboliskt skadestånd, men då hade det bara gått ett par tre år, så nu då det gått 25 år och det faktumet vi är i Sverige så får jag nöja mig med 50 000 000 Skr (femtio miljoner svenska kronor)

Och mitt skadeståndskrav, om de bara blir åklagarnas agerande som klandras , är mitt yrkande  5 000 000 SKR (Fem miljoner svenska kronor) då detta har försenats ytterligare av något som känns som vänskaps/kollegialt agerande.


sida 4 av 4 Lars Schnell till JK


Jag bifogar anmälan 2021 om mordförsök vintern 2002/2003 , ärende nummer AM-21***-21,

Åklagarens svar och min överprövnings begäran.

Tipset till PU 2019  ang LK och Lk gruppen ,

Stalking anmälan 2011 ,

Film på bugg bara för något år sedan.

Sedan så bifogar jag även lite historik och noteringar i

punkter till händelser och inblandade i 3 delar varav

den 1a delen är folk runt omkring som agerat sedan 1997,

och den andra delen är punkter att ha med i en anmälan/bok

3e är dagboks utdrag till största delen som visar på dels väckningar men även vardagliga saker, och

även här i punkter till en anmälan/bok.

Utöver detta så har jag massor med dagbocksuppgifter och inspelningar och filmer bla på direkta

lögner och förtäckta hot , namn , adresser , telefonnummer, registreringsnummer etc om det behövs

för större utredning om nu inte LK gruppen genast erkänner vad de utsatt mig för sedan åtminstone

1997.

Skadestånds yrkare:

Lars Schnell

Personnummer:



Slut på första delen här , mer målande beskrivningar i övriga material jag lämnade in men tar det i nästkommande delar , den som inte orkar vänta kan beställa det hos JK mål numer  2022/1225

Inga kommentarer: