söndag 22 maj 2022

Del 10 L Dags ta upp JK anmälan mot LK gruppen i detta inlägg (10 L ) som visar på alldeles för många sammanträffanden , speciellt en episod kring min första JO anmälan 2003 och som är bifogat till JK anmälan ärende 2022/1225

Börjar publicera delar av historiken och dagböcker som jag bifogad JK anmälan 2022/1225 men lite ner kortat och tillsnyggat här. Detta är ytterligare ca 12 sidor och de sista av den "klabben", av de 130 sidor, som jag delade med JK, som jag publicerar fram till den 30 Dec 2003. Jag har flera delar men ska se om jag ska fortsätta med denna del "10 + en bokstav" eller om jag ska börja på en del 11 + bokstav.

Jag har ju från 2003-12-30 fram tills idag den 2022-05-22 att beskriva. Men har gjort så i de anmälningar jag lagt in till JK mm och då jag har papersdagböcker så blir det lite tradigt att tyda speciellt då jag i även polis, JO , åklagar anmälningar har skrivit en bra historik kring som omfattar tider efter sista datumet här så känns det onödigt. Detta med tydligheten med dagböcker var bra då man ser att det är ständiga väckningar och sammanträffanden och händelser som sker för ofta med de runt som jag antar är LK gruppen. PS det kommer bli en liten del till på ett par sidor ang han under med datorspelandet och klampningarna mitt i natten, då beteende tyder grovt på LK gruppen där jag fick skit i stället men har inspelningar.


Del 10 L





250 Utdrag memo ) Tisdagen den 28 oktober 2003 kl är nu 10:04 Sovit bra och ringde till husläkaren men då det var upptaget igen så ringde jag mottagningen för att höra om det var nödvändigt att meddela att jag var heltids sjukskriven då jag ändå ska till han på torsdag kl 14:30 och hon tyckte att det var nog inte det men att hon skulle meddela han att jag ringt.

 

 I går så såg jag att det var ändrat till rätt på posterestante ( mitt namn var rätt stavat, hade ju varit fel sedan då jag ringde ang namn byte) , jag frågade sist om det gick att ändra till mitt riktiga namn( jag skojade med han) och han menade att det jag skrivit tidigare kunde misstas för att vara ett b i stället för h.Jag sade inte men tänkte att, det var ju mitt inne i en redan betald period som det skiftades och det skede ett par dagar ( Några dagar efter ska det var)  efter att jag ringde ang tillfälligt  namn byte.

 

 Var på posten även i dag och det var en bilaga  från DN rörande bostäder. Åkte och tankade vid rondellen Lindhagens plan och där var nn från i k klassen och jobbade, jag var tvungen att fråga om han börjat hård träna då han ännu var smal och han sade att han gått ner 30kg, jag frågade hur och han visste inte men han hade träffat en tjej ( då jag såg han senare i normal upplaga så var det nog en av tvillinglekarna, tillagt 2022-05-22 ) .
Vädret nu kl 10:19 är nästan moln fritt och vackert  Temperaturen +14,9C ( gis)

 

Kl är nu 12:16 har varit på biblioteket och kollat lite, hittade en präst som jag skal rådgöra lite med. Åkte sedan till xx och var inne på rehab kliniken där ang foten och knät ( som börjat låsa sig lite) och fick en tid till nästa onsdag. Ombytt och klar. Skulle be om remis från min läkare. Är nu kanon förkyld och ska bara ta det lugnt.

Vädret nu kl 12:21 är vackert, blåsigt Temperaturen är +13,3C


251Utdrag memo)
 Söndagen den 2 november 2003 kl är nu 18:11 sovit gott fram till ca 05:00 då någon spelade musik och tjoade på parkeringen , någon hallowen freak månne  ? Somnade sedan om och vaknade ca 08:00 kollade på fortet och började arrangera om i andra änden av vagnen jag tog bort skivor och skurade med klorin och  skurmedel . tvättade och diskade och hämtade vatten och duschade , håller nu på med maten, makaroner, tonfisk och champinjoner. Ska i morgon dammsuga ur bilen och sedan ta en promenad till Gymet för att se hur man går dit.

 

vill visa att det för det mesta finns en förklaring till  nattliga uppvaknanden , för då jag sover så sover jag bra men tydligen finns det en mening med att väcka en. Läste i dag den 8 november 2003 på internät att det var några aktivister  år 2000 som blivit psykiskt torterade b.la. (i Prag eller något liknande ) genom att hållas vakna , och jag tycker att det är irriterande och jag blir arg då de har redan hotat mig på det grövsta sättet . Mer om det i del 1 )

252 utdrag memo )
 Tisdagen den 4 november 2003 kl är nu 07:31 Sov fläckvis bra , blev väckt först vid ca 01:00 och sedan en gång till mitt i natten för att slutligen vakna vid ca 05:06 till en taxi kurir som stod utanför staketet på tomgång och små varvade hela tiden så efter ca 10-12 minuter så gick jag upp och fotade reg nr ”x U X x eller x 1 9 ” 

 

( då jag börjat klaga ljudligt på telefonen ang slag på verandan och gummiklubbor mitt i nätterna så vet jag inte om de byte  taktik och körde med mer normala störningar  eller om jag har en förbannat stor otur  för då jag bodde vid staketet i min husbil ca 20 meter härifrån så var det ingen störande trafik  som man vaknade av. Och om det inte är de som stör så vill jag inte bli väckt av någon taxi dåre som ställer sig ett par meter ifrån staketet och varvar, vet inte hur länge han stått men då jag spelat in några nätter tidigare så har jag hör tunga lastbilar som dånat förbi men ej vaknat av det, så förmodar jag att han stått länge )

 

, och då han inte åkte så gick jag i höjd med fram dörren och fotade igen , då kollade han ut mot vägen och sedan in mot campingen och då jag såg att han sett mig så vinkade jag åt han att öppna fönstret , men han tittade lite och återgick till att läsa , så jag ropade på han och slängde lite gräs på bilen då tittade han igen och jag vinkade igen att han skulle öppna, då åkte han.  

 

Jag undrar om tomgångs reglerna inte gäller taxi också, om inte så kan han ju inte stå utanför en bostad ca 3 meter ifrån och gå på tomgång, det är ofta de står just här mitt i nätterna.
Jag hade satt kl på 06:30 för att inte sova för länge på morgnarna, men jag vaknade alltså tidigare. Var trött i ögonen i går efter att ha skrivit och kopierat och läst i ca 3-4 timmar i punkterna till boken , men jag hann en hel del, bra bra. Har ca hälften av filerna kvar att gå igenom. Ska fortsätta i dag så jag blir klar med punkterna så att jag kan börja med boken snart.
Vädret nu kl 07:45 ganska klart Temperaturen +7,9C

Kl är nu 18:12 Jag ringde adress ändring och det gick bra att förlänga via telefon ska få en bekräftelse snart som ska in snarast , de skickar räkning , har nu poste restante tom 2004-04-21 bra bra. Ringde sedan nn som inte visste om han skulle till GbG  då han inte visste om han skulle få  hotel och uppehälle, har kontakt med en advokat  som han sade sig inte ha hört talas om tidigare, nn 

 

( såg han på hotell Raddison i Göteborg då jag vid ett tillfälle mötte nn och blev lite paff då jag hade hört mig för om han hos bl.a. Metro och dagen eller dagarna efter jag ringt till tidningen från en telefonkiosk vid (t station en bit bort )så stod en vit liten bil med en stor Metro dekal på sidorna  precis i backkrönet då man gick till nn station. Hade ingen körklar  bil då så jag åkte kommunalt. Fick efter rättegången veta att Huvud åtalade i min rättegång hade inför överklagan begärt och fått han som advokat. )

 

då sade jag att han var kändis och han hade haft bl.a. en politiker från folkpartiet som klient mm.
Är kanon förkyld hoppas att det går över tills i morgon då det är sjukgymnastik på gång.
Pratade med föreståndaren och han sade att taxi bara får stå på tomgång i en minut som alla andra. (tillägger  nu 2022-05-22 att då de har utrustning som drar batteri så får de nog ladda batterierna.

 

(Tillägg; det var ungefär vid metron som jag gick upp till bl.a. Prästen då jag ville berätta för någon lite om vad jag varit med om , jag sade inte allt utan tog i stora drag då mötet bara varade mindre än en timma )

 

253 utdrag memo)

Onsdagen den 5 november 2003 kl är nu 10:52 ( har redan skrivit men det försvann ,troligen då det inte gick att stänga dator på vanligt sätt då den gått in i viloläge så var jag tvungen att stänga med strömbrytaren ) Sovit kanon gott och kollade lite på TV då nn ringde ang lägenhet , jag sade att jag måste få fundera lite  , men jag tänkte också att jag kan skynda på det lite så att jag blir klar på två månader så jag ska dit och kolla nästa vecka , men jag sade att det är viktig att ingen vet att jag bor där (förutom hyresvärd då jag vill att råttorna ska göra bort sig igen ).


Så nu blir det punkt skrivning till boken järnet. Kommer att sakna vattnet och naturen här men men (censur )  Om de inte har lyckats med olyckorna , de fina Herrarna. Ska även skriva en anmälan ang det Pks sade 99.
Vädret nu kl 11:02 tunt mulet (ljust) Temperaturen +8,4C

 

Kl är nu 15:03 och jag var på sjukgymnastiken och tränaren nn var bra han sade bl.a. ang knät att om det syns något på magnetröntgen så är det ordentligt knas och vi skulle testa hur jag kunde träna för att bli bättre utan att det förvärras, jag körde lite som han instruerade och en hade jag lite problem med då det innehöll tå hävningar, sedan så fick jag sitta på golvet med en elektrisk muskel samman dragare.

Har nu fel på datamusen så jag skriver inte vädret, var även på biblioteket .

Ska nu käka mat.
Kl är nu 15:15 jag startade om datorn och pluggade in kabeln till musen ordentligt så nu fungerar det igen.
Vädret nu kl 15:19 är mulet Temperaturen +9,2C

254 Utdrag memo) 
Torsdagen den 6 november 2003 kl är nu 16:14 Sovit bra var uppe och hämtade gratis tidningarna tidigare och duschade  såg Orvar Joakim m.fl. på vägen alla vinkade . och jag vinkade tillbaka . har gått igenom dagboken och skrivit en hel del . fick ett sms från vodafone som sade att de har sänkt priset på samtal hoppas det gäller mina samtal som blivit  väldigt dyra ibland med taxor upp mot 11 kr minuten till b.la. Comviq.
 

Hade stängt boken för dagen och nu ringde de från försäkringskassan som tyckte att jag varit sjukskriven länge och jag meddelade b.la. att en operation misslyckats ( är mycket bättre nu 2011-01-25)mm hon som jag pratade med heter nn och var tydligen min handläggare på försäkrings kassan. Hon sade att de brukade förhöra sig om man hade fått löneförhöjning efter ungefär ett år mm  Och hon menade att vi skulle planera min framtid och jag sade att min planering är att bli bra och jobba ett par år till för att sedan plugga. lite lustigt jag hade precis tänkt under dagen att de kanske vill förtids pensionera mig nu och sedan så ringer de från försäkrings kassan.

 

( det var en på arbetsförmedlingen  2001 tror jag det var ,som föreslog förtidspensionering, men jag sade att jag vill bli fri från bihåle problematiken och inte bli någon förtidspensionär )


255 Utdrag memo )
 Fredagen den 7 november 2003 kl är nu 16:40 Sovit gott och vaknade vid ca 07:30 kollade lite på tv och började sedan skriva på punkterna för boken. Höll på till ca 13:40 åkte sedan till posten och hämtade brev det var dels en kopia på fa som jag redan betalt( Ringde dem  senare och  nn sade att det är bara att glömma den  ) och ett från frivården ang att inhibitionen  var undan röjd ( så de skickar troligen en tid snart ) och sedan så var det ett brev från adress förlängningen och det skulle bekräftas var även ett inbetalningskort på 210 kr som ska betalas inom 10 dagar.

Jag skrev på det och gick till brev lådan vid posten och det var en bil som rullade in och jag såg att det var någon som glodde på mig men då det speglades i rutan så såg jag inte vem, jag postade brevet och var på väg in i bilen då någon sade något och jag vände mig om och såg en kille

 

( invandrare a som jag först träffat med nn , och vars invandrare a + en kille nn   (kände ena )kom fram till mig några år senare och sade att  en person hade sagt något om att invandrare a nr1 varit på dennes jobb och sedan blivit häktad, och att de var tvungna att ta hand om denne , jag kände hur  mina ögon slog ett fri varv men jag höll mig lugn och sade att den som rör denne dödar jag, och det löste sig till det bättre.

 

I alla fall så tänkte jag inte då något om etnicitet utan bara dåliga kriminella. Senare några år då jag själv hade problem med invandrare a så träffade jag denna kille dels på en hamburgerrestaurang och dels så såg jag han i mitt hus en gång, där även baggen bodde i andra hand på samma våningsplan som mig . och det var ju en slump att då jag för två dagar sedan nämner han i min dag bok så möter  jag denna ca 6-7 år senare igen vid posten vid Kungsholmen .) 

 

som jag träffat förut med nn nn och vars polare hotade en person senare ( tänkte då bara dåliga kriminella och inte något annat ) han hade jag även sett två gånger vid 97 dels på hemmavid och dels på en McDonalds . men han sade att han hette F …nn ( en kille jag känner från nn som jag sett några gånger under de senare åren dels på K-holmen och dels på en galleria ) men jag vet att han heter något annat .

 

Senare ringde jag fa och ringde Prästen nn nn på tel nr xxxxxxxx men inget svar så jag provade mobilen xxxxxxxxx där var det telefonsvarare och jag sade mitt namn och sade att jag hade varit utsatt för lite saker som jag funderade på att anmäla och undrade om han visste någon som han ( präst) i Stockholms  om rådet som jag kunde gå igenom lite saker med innan jag gör anmälan , lämnade mitt telefonnummer också givetvis.
(jag ville tala om för flera vad som varit mm .2011-01-25)

Ringde arbetsgivaren sedan och bad om ett förskott  till på 1000kr och sade att jag skulle få lägenhet och behövde köra ner vagnen från Stockholm  , det är ju delvis sant men jag måste ha lite tåg pengar mm och jag kan låna skatte pengarna till vagnen senare.

256Utdrag memo
) Lördagen den 8 november 2003 kl är nu 10:24
Vädret nu kl 10:39 Är mulet och disigt Temperaturen +9,8C 

Kl är nu 13:02 och jag var i väg till Bromma och surfade lite b.la. på passagens sök motor och kollade efter utpressning mm och fick upp Åklagarsidan mm kollade även tortyr mm . utpressning på det sätt som jag var utsatt för var tydligen nästan människorov också .

Inte undra på att Pks Perkristian s  var på T-centralen efter att jag ringt polisen och frågat ang olaga hot och dess preskriptionstid, polisen upplyste mig om att det även var utpressning det jag varit utsatt för ,( jag nämnde inte mitt eller någons namn.)

 

Inte konstigt om nn försökte arrangera en olycka för mig , ( hade varit med om åtminstone en troligen två tidigare ”olyckor” tillägger nu 20220215 att det är 4 händelser som jag tror kan vara arrangerade olyckor ) 

Gick sedan ner till tunnelbanan och kollade efter en metro men såg först ingen , men sedan så såg jag en trave innanför spärren så jag frågade spärrvakten om jag inte kunde få gå och ta en bara.

 

Han svarade ja om det finns någon , på vägen ut genom spärrarna så frågade han om det var väl den sista va ? nej det ligger en trave till sade jag varpå han frågade om inte jag kunde ge han en , och javisst svarade jag ,( det var ju det minsta jag kunde göra som tack för att han lät mig passera spärren , jag kunde ju lika gärna varit en lat plankare .)och gav han en.

 

Åkte sedan tillbaka till campingen och då jag tänkte köpa  Cigg och kaffe och hade sätt Joakim och Gunnar tidigare vid receptionen så satte jag på bandaren ( man vill ju inte missa något så här på slutklämmen ) och mycket riktigt så stod J där och det var den yngre grabben som jobbade och jag frågade mycket vänligt om det gick bra att krita ( det är lättare med de äldre då de har väl mera befogenheter ) och han svarade avvaktande som vanligt ( han har ofta frågat röker du ännu ) och sade ja det går väl bra , du har ingen annat uppskrivet här, jag svarade nej och skojade med att jag har skött mig bra på senaste tiden var på jag hör ett litet skratt från j som drog upp sitt största och vänligaste leende ( har aldrig set han så förr).

 

 Jag tackade och gick ut.

Vädret nu kl 13:36 Är mulet Temperaturen +3,8C

 

Kl är nu 19:15 Lördagen den 8 november 2003 , är klar med punkterna från hösten 99 jag har utelämnat vissa saker som jag kanske senare adderar,  har även lite förklarande kommentarer  vid  punkterna kvar att skriva  i denna del ,men jag ska börja med del 1 från 1997 och även lite tidigare anteckningar ska göras ang bakgrunden till vissa platser där man umgicks lite och skriva växelvis så att säga i det bägge delarna 97 och 99.

 

Jag har noterat att det blev lugnare sedan JO anmälan, trackningarna är inte så tydliga efter den,  men då jag läst min NN så ser jag vartåt det barkar , i del 1 så kommer det att  också beskrivas mer om dessa då de kan orsaka stor skada då de under lättar för torterarna att fortsätta utan att bli kollade    

 

Nästa jobb i denna del är bl.a. nn som jag måste skriva en förklaring till . ska nu öppna ett nytt doc och döpa den till : punkterna till boken del 1 (97)

Skriver den 19 augusti 2004 Ska ta med störningarna på den nya adressen då det är en till som har blivit störd på en annan adress där jag bott.
Dag boken fortsätter lördagen den 29 november 2003( skriver från i går också )

Lördagen den 29 november 2003 kl är nu 13:29 Sovit lite . i går så flyttade jag över det sista. Jag köpte en bokhylla vid Gröndal och möte han från den blåa husbilen som kom gående där vid myrorna. Han kom fram och räckte mig sin hand vilken jag tog ( var lite disig i går ) och han sade att han bodde i Nybohov jag åkte sedan och handlade lite öl och vin och kollade låset men det var borrat så jag kanske köpet en del till det andra i stället.

 

Åkte till mitt nya hem och började pula med lite av varje bl.a. så monterade jag upp datorn och då det låg en cd här så installerade jag den också då jag inte fick i gång Internet men upptäckte senare att sladden till modemet inte var i var på det startade . Höll dels på med datorn och dels drack lite och dels packade upp.

 

Jag hade sett på Plus att man bör ha brandvägg mm och att det fanns  gratis på internet så jag började kolla efter gratis program , fick även ett program som stoppade spårningar ( de var påstridiga så jag laddade ner det då det stod free  men har tagit bort det nu) av en och sedan ett program som detekterade redan inkomna virus ( det fans ett virus i min dator som jag tror är borta nu ) och det programmet är bara tillgängligt i 60 dagar tror jag.

 

Gjorde en upp datering via Microsoft och sedan när jag skulle defragmera  så gick det inte utan den bara startade om så jag tog bort modemet , men det var samma visa så jag tog bort digital kamerans ( som jag inte fick i gång i somras utan lämnade tillbaka ) filer och lite annat gammalt på datorn då jag misstänker att det kan ha varit virus på ett annat mail program .

 

Ringde i går till skyddet och bad om en annan tid och helst i januari p.g.a att jag JO anmält hennes före gångare  men det ville sig inte utan jag var välkommen på fredag kl 13:15 till nn.
När jag pratade med han från den blåa så nämnde han någon Jan och när jag kommit hem så var det någon Tanja som tydligen ringt fel för hon frågade efter just en Jan .
Har nu plockat in det mesta  ( lite slarvigt men jag ska sortera senare lite bättre .
Vädret nu kl 14:07 är mulet Temperaturen +4,6C

Söndagen den 30 november 2003 kl är nu 16:43 sovit bra när jag sent om sider somnade då han ovanför hade partaj vaknade sedan till hans steg kl ca 09:00 (tillägger den 24/1-2011 att klampande kom otroligt nog  underifrån, om nu inte någon ville förvirra mig inledningsvis)

Innan jag började skriva dagbok så tänkte jag gå ut och kolla submit i lexikon på leta.nu. men det ville inte starta modemet, vet att det saknas filer till Windows och det är nog därför som den inte startar ( enligt start sidan så saknas det och vissa program skulle bli svåra att köra, så förmodligen är det  som spökar plus att det kan vara uppdateringen från microsoft som spökar då jag tror att defragmenteringen mm blev svåra att köra

Det stod b.la. stäng öppna program mm men det kan vara virus också ) hade inte tänkt att köra datorn innan jag fått en brandvägg mm då jag läste igår att labzone hade stoppat nästan 1800 pling och 28 allvarliga sådana. Men jag ville se vad submit mm betyder.

Vädret nu 17:31 är mulet Temperaturen är +6,1C

Tillägg kl 17:38  köpte gulasidorna i morse innan biblioteket ( som öppnade 11:00 ) och kollade program till Windows 98, de kostade runt 300 kr så jag får väl köpa det nästa vecka.

Måndagen den 1 december 2003 kl är nu 06:06 somnade ca 21:30 igår och vaknade ca 02:30 med halsont som fan   Tempen då var bara 36,5C , men jag kunde inte somna om då halsen värkte som fan och gör så ännu. Jag låg och funderade på vad jag ska prata om med skyddet på fredag. Det kanske inte är så smart att gå upp dit ensam då man har jo anmält hennes kollega. Detta måste få ett slut inom kort med allt gider sedan 97.

 

Jag kommer att gå till Amnesty( Kan säga att alla dessa Amnesty mm struntar totalt i Svenskar med problem , S m.fl. är väl inne och talat sig varma för psykiska sjukdomar om någon klagar i Sverige Tillagt 2022-05-22) om det inte totalt upphör nu. Jag går dit i januari 2004. Man kan inte vara snäll mot dessa individer, det djävliga var att jag trodde att det i början bara var ett test för ett visst jobb men det är mörkläggning av stora mått.

 

Amnesty kanske var och ta i , men jag började känna mig lite annorlunda förra veckan och vet aldrig om de är de som mixat igen eller om det var för att jag skulle flytta , hade även misstankar om att det var en infektion på gång vilket  det ju kan ha varit då jag känner mig risig nu. Jag måste ringa sjukgymnastiken och avboka dagens besök.
Vädret nu kl 06:19 är mulet Temperaturen +7,2C
Ett tillägg ang fredagens inkommande telefon  samtal på fredagen, efter att jag varit på myrorna och mötte han från blåa som pratade om en Jan : hennes (Tanja ) tel nr är 0708/xxxxxx

 

Kl är nu 17:07 har mått pyton i dag ont i halsen och nästan spytt så jag har inte gjort något i dag .   Jag funderade lite mera på favoriterna som jag kollade på lördagen eller i går ( mins inte var lite disig Missade tom ett nn igår så det måste vara en ordentlig  infektion på gång , det är typisk att när man håller på att få en infektion av den kraftigare sorten så blir man trött men en då   pigg så att man inte kan sova mm )

Fan jag har ont i halsen som fan ska skriva hälsodagbok och sedan ta två Alvedon till, kan varit infektionen som gjorde så ryggen värkte.
Vädret nu kl 17:28 är mulet Temperaturen +7,4C
Onsdagen den 3 december 2003 kl är nu 06:22 Sovit gott men vaknade ca 00:30 till han under  (under. tillagt 2011-01-24) då han marscherade, somnade sedan om och vaknade ca 05:00 med halsont mm tog tempen men den visade bara   36,5 och nu 36,6, det känns som influensan. Jag har snutit mig och hostat nyst har ont i leder  hals lungor mm hela morgonen.

 

Apropå marscherandet så menar jag att han går med hälarna hårt i golvet. Börjar bli van med dylika saker, det är inte fullt så djävligt som på lappis 10an för den personen hade tunga skor på sig när han marscherade b.la.


Ska upp till skyddet på fredag och kommer att spela in dolt igen självklart, och om hon frågar om jag spelar in så kommer jag att neka till det, vet ej om det är så bra att gå dit så förkyld som jag är men vill inte missa det mötet. Skriver den 20 augusti 2004 det var han under som klampade , helt djävla otroligt
Vädret nu kl 06:34 mulet Temperaturen +6,8C

Torsdagen den 4 december 2003 kl är nu 12:26
 Sovit gott men blev väckt runt 03:00 av grannen under som lirade spel med hög volym på ( har blivit förvarnade ang det ,(men denne måste ha höjt ordentligt ljudnivån 2011-01-25 ) så jag slog ett par gånger i golvet och han sänkte.

Tidigare förra veckan så trodde jag att jag fått en avskeds present då jag kände mig lite rastlös mm , men det var en ordentlig förkylning  bara . Tänkte också på att de på campingen bytt  färg från rött till blått på tröjorna , bra bra .
Vädret nu kl 12:35 är mulet Temperaturen är  +5,3C

Fredagen den 5 december 2003 kl är nu 15:27 Sovit gott men är förkyld ännu, tror just nu inte att det kommer att gå över till nästa vecka . Åkte till telefon och ringde ett nytt Nummer som jag såg på tv till upc och frågade killen a.n.g abonnemanget mm då jag har betalnings anmärkning men det gick inte att göra så då ( en överlåtelse ) jag hade bet anmärkning  utan att jag fick deponera 2000:- om jag ville ha eget , jag frågade om det var fel att låna olovandes abonnemanget och han menade inte om det var ok med abonnemangs innehavaren att använda då de inte ( på UPC) kan se vems dator som är uppkopplad.

 

Åkte sedan och handlade ett kort och ringde vid posten ( där jag hämtade ett brev från polisen som ville ha 300:- för Göteborgs rättegången) . Åkte sedan runt och väntade på att jag skulle upp till skyddet och gick in och surfade på biblioteket  och lånade en bok ang Shackleton pol fararen och lånade om de tre jag hade hemma till den 2/1-2004.

Gick sedan upp till skyddet (BP)och Mötte denna nn och vi pratade om olika saker jag sade bl.a. att jag tyckte att detta var lite larvig då jag slutat sedan 97 mm hon frågade om jobbet mm och jag svarade att det räknas nog till takplåtis . hon frågade om jag använde lina, vilket jag sade att jag gjorde sade att jag gillar spänning men under någotsånär säkra former mm ( hon var lätt att tala med ) jag kom in på 97 och 99 och sade att jag står i valet och kvalet att  göra två anmälningar från dessa år och det var b.la. därför som jag anmälde MD p.g.a. att jag ville senare bli trodd mm .

 

Hon frågade om jag bodde ensam och jag sade att det har jag gjort sedan 97 men 2004 ska jag ändra på det , hon sade att det är väl inte det lättaste att träffa någon , jag sade att 2004 är det inga problem . . Hon frågade hur jag hade det psykiskt jag svarade att det är nog så bra som det är möjligt under rådande omständigheter med anmälningar mm , jag sade att jag är kluven om jag ska anmäla 2004 eller vänta tills dessa brott är preskriberade, är bara säker på att det ska ut till allmänheten för eller senare om jag inte får en väldigt bra  förklaring.

 

Hon frågade om jag hade någon kontakt med någon nn läkare (läs tidigare skrivet om anledningen till misstaget 2011-01-25, menar inte att det är dumt att gå till nn läkare om man behöver men som prästen sade ”varför gick du dit då det var verkliga händelser” och har de jag hade runt mig så kan det vara ett stort misstag om man vill säga något senare ) jag svarade att jag hade träffat en som senare slutat och som hade sagt att jag kunde ta mina melatonin till min husläkare men jag sade att jag inte vill överlasta husläkaren då jag hade också  kronisk bihåla som jag tog med dem mm, så jag bad om att få ha melatoninen kvar där).


Sade till Skyddet att jag var hos läkaren p.g.a. melatoninen ca 1-2gånger år ( det andra kan jag lätt få hos en vanlig läkare, troligen även melatoninet  men jag vill inte chansa med det). Hon frågade om jag hade någon hjälp av mötena och jag sade att jag har varit hos en präst då han hade tystnadsplikt och en NN läkare  har inte denna fullständiga  tystnadsplikt och då jag inte kan berätta mer än vad jag sagt till henne så är det ingen mening, Utan då jag hållit mig brotts fri i sju år så tycker jag att jag kan börja anmäla istället för att gå till folk som man ändå inte kan tala klarspråk med.

 

Jag sade att jag 97 hade fått ett så grisigt hot så att jag inte ville ha med den världen mer att göra och sedan fick samma hot från några nya som jag litat på. Hon frågade om jag var rädd att gå på stan, jag svarade att jag vant mig men går inte gärna med någon på stan  och om jag träffar en kvinna så får jag väll flytta från stan . Vi pratade mer ang lekman övervakare  som de hade tydligen som vana att lägga ut så många som möjligt på . Hon frågade mera om jag ännu bodde på camping och jag svarade att jag flyttade in i en lägenhet  månad 11 2003 sade ej vart.

 

 Sedan så frågade jag om de lämnade ut uppgifter till andra myndigheter ( tänkte på att jag förlorar en tusing då kronofogden vet att jag inte har samma hyra längre som på campingen) hon sade att de bara lämnade ut om de fick någon förfrågning ang Lvm lagen om vård av missbrukare   och lpv (eller liknande) lagen om psykisk tvångsvård.

 

Sedan så sade jag ( efter att ha läst foldern jag fått ang rättigheter man hade ) att jag läst att jag får ta del av alla rapporter mellan övervakare  och frivården , hon svarade att det var om det var en lekmannan övervakare och hon var frivården , men att det var inga problem att få se vad som skrivits om mig.
Jag sade att det var med tanke på vad MD hade skrivit ang mig i yttrandet. Hon sade att det var inte något problem att få läsa men hon ville inte gå in på något ang M D då det ännu pågår en utredning ang det .

 

Hon sade mer ang att missköta övervakningen att det kunde hamna i nämnden  och i förlängningen så ses vi på häktet om du missköter mötena . jag skojade med henne och sade att hade jag bott i husvagn så hade jag tänkt att missköta mötena så att jag blev häktad men inte nu då jag har lägenhet  då vagnen var så dålig .

Jag sade mera att det rör sig bara om en gång var tredje vecka  så det ska nog inte vara några problem såvida att om jag missar ett mötte och ringer och det genast blir problem, hon sade att nej då bokar vi en ny tid om det inte blir så varje gång ( förstod jag det som ). Vi sade hej och jag skulle gå och hon följde mig till dörren och jag sade trevlig jul och gick . jag tänkte på att jag sket i vad jag sade till henne ang hoten jag pratade så fritt som jag kunde utan att lägga någon.

Är nu hemma och ska ta det lugnt , är kanon förkyld ännu men ingen feber.
Vädret nu kl 18:50 är Mulet ( var helt klart i morse ) Temperaturen +2,6C

 

Andra advent Söndagen den 7 december 2003 kl är nu 13:31 Sovit gott men vaknade med förkylningen kvar, ska försöka gå på sjukgymnastiken ändå i morgon man smittar väl inte nu.  Såg igår att någon med stora skor hade skrivit stort ordet DUM i snön utanför och då det inte töat i natt så var det kvar, jag tyckte att det så kul ut så jag tog ett foto av det. Har tvättat sex st maskiner jag tog skjortor mm som hade hängt i vagnen och som luktade lite rök mm.

 

Bokade en ny tid tills på torsdag och ska då ta filtar och sedan så ska jag tvätta om ett lakan i 95C då det inte blev rent i 40C förra gången jag tvättade. Vilken lyx med gratis tvättmaskiner mm, det hade kostat 180kr på campingen med sex maskiner . har nu käkat och glor på Robbinson och ska bara ta det lugnt. Vädret nu kl 13:39 är molnigt/mulet  Temperaturen –2,2C
Vädret nu kl 17:38 Är mulet med höga tunna moln Temperaturen +3,6C

Tisdagen den 9 december 2003 kl är nu 17:17   Sovit gott men har bara läst ur boken Polaräventyr som också är ganska bra bäst var nog episoden om Shackleton som var beskriven i  denna bok också. Det är flera avslutade berättelser från både syd och nord polen.

 

Jag  har idag läst 233 sidor och åkte precis och handlade, var alldeles mosig i skallen efter  tre kaffe och lite hostmedicin och 233 sidor, då jag gick in på affär och såg nn från ”båten” där , jag var så trött så jag ignorerade henne och vet inte om hon såg mig .

 

Är nu hemma och har gjort en kopp kaffe till och ska fortsätta med boken, det är tur att man inte har flera sådan böcker för jag har annat att göra än att läsa , i och för sig så brukar man ju komma in i ett stim på ett tiotal böcker och sedan inget på flera månader , men jag har några år att ta igen.
Återigen så är det fantastisk   att läsa om händelser som en vanlig ovetande människa inte skulle kunna ta sig ur med livet i behåll det känns nästan som om man borde gå med i scouterna för att få ett litet hum om överlevnad i svåra förhållanden.

Tänkte mera på då nn:s tjej gav mig en kram ang TBC och måste fråga han igen om det där med smittsamheten, har för mig att den försvann med medicinen men måste veta garanterat tills jul.

Vädret nu kl 17:34 är mulet med ibland små regn skvättar Temperaturen +2,9C

Lördagen den 13 december 2003 kl är nu 17:01 Sovit gott och vaknade ganska tidigt kollade på nyheterna och somnade sedan om i soffan. Åt mat och åkte vid ca 15:30 och handlade cigg. Har varit super trött några dagar och hoppas att det går över av gamman  (Gammaglobulin som jag fick börja igen med hos husläkaren  men bara  10 ml doser tillagt 2022-05-22)
Vädret nu kl 17:06 är mulet med snö blandade regndroppar Temperaturen +1,9C

Tisdagen den 16 december 2003 kl är nu 10:32 Sovit gott men blev väckt vid 00:50 av han unders data och hans marscherande , det lät  onekligen som om det kom ovan ifrån först men efter att ha lagt örat mot golvet så kan det vara han under .  Det är strålande solsken och någon minusgrad ska ta en promenad och sedan tvätta .
Vädret nu kl 10:35 Soligt och klart Temperaturen –1,4C

Fredagen den 19 december 2003 Kl är nu 00:20 efter att ha lyssnat på grannen (P Z) unders dataspelande som låter som om åskan går halva kvällen och sedan hans marscherande från ca 22:00 till ca 24:00 så riggade jag upp micken, det behöver inte vara dem igen men om jag spelar in oljudet så har jag bevis på att jag inte är överkänslig i alla fall.

 

När han började marschera igen så gjorde jag likadant och har sedan dess inte hört så mycket. Som sagt det behöver inte vara dem (Lk gruppen men det tror jag nu och vill givetvis att han också kontrolleras tillagt 2022-05-22) men om det är de så har de alltså trakasserat  andra också och nu är det nog, jag hade inte tänkt att anmäla något nu i jul månaden men dessa ”människor” är inte något att skydda längre så jag ska skriva ner några personer som jag ska addera på jo anmälan  b.la. Gunnar från 21an efter andra mötet med MD och hans rums  kompis joakims tal på sommaren efter rättegång och sedan fila på anmälan mot pks  och c.

Jag måste ta reda på vilka j och g från campingen är, det kan ju vara pressen också som letar skop. Boken börjar jag med i morgon igen, hade inte velat skriva nu men…..

Vädret är säker bra temperaturen +5,9C

Kl är nu 14:14 somnade ca 04:00 efter att han under förstört insomnings fasen så att säga .vaknade sedan till vid 7 och sedan vid ca 09:30 , var förkyld i natt kan ha varit därför som jag var lite piggare också , men det var ett ordentligt oljud på han under kvällen , jag hoppas innerligt att han upprepar samma procedur med samma  intensitet någon annan kväll så att jag får med det på band och har lite bevis a.n.g andra ställen så som lappis tre ställen och campingen att jag inte överdriver, i och för sig så var det värre på lappis med gummi klubb slag på natten mm men ändå.

 

( Tyvärr så använde jag diktafoner och dessa har en tal förtydligande och omgivningsljuds reducerande teknik som jag inte kände till så .... skrivet 2013)

Att jag inte somnade  förde med sig att jag läste några sidor i Roald Amunsens bok Sydpolen som är helt ok . Har nu hals ont och är hostig
Åkte runt till fyra T bane stationer  men fann  ingen gratis tidning då jag var i väg och handlade mjölk , tur att man lånade några böcker för det blir tråkigt i helgen utan pengar , cigg snus och vin Det ska bli ett nöje att sätta vissa personer på kåken, hur var det nu han sade Målaren (LK polis ) som sedan visade sig vara något annat, vilka möbler gör man på fängelset hall? Jo hall möbler ha ha ha ha, jag behöver lite hall möbler så om baggen ska dit så kan väl ”målaren ” be han göra lite sådana åt mig.

 

 Men jag ska först och främst ta 21an på campingen och spinna vidare på M D  då jag har bevis där, hade tänkt att skydda de från innan 99 och 99 men baggen ska fast åtminstone då sådana hot gör världen till en rutten plats (tillägger 2011-01-24 att vissa hot måste man hålla sig för god för och genast be om ursäkt för om man inte menar det och då….)

 

Jag var oroad över en sak som hänt i Gamla stan på sommaren 2003 nära en person jag fått hotad 2 ggr men vågade inte skriva det plus att en person jag misstänker är från LK gruppen alt utreder dem  släppte ett  rep på vintern 2002/2003 på ett hustak till 4e våningen innan detta  i Gamla stan Tillagt 2022-05-22

 
Vädret nu kl 15:36 är ganska klart Temperaturen +6,2C

Lördagen den 20 december 2003 kl är nu 13:58 Sovit gott trots att han under kommer i gång med data och marscherande sent på kvällarna , han spelar nog mot någon på nätet som man har hört talats om då det alltid är sent på kvällar och nätter . min inspelnings utrustning tar inte denna frekvens så bra , provade i går och i dag för att pröva utrustningen, jag har funderat lite ang tidigare adresser varför det är intressant att väcka en på nätterna och har väl ett par huvud teorier bl.a. 1 att man ska ta mer och mer sömnmedel (utav de beroendeframkallande sorterna , men tyvärr  theralenen tog jag här en gång extra vid störa-sömn-tortyren , skrivet 2013 )  ( vilket jag vägrar ) 2 att knäcka en så att det kan låsa in en så att de inte behöver oroa sig att jag ska sätta dit dem ( vilket jag kommer att göra under 2004).

Satt tidigare i köket och solade samtidigt som jag läste en bok , satt säkert 50 minuter och lagade mat då jag misstagit tvätt tiden till kl 13:00 så slängde jag i mig maten och skulle ta ett bad då jag kom på att den första tiden är inte förrns kl 15:00 och den andra börjar inte förrns 16:00.

 

Så jag kollade lite på tv och såg nu att de hade något som kallades  för Dry Water (torr vatten)  som rymd teknologin hade utvecklat, och det var intressant då jag har funderat lite på hur man skulle kunna konst bevattna öknar , men mina tankar har mest gått till att anlägga flera kärnkraftverk i t.ex. Sahara (nära havet ) och bara använda dess energi till att rena havsvatten från salt och sedan pumpa in det i landet.

Vet ej om det är någon bra ide men man bör nog försöka i alla fall med något tänkte jag då man sällan hör något på den fronten nu för tiden. Det fanns ju idéer om att bogsera isberg från Antarktis mm förr , men nu ser man att det finns smarta lösningar som t.ex. detta torra vatten.

 

Ska strax ner och kolla om tvätten är ledig då jag har flera maskiner att tvätta. Jag har redan lagt ner boken så att jag inte glömmer den som sist.
Vädret nu kl 14:21 Är mulnande (har varit strålande) Temperaturen

Måndagen den 22 december 2003 kl är nu 14:11 Sovit gott och tog ett bad i morse ,men vattnet var det mycket dåligt tryck i och är så ännu i badrummet, troligen så har någon rattat på kranar i källaren ,kan ej säga något om det förens i januari så jag hoppas att alla lägenheter har detsamma så att någon annan säger till.

Gick till tunnelbanan för att hämta tidning men det var tomt så jag åkte till Globen och tittade lite där. Var inne på Teknik Magasinet och frågade lite om reflektor teleskopet för 999:- och det andra teleskopen av märket lotus, och lotus var mera känt och därför dyrare, så jag ska nog köpa ett teleskop då vagnen är såld , jag har nog ca 5000:- kr över Jag hoppas att inte kronofogden får några pling då vagnen inte står på mig längre.

Vädret nu kl 14:23 är halvklart men det yr snö alt snöar Temperaturen –6,0C
Vädret nu kl 16:56 är klart Temperaturen –7,8C

Kl är nu 18:53 jag ser fram emot nyåret då jag också kan ringa störningsjouren ang han under han har hållit på i tre fyra timmar med sin ” åskmaskin” när det började skaka i soffan så bankade jag en gång och han har sänkt lite. Om jag håller på och bankar här så kan ju jag få klagomål på mig av andra men det djävliga är att min mic inte tar in ljudet så bra , det är väl även bandarens  motor mm som stör. (fel att använda diktafon då de har teknik för att rena ut tal  , skrivet 2013)
Vädret nu kl 18:50 är klart Temperaturen –8,8C

Julafton den 24 december 2003 (onsdag) kl är nu 20:46 Var lite seg i morse trodde först att det var p.g.a. att jag drack tre öl i går men det var en lätt snuva bara . är nu hemma och ska ta det lugnt .
Vädret nu kl 20:56 Slaskigt , mulet Temperaturen +3,9C
Annandag jul (fredag) den 26 december 2003 Sovit gott vaknade till vid 04:00 av att han under klampade och slamrade med dörrar men somnade om bra ( det var bra att han väckte mig för jag hade legat på armen så att den var alldeles av domnad)  .

 

Jag åkte in till Norrmälarstrand och handlade cigg och kaffe och en tidning, som jag läste vid kajen började sedan åka och såg en sosse med kvinnligt sällskap snedda över gatan och jag tänkte att gå på övergångsstället då jag såg att det var han ( man kan ju inte kräva så mycket av en såse politiker) , jag tror att han heter nn. Åkte sedan runt och kollade lite på folk och sedan hem .
Vädret nu kl 15:32 mulnande varit ganska klart Temperaturen +4,1C

Lördagen den 27 december 2003 kl är nu 17:32 Sovit gott och åkte till Bromma och hämtade ett recept och ska hämta det andra där på måndag Åkte sedan till ÖB och handlade lite har nu tvättat och är ganska förkyld
Vädret nu kl 17:34 är Mulet Temperaturen +6,6C
2 Tillägg 1 dialogrutan med att programmet har utfört en förbjuden åtgärd har upp hört att visas nu under några dagar, 2 jag såg att Höger fram lykta är perforerad av något med liten diameter någon dag före jul.


Söndagen den 28 december 2003 kl är nu 15:24 Sovit gott och vaknade ca 05:00 och fortsate läsa boken Sydpolen. Läste ganska länge och åkte sedan till Farsta och handlade lite på Clas Olson , tankade sedan och åkte till flaten men då det inte gick att komma ner till sjön så vände jag. Har nu städat klart badrummet och ska ta det lugnt bara, kolla på repris och sedan läsa igen. Är trött som fan , har ont i ljumsken och fot och huvud och knä.
Vädret nu kl 15:28 Tunt mulet Temperaturen +3,3C

Måndagen den 29 december 2003 kl är nu 16:03 Sovit kanon gott, och har putsat rutor med fönsterskrapan, jag tror och hoppas att det blev bra då man inte vet förens det blir sol. körde mot läkaren som jag hade tid hos.

 

Väl där så frågade han hur det var och jag sade att foten ömmar mm jag nämnde aldrig ljumsken , han sade att man kunde prova med urindrivande för att ödemet skulle dräneras , men jag frågade om jag inte kunde först prova med nn och det gick väl bra. Jag fick remis till nn ang allergiprov och ska hålla upp med Zyrlex och flutidnasal i en vecka innan.

 

Ska även röntga foten igen och se om eventuellt operation Remis skickas. Fick läkar intyg tom den 29/2-2004, han sade att staten skulle kolla extra noga långtidssjuka men att jag hade ju tydliga problem. Åkte sedan till kassan och lämnade in intyget.
Vädret nu kl 16:17  Tunna molnslöjor ( man ser stjärnorna ) Det har snöat lite men då det var plus så är det bara lite kvar. Temperaturen –0,4C

Tisdagen den 30 december 2003 kl är nu 15:23 Sovit ganska gott vaknade till några gånger men hörde inget.

 

Åkte till Bromma och handlade lite på bolaget och på ok och på ÖB , åkte sedan till Skroten och fick byta däcken mot ett par (som jag själv fick ta bort) Snow and Mudd däck som var i perfekt skick , men då dessa var 145or och de som var inan var155or så frågade jag en man om det gick, vilket det gjorde bara de satt på samma axel ( givetvis).

 

Svettades mycket då jag böt , vet ej om det var för att jag var för påbyltad eller om det var inhalatorn som jag tog två sipp på eller det är en förkylning på gång. Det ska bli kul och se vad allergi testet visar efter att jag hållit upp med zyrlex och flutiden, jag tänkte mera att det är ju cortison i inhalatorn också så jag får nog göra ett uppe håll med det också. Vädret nu kl 15:43 är klart och grant Temperaturen (med fönster på glänt) –2,1C

 

 

Inga kommentarer: