fredag 6 maj 2022

Del 10 E Dags ta upp JK anmälan mot LK gruppen i detta inlägg (10 E). Delar av historik från 1997 och framåt som är bifogat till JK anmälan ärende 2022/1225

 


 Börjar publicera delar av historiken och dagböcker som jag bifogad JK anmälan 2022/1225 men lite ner kortat och tillsnyggat här. Detta är ytterligare ca 5 sidor av de 130 sidor, som jag delade med JK, som jag publicerar. Förmodligen Palme belönings sökare , utförare av mordet, privat och statliga spanare som arrangerat detta minst 25 åriga helvete. Vilka resurser ... kan vi finna mördaren här (se del 5 om mitt tips)? Kallar delen 10 E

JK historik blogg del 10 E

 

 

 

Lägger här in Östermalms episoderna den 7/1-2011 tror att det blir mest

korrekt kronologi med ett par episoder till som jag publicerar då de blir klara.

 

Började nog söka mig mot Östermalm ( två olika restauranger där) då det hände så mycket skumt runt mig, var på en utländsk restaurang och satt och åt och tog någon öl då det kommer in ett sällskap på 4-5 personer och sätter sig bordet bakom (jag satt i en soffa med ryggen för en gångs skull mot dörren för att vänja mig av med beredskaps stilen så att säga ) och dessa sitter och pratar om vissa personer och två av dem kände jag igen.

 Jag hade träffat bägge med den Kalle som jag tidigare skrivit om och bägge var tydligen mer eller mindre högerextrema, så jag tänkte väl att detta kan vara mera en ren slump att de nämner dem, men jag var trött på bråk och då jag hade bråk med (invandrare A) så var jag inte intresserad att höra om det var dels 1 själva n eller 2 ville ha informatörer , plus att jag hade börjat fundera vad fan (invandrare a) sysslade med genom att hota på sådant grisigt sätt som de gjort och då jag inte gillade n häller så.....

 

(jag behövde fundera lite då man tyckt tidigare synd om alla invandrare lite som behövt fly mm men blivit ”omskakad” utav dessas agerande) , jag tycker att rasister och anti rasister borde göra gemensam sak och se till att folk inte behövde fly från sina länder, där vatten vore den viktigaste grunden för många att börja med och givet bra odling medicin mm men vatten är viktigast för de övriga bitarna också.

 

Jag tror att jag bytte restaurang till andra sidan gatan och träffade mycket trevliga människor en pratade a.n.g mitt jobb jag haft tidigare som flytt chaufför och hur man skulle kunna lösa piano transporter i trappor med hjälpmedel, en annan frågade om mitt efternamn och han var släkt forskare mm, det var en mycket trevlig restaurang så jag åkte ett tag upp dit utan ”försäkringen” givetvis , men nästan alltid så tog jag och åt först på den andra krogen och drack någon öl.

 

 Och jag tror att det var tredje alt fjärde gången som jag satt och drack en öl så var det en man bredvid mig som pratade om Palme mm och att den dömde men senare friade för mordet nn nn borde vara skjuten mm och han pratade om civilkurage mm, det satt en lite äldre kvinna där samtidigt mins ej om hon var i sällskap med den man jag talat med men hon presenterade sig som ( med namn först) barn psykolog mm.

 Jag började få en aning om att span även sökt sig hit men tänkte att det är ok . En kväll så sitter jag och dricker en öl och det kommer in en man i 45års åldern med två yngre tjejer och sätter sig vid ett bord mitt emot mig men ca 6-7 meter ifrån och jag börjar lägga märke till dem då de tjejerna rörde sig med samma stela rörelser jag sett tidigare efter att jag trodde att det var bråk på gång på ön , jag såg att mannen också kollade åt mitt håll då och då, så jag tänkte att det var något.

 

 Senare då jag bytt bord mot det vid fönster så kom han fram till mig ( tjejerna hade gått) och han frågade om han fick sätta sig ner och jag sade javisst och vi började prata lite , och då han typ frågade

varför jag ännu höll på ( tänkte då att han kan ha menat att jag hade köpt en försäkring om det var span som varit inne och kollat i lägenheten ) jag svarade typ att några vill döda mig.

( jag testade reaktioner på folk också då jag misstänkte vad det kunde vara , samma som med att kolla om folk var spända genom att gå fram och fråga vad klockan var) . han sade att; Vi kan också döda dig.

Vi pratade lite till.

 Och  så frågade han om jag ville vara med om något större, jag frågade vad är större än … ?

 

Jag var på passad hela tiden och då jag inte gillade att hamna i fokus så var även möjligheten att vara bevakad jobbig och jag fick inte den vila jag behövde.

 

En dag då jag kom dit så var alla platser upptagna förutom de i baren där det satt en (invandrare a )och drack en öl, jag tänkte att detta kan vara ett test (alternativt att ”invandrare a” hittat hit ) och som jag tidigare sagt så gillade jag inte att vara i fokus så jag försökte att hitta en ledig plats någon annanstans men fanns ingen så jag satte mig så nära Invandrare a som möjligt vid baren och beställde en tvåa tror jag ( de i baren hade sagt att man kan beställa en cl om man ville då jag trott att trea var det minsta) Whisky och en cigarill och försökte se så lugn ut som möjligt.

 

Jag tittade mest efter om det var någon som spanade in oss då det var lite lika stämning som då jag varit på Kungsholmens puben ett par gånger  Jag drack inte då jag inte ville visa att jag var spänd då handen garanterat hade darrat, utan satt och väntade ut han.

Han reste sig efter ett tag och gick ut, och jag gick straxt efter med orden till bartendern att jag tänder cigarren utanför , jag såg (invandrare a) gå lugnt bortåt, denna episod är som tagen ur en film då det var dimma ute och han försvann in i den efter ett tag. Det kom en kvinna med en vit Goldenretriver och då jag klappade hunden så kollade hon mycket argt på mig och gick vidare (vissa gillar inte att man olovandes klappar husdjur vilket jag inte tänkte på då).

 

Jag tror att det ännu var denna kväll då det blev livat där inne, jag satt i baren och en man började med väldigt hög röst som fick mig att nästan hoppa till då han var bakom min rygg, berätta en rolig historia och när han var klar så var det någon som beställde en 8 a Wisky då jag trodde att det mesta man fick ta in var 6 or Whisky så mins jag den detaljen, och alla applåderade även jag, och han hade tydligen gått någon kurs mot talar ångest och detta var tydligen ett test för han bla bla.

 

Jag mindes han som varit inne tidigare och som jag dels hade frågat om man någonsin kunde vänja sig alt lära sig leva med spänningen då jag hade börjat tänka att det kommer nog ta tid innan man kan släppa beredskapen med allt som hänt med och kring Jib mm då jag inte kan ge mig för det han hotade om, och han hade svarat att det kunde man, jag tog denna man som militärisk, såg även senare den typen.

En episod till med temat Vill du bli polis?

Vet ej kronologiskt men det var i alla fall efter besöket på puben med ”otympliga försäkringen” (Mins ej om jag hade gjort mig av med otymplig och ordnat en smidigare ännu, som jag likt otympligare hade bara hemma oftast )

 

Jag Skulle  till stan och ringde som vanligt taxi i påhittat namn (oftast samma namn) och det kommer en taxi och vi åkte in mot stan då jag ska gå av så frågar han om jag vill bli Polis , jag mins inte vad jag svarade ( troligen så garvade jag och sade nej jag kan inte). men jag fick hans nummer  070 7121016 mm och beställde han flera gånger. Ett par gånger så lämnade jag en guld kedja i pant då jag ej hade pengar ibland ( för det mesta )

Tre fyra episoder till i slutet av 97 tror jag.

 

En kväll så var jag på väg ner mot stan promenerande från puben på Östermalm och gick in på en bar på vägen som jag varit på ett par gånger nu vid den här tiden innan.

 

( vid ett tillfälle under den här tiden då jag kommit nästan fram till dörren så såg jag en känd person som tittade nästan oroligt, till saken hör att jag på telefon hade dennes läggning som svordom också, men de var nog beredda på alla )

 

Vet ej om dessa var där då eller kom in efter mig, men i alla fall så var det tre eller fyra personer , välklädda som fan i mörka kostymer, även en tjej i sällskapet hade någon kostym liknande dress på sig ( hon hade tror jag kjol till) jag sitter till vänster sätt från gatan vid baren och dessa är innanför bredvid mig sätt från gatan , tjejen stod bredvid mig och efter ett tag så frågade hon typ om jag ville bli en av dem , jag tog det för givet att det var samma fråga som dels killen på puben och han i taxin hade ställt , och jag som inte riktigt hade grepp om hur det skulle vara möjligt sade att det är väl bara att pröva ( hade druckit lite Whisky tror jag).

 Jag fortsatte nog ut på stan och undrade vad de egentligen ville jag hade nog redan då sagt detta till ett par personer för jag misstänkte att de kanske ville idiot förklara mig då jag sätt en del (som jag då inte ens drömt om att yppa något om) alt att de menade allvar och i sådana fall så ville jag att ett par personer som visste vad som pågick , och om nu det var seriösa personer kunde senare ha sagt (då jag inte ville röja dem) att jag ville sprida ett rykte att jag var ordentligt spanad så att jib mfl hört det.

 

48 Det gick ett tag och jag var ute varje kväll för att de verkade bara ta kontakt med mig på de ställen jag var på ett par gånger innan, och jag ville veta vad de menade, jag hade sätt en kille vid några olika ställen och spelade halvt

medvetslös ( då jag trodde att han kunde vara span) och gick fram till han på restaurangen på Kungsholmen , och frågade varför frågar vissa om jag vill bli ”päkka” (polis), han svarade lite besvärat och lågmält att det var en ny drive ( jag tror att jag använde ett slang ord förr Päkka och om det var ett idiot test alt tolkat fel om span så skulle jag förneka att jag frågat just ang det jag hade frågat).

 

49 Var ute i stan mycket och hamnade i bråk med en (invandre a) ( jag var mycket full och hade blivit trött på folk som stirrade och frågade typ vad han glodde på , jag var kaxig ) på ett ställe, denne gav mig ett blå öga och jag tappade balansen och ramlade bakåt, då jag snabbt tog mig upp så var han redan bakom en mur av människor som ställt sig genast i vägen. Dessa personer stod med ryggarna mot mig och stoppade fortsatt bråk.

 

50 Jag var som sagt ute varje kväll för att ge Jib en chans att ta mig , och då jag börjat notera att det var folk runt mig så kunde jag vara utan ”försäkring” , i förhoppning att de skulle hålla borta hans vänner om det blev bråk , en kväll så kommer det fram en tjej till mig och säger som hastigast att; vill du bli martyr? Och går sedan.

 

Då började jag tänka att det finns nog ett liv att leva efter bråket också och jag har nog visat mig ute på stan tillräckligt och det kändes nu lite fånigt.

( jag visste inte när det var dags att lägga av då det var så långt mellan Jib besök så ville jag få ett definitivt slut på bråket en gång för alla, jag hade ju tänkt att efter besöket med "otympliga försäkringen" på puben så skulle jag ta det lugnt , men det hände ju vissa saker hela tiden ).

Klart till hit den 7/1-2011

 

Denna episod nämner jag nu för den har samband med två händelser senare i mitten på 99 och en period senare av 1999. specialisterna på psykisk tortyr handlar den delen om  och är nu lite jobbig  så jag drar med en av händelsekedjan nu någorlunda i kronologi, jag tror inte att personen har med de senare händelserna att göra utan är en trevlig prick.

 

 I alla fall så var det en kväll som jag hade börjat varva ner och hade fått tag i två valium och just tagit dem och skulle sova gott en hel natt tänkte jag , då det ringer på telefonen och en trevlig bekant invandrare ringer ( han var en kul och intelligent kille ) och då han aldrig hade ringt mig innan på någon hem telefon mm och det varit säkert två år sedan jag sett han så blev jag snopen och han ville absolut träffa mig på direkten , vet ej vad kl var men det var nog runt 2100 och jag sade kan det inte vänta mm och han sade att nej det är viktigt .

 Jag tänkte då att fan de kanske har snokat rätt på mina vänner och hotat han för att locka ut mig , så jag sade att visst kan vi mötas mm och han skulle återkomma då han typ närmade sig. Jag började med att köra fingrarna i halsen för att få ut de två tabletterna då jag inte ville vara påverkad av det då jag skulle möta han, för jag tänkte givetvis ta med mig

”otympliga försäkringen”.

 

 Jag började prova hur jag skulle ha på mig det och kom fram till att det bästa var att sticka ner det i vänstra jackärmen för att kunna få upp det fort nog alt ”försäkra ” genom tyget. Jag var totalt i beredskap under denna tid och då han ringt och ville möta mig så plötsligt så visste jag som sagt inte om det var för att någon hotat han mm, men jag förberedde mig på det. Han ringde efter en stund och sade att han inte skulle komma, vilket jag tyckte var underligt då han var så på stridig ett kort slag innan.

 

Jag poängterar att jag inte trodde att han skulle jobba mot mig utan jag tänkte att det kunde vara någon som bett han att ringa mig genom hot eller lurat han, så det var inte för hans skull som jag tänkte ta med ”försäkringen” men då jag inte visste hur valium fungerade så tog jag det säkra före det osäkra genom att försöka få upp dem igen (inga olyckor var huvudtanken). Jag kommer som sagt senare i boken till varför jag tog med denna del, jag hade tänkt att utesluta vissa, men jag behöver ju inte namnge någon så ….

 

Klart hit 12/1-2011 kl 00:50 Klart hit 13/2-2022 utom ena delen som inte riktigt är i kronologi med de som satte sig och pratade om bekanta.

 

Inga kommentarer: