lördag 12 november 2022

Nyttiga ****** på tv 4 eller helt okunniga alt spelar okunniga?

https://www.facebook.com/tv4nyheterna/photos/a.557947104265052/5801560776570299/?__tn__=%2CO*F 


Skriver detta på deras FB sida ang länken i ovan

" Som ur en spionfilm? Jag har klocka ,glasögon, brandvarnare, keps med mer med detta efter att sedan 1997 varit föremål för Palmespanare i o med kommission och HD överklagan varit utsatt för hot, mordförsök väckningar på nätter som uppgår till tortyr med mera och har kontaktat bland annat er på 4an om hjälp mot detta men ni sagt "inget vi är intresserade utav ".


Men ni kallar denna enklaste formen som ur en spionfilm? Hur oupplysta är ni? Se detta inlägg om JK anmälan så smäller ni väl av då avancerade spionkameror och bugg detektorer dektekterar misstänkt bugg i länk nummer "del 3"
https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/lanksamling-for-att-kunna-hitta-lattare.html"

Ser  senare att der tagit bort det  i ovan och lämnat kvar farhåga  om sömn inlärning enbart som de flesta inte känner till i Sverige som tortyr metod.  se bild 


Jag tog upp lk gruppen  med tv4 för länge sedan. LK gruppen  började 1997 ang palme vilket jag fick veta först 2015 och dessa svenska media skiter totalt  i detta.  

Jag lägger in min bugg video som är fyrdelad, läs noggrant och neråt, och lägger även jk länkarna under denna.

Bugg videon i fyra1 minuters filmer

https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/05/lanksamling-for-att-kunna-hitta-lattare.html 

Skrev såhär på tv 4 nu:


Lägger in hela inlägget igen här https://larsschnellsblogg.blogspot.com/2022/11/nyttiga-idioter-pa-tv-4.html och vill påminna tv 4 om de estiska reglerna som ni faktiskt står under, innan ni raderar igen.

Jag har inte bett om att få ert trams i mitt flöde så se till att ni raderar min insyn hos er helt än att radera valda delar och framställa mig i sämre dagar!!! 

Dags att börja blocka mera!!!  

 

Inga kommentarer: