tisdag 8 november 2022

Nya uppgifter kring Olof Palmes vapenaffärer och ang Stig Engström som gärningsman.

 Ang Stig Engström som GM och

”Det går inte att komma runt SE som gärningsman”.

Var han hotad /värvad att göra detta då? För Olof Palme hade gott om fienden med motiv. Med DDR metoden Zersetzung kan man påverka /skrämma folk ordentligt, så har någon funderat i dessa banor, att någon blivit tvingad/utpressad att utföra detta och med så många subtila metoder så den utsatte inte tror sig bli trodd?

För att hoppa på han med så många riktiga fienden som OP lär ha haft, bör ju leda tankarna i banor av "vem använde SE och hur i sådana fall?"

Palme var medlare i Irak -Iran konflikten.

Bofors sålde krut och möjligen Robot 70 till Iran.

Iran trodde förmodligen att det var S regeringen som stoppat dessa vapenleveranser, och hade även misstankar om att Sverige smugglat vapen till Irak.


Irak var upprörda och anklagade Sverige för inte var neutrala i konflikten och att Sverige sålde vapen till Iran. Irakiska Ambassadören, ”Bagdad Bob” hade möte med Olof Palme om detta på morddagen och framförde de allvarliga anklagelserna.

I Stasi dokument, som man aldrig trodde skulle läsas av utomstående , så har man hittat att Bofors hade etablerat uppseendeväckande och märkliga samarbeten med Stasi och DDR för smuggling av bland annat krut.

Tydligen ska Olof Palme känt till vapenaffärer åtminstone till Malaysia av Robot 70 enligt en Arnold Sundqvist med hangar under gräsmattan ( googla han + Olof Palme ) med bolag startat i Sverige på order av Palme och i Malaysia.

(USA stoppade sossetopparnas vapensmuggling  enligt  Arnold Sundqvist, genom att hota med svartlistning av Sverige) 


En liten fundering ang Olof Frånstedt och Olof Palmes schism, var den spelad? Kan de kommit på kant men haft affärer så de spelade mer ovänner och på så sätt inte skulle bli misstänkta för samröre med varandra?

Googla på detta nedan så får ni en intressant video med nya uppgifter kring Palmes vapenaffärer till krigförande länder.

”Bo Theutenberg om de nya uppgifterna kring Palmes vapenaffärer”

Hans 5 dagböcker från UD ska jag försöka få tid någon dag att köpa/ låna på bibliotek och läsa.

https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/11/jag-sag-ett-program-i-gar-med-bo.html

Mer att läsa om kriminella runt palmeutredningen som går över lik för att mörka/tysta, utreda/dölja där rättsvårdande myndigheter har en hel del att svara på rörande anmälningar av svåra brott. Se länk nedan

https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/lanksamling-for-att-kunna-hitta-lattare.html


Tillägg 9 november 2022:

Det är mycket annat som framkommit nu , SE är bara inledningen i mitt inlägg och "utifall". Irak, Iran, KGB bland andra var förbannade på Palme. Har man titta på detta i utredningen?

Att han var direkt involverad i smugglingen hade ju varit bra för PU att tagit med i utredningarna, eller var det så att det börjat förstått detta och därför stängde utredningen?

Hur som så bör den öppnas upp igen och mer fokus på detta och dels på den LK grupp jag beskrivit som tydligen stått över lagar och sunt förnuft i Sverige.

Inga kommentarer: