fredag 6 maj 2022

Del 10 D Dags ta upp JK anmälan mot LK gruppen i detta inlägg (10 D). Delar av historik från 1997 och framåt som är bifogat till JK anmälan ärende 2022/1225

 

 


 Börjar publicera delar av historiken och dagböcker som jag bifogad JK anmälan 2022/1225 men lite ner kortat och tillsnyggat här. Detta är ytterligare ca 14 sidorna av de 130 sidor, som jag delade med JK, som jag publicerar. Förmodligen Palme belönings sökare , utförare av mordet, privat och statliga spanare som arrangerat detta minst 25 åriga helvete. Vilka resurser ... kan vi finna mördaren här (se del 5 om mitt tips)? Kallar delen 10 D

 




JK historik blogg del 10 D

 

33 Var på puben på ön och skulle som vanligt upp till Kungsholmen mins ej om ”målaren ” ( han som jag testat tidigare då det slängde sig två tjejer mot mig) var där eller om han kom efter mig då jag satt och drack en öl och kollade korsord ( hade för mig att det var en bra nerv lugnande kombination ) tror att det var denna gång som han pratade som av en händelse om hel mantlad ammunition och omantlad ( hel mantlad går rakt igenom och omantlat gör större skada genom att plattas ut ) han pratade också om Eiffeltornet i Paris och sade att om man släpper ett mynt uppifrån så går det igenom skallen på en person på marken.

 

Jag tyckte att han var mycket sympatisk plus att han hade dialekt som visade att han inte var från Stockholm och med tanke på att jag var orolig för att bli lurad av Jibs polare så lugnade det mig) han frågade om jag visste något ställe i stan som var bra, jag sade att jag ska upp till en restaurang i Fridhemplan ( jag var övertygad till 90% att han var span )han frågade om han kunde hänga med ( jag hade inte några pengar kvar till den vanliga biran ) och bjuda på ett par öl.

 

Jag tänkte att han kunde ju lika gärna ta in mig för ”lite försäkring” ,så det var väl ingen ide att neka plus att han skulle ju stå för biran, så vi började gå, på vägen så sade jag att jag måste bara upp en kortis ( och lämna ”liten försäkring”) han sade att det behövs inte , men jag kutade upp och slängde ”lite försäkring ”under fotänden på bäddmadrassen och vi började gå mot bussen.

Han verkade lite påverkad och de 10 övriga % av min misstanke ang att han inte var span gjorde sig påmind, och jag sade att jag kan ha ovänner där uppe så om det händer något så lägg dig inte i. Vi kom fram till bussen och jag såg en kille av (Invandrare A typ) glo på oss ganska intensivt , så jag frågade om inte målaren hade till en taxi då bussen kan ta tid , vilket han hade så vi tog den första som kom och åkte mot Kungsholmen.

När vi närmade oss Kronoberg ( vilket är ett väldigt väl känt Polisstation/Häkte för oss som busat ) så började han fråga vad jag tyckte om att åka dit mm (till Kronoberg) jag tänkte att nu är det färdigt, det blir cellen nu men jag tänkte att jag nog inte skulle orka så mycket mer så det var ok att vila upp sig ett tag och givetvis säga var de skulle vakta, ( jag tänkte också att en utsocknes så att säga inte kunde känna till Kronoberg på det sättet så detta måste vara en span ) han bad taxin om att få stanna utanför nedfarten till Kronobergs garage infart som ligger på Drottningholmsvägen i Kungsholmen ( jag tänkte skämtsamt :fan blir det inte ens en bira typ).

 Han skulle pissa , så han ställde sig på trottoaren i höjd med garage vakt tornet och pissade , jag började nu verkligen fundera på om detta var span igen och han sade något samtidigt som en bege Mercedes kom accelererande med släckta lampor uppifrån Drottningholms vägen, jag tänkte genast fan detta var en fälla och jag har inte ”lite försäkring” med mig så jag började springa över gatan och halv joggade längs med Sant Eriksgatan mot restaurangen.

 Jag vände mig

om vid ett par tillfällen och såg han hålla ungefär samma fart som mig fast på motsatta sidan . Och jag såg att han kollade oroligt åt mitt håll medan han sprang så då jag kommit runt hörnet och närmade mig restaurangen så lugnade jag mig ett spass och tänkte åter igen att jag är black och behöver beställa en bira där inne så jag kollade efter han och han hade precis kommit runt sitt hörn och börjat gå bortåt så jag visslade på han och vinkade åt han att komma, vilket han gjorde.

 

 Tänkte igen på Jib och om denna person var skickad att lugna ner bråket så var han ju ganska reko, (jag tänkte alltså på han som varit på restaurangen tidigare och ville mäkla fred, men som aldrig kommit, och som var upphovet till att jag skulle spendera de åtta dagarna där.)

 

Då han kom så skojade jag bort det hela och vi gick in. Det var fullt med folk och det var en glad stämning, vi ställde oss i slutet av bardisken ( bardisken var väl ca 6-7 meter lång) han beställde två öl och han började prata lite med två kvinnor jag stod längst in och han vände med andra ord ryggen mot mig, innan han vände sig från mig så sade han; litar du på mig så litar jag på dig.

 

 Efter en stund så började han titta sig om kring med en klart spelad simmighet, han spelade packa alltså. Och det kom fram en kille som jag kände igen från ett kafé /pub en bit där ifrån. Jag hade hört att det var en lite jobbig typ på fyllan, annars reko.

 

Han hade frågat om droger tidigare så jag sade att jag har problem och den jag har bredvid mig är troligen en spanare som spanar mot mig ,så det vore dumt av killen att göra något olagligt ( jag for alltså mellan att tro att han var spanare och att vara en snäll buse)

 

Killen ville inte tro mig då ”målaren ” spelade väldigt packad , men jag hade ju sett ”målaren under en tid så jag var ganska säker på att han spelade, jag sade till killen att; rör inte han för han är schyst ( jag hade tidigare träffat folk som inte hade något emot att bråka med en civilare) jag bytte telefon nr med killen.

 

”Målaren” bad mig vänta medan han skulle på muggen och jag stod kvar och pratade med killen , efter en stund så tänkte jag gå ner i undervåningen och kolla muggen ( hade det som vana att då jag var där så att ingen skulle kunnat säga att han varit där men inte jag) då ringer telefonen och jag svarar, det är killen som bara är några meter ifrån mig som ringer, och han säger att du har nog rätt, mannen står och kollar in dig från mugg kön och var nu nykter, jag svarade ungefär " jag sade ju det".

 

Kvällen fortsatte med att ”målaren”(LK) skulle viga pengar av de två kvinnorna, medan jag gick fram till fönstren emellan åt och kollade ut , vid ett tillfälle så var det en kvinna som sade och vad jag är full ( tänkte senare att hon inte verkade så berusad , jag hade innan spenderat mycket tid på krogar och sett de olika stadierna av berusning många gånger) jag hade tagit som vana att då jag börjat känna mig lite berusad så drack jag ett glas vatten , och sade till henne att dricka lite vatten , minns inte om jag gav henne ett glas också ( tog som vana att alltid vara jätte trevlig då jag hade ”lite försäkring” i min ego för att vanligt folk inte skulle bli rädda om det såg den).

Senare så tror jag vi gick ner på puben på ön och sedan minns jag bara att jag var jätte berusad , tog det då som att jag slappnat av då span nu mer eller mindre visat sig nästan officiellt.

 

Hade gett mig fan på att jag skulle upp dessa 8 dagar vad som än hände så jag åkte som vanligt upp ensam till Kungsholmen , jag hade innan smort in ”liten försäkring” med matolja då jag hört att det var viktigt att olja in den, givetvis med symaskinsolja eller liknande , men man tager vad man haver och denna hade börjat härskna vilket jag inte märkte så bra då jag har vissa bihåleproblem.

 

 Kom upp och var ganska avslappnad och trött efter en jobbig tid som jag betraktade som så gott som över, det var samma bartender som den första kvällen då jag mött de två nyfikna ( jag minns ej vilka kvällar han hade varit där under denna tid men det som hände denna kväll glömmer jag inte därför så minns jag att det var han).

 

Jag beställde en öl och skulle gå ner till undervåningen för att vara för mig själv och bara lösa ett korsord för att sedan åka hem, han gav mig ölen och han frågade om jag ville ha vatten som vanligt , jag såg väll ordentligt trött ut och var väl lite förlägen över att dragit dit strul ( om de nu hade förstått något av det som utspelat sig, tänkte jag då) då jag skakade hand med honom då han samtidigt gav mig biran , jag tvekade då jag inte hade tänk att stanna så länge men då han nog kände lukten av den härskna oljan och såg att jag var trött ( jag var avslappnad och glad att inget hänt ) så sade han ; du SKA ha Vatten också .

 Han gav mig vattnet och jag såg något oljigt i ( det såg ut som då imma rinner på utsidan av glaset fast detta var innan för) glaset då jag fick det men funderade inte mer på det utan gick ner och började smutta på biran och kolla tidningen . Det var ganska mycket folk där nere, alla var lugna och små pratade.

 

 Jag minns att då jag började på vattnet så hörde jag på musiken som var konstigt rytmisk , började bli trött som fan , nästan somnade.

 

Jag drack mera vatten men blev bara tröttare och tröttare , jag tänkte då på det oljiga jag sett i glaset ( man har ju hört om ögondroppar mm som fungerat som knockout medel) jag försökte fokusera ögonen i tidningen med korsordet men det var omöjligt , så jag svepte nog ölen och började gå ut.  

 

Jag fick ingen panik utan tänkte att jag nog var i säkra händer och att de hade gjort detta i väl mening, men tyckte att det var onödigt att droga mig då jag ju ”klart och tydligt” på telefon

( då jag var ganska säkert på att om det var span runt så var den avlyssnad också så hade jag sagt allt jag företog mig till bl.a. en bekants mobilsvar för att i sådana fall lugna dem, bekanten raderad nog alla dessa kryptiska ”fylledille” meddelandena utan att lyssna på dem)

deklarerat att jag bara skulle gå upp i de 8 dagarna.

 Jag ställde mig vid bussen och hade svårt att hålla ”liten försäkring”, den bara hängde i mitt finger i fickan, jag orkade inte greppa den normalt, bussen kom och jag tror att jag fick åka gratis och gick längst bak i bussen och satte mig vid högra rutan.

 

Bussen började åka och jag lutade mig mot rutan och bara blundade ett par sekunder, bussen var totalt full med folk , jag hör en kvinna säga med en bestämd röst; släpp fram mig, och hon tryckte sig ner bredvid mig, hon hade låtit som en sjuksyster då hon sade släpp fram mig noterade jag.
 

Hon tog fram lite dokument och började studera dem och då jag kikade lite på dem så kollade hon mig ganska forskande, det jag såg som stod i dokumenten var b.la. procent tal mm( bara en detalj jag mindes).

 

Jag klev av bussen och började gå hemåt och bena bar mig nästan inte , nästan framme vid porten så var jag så knockad och lugn att jag först inte tänkte vända mig om som jag alltid gjort under dessa dagar innan jag gick in för att kolla om någon var efter mig, men jag tänkte att jag ska vända mig om ändå som markering typ.

 

 Jag kom upp och slocknade genast , sov kanske ett par timmar och vaknade kanske runt 20-21, jag förstod att jag blivit drogad och skämtade med en kille på telefon att de kunde väl ha sett till att dosera så att man sovit hela natten, ( hade jag druckit hela glaset vatten så hade jag somnat på restaurangen , jag funderar lite nu på den kvällen jag var med ”målaren ” på puben på hemmavid då jag blivit så packad på ingenting, och om bartendern låtit vattenglaset stå så att någon lyckats pulat ned det som såg oljigt ut ? )

Klart hit den 26/12-2010 kl 10:27

 

Nya punkter på händelse genomgångna och klara 28/12-2010

Ett par episoder som Nog alla tre hände under och en tid efter de 8 dagarna som jag nämner klumpvis så att säga , kommer att bli ett par ”klumpar ” till då jag inte förde dagbok på den tiden , det skedde lite andra mera subtila lugnare saker också och en som jag inte vet om det var en slump men då jag har senare hört mer om denna färg så tar jag nog det ena i slutet på denna del av boken. (kommer bli en lång bok och det är bra att inte glömma eller korta ned för mycket och dessa punkter episoder kan jag inte lägga helt kronologin men hade ännu ”lilla försäkringen ” men tappade bort den, beskrivet i sista punkten)

 

Ena episoden

Var på ICA hemmavid och skulle handla en dag, hade ”lilla försäkringen” på mig, och jag står vid kassan och de kommer in fyra st kanske i 40 års åldern och de går snabbt runt och kommer snabbt fram mot kassan (kan ju varit snattare)

om jag mins rätt så går två för bi och två står bakom mig och ställer sig vid dörren, jag hade handlat mat för några dar så jag står och packar i kassen, det var svenskar alt nordiska men såg ganska Härjade ut och då jag tyckte att de glodde lite väl mycket så lade jag

ganska sakta ner sakerna för att dessa skulle hinna gå men jag tror att bara en av de som stått bakom mig gick fram mot dörren men han ställde sig också och glodde..

 Så jag blev lite alert och tog min kasse och gick mot dörren, de tittade på mig och jag tittade rakt fram då jag passerade dem och de vred på klackarna och gick efter , kanske för att den fjärde blivit klar i kassan, men jag tänkte dumt  gå rakt över gatan  hem ( då jag bara hade uppgivit min adress som var nästan rakt över gatan från affären, på ett ungefär till bland annat den på Kungsholmens Pub och dessa som var härjade kunde vara Jibs polare också så ville jag inte vissa dem rakt hem)

så jag gick neråt och de gick uppåt, och ställde mig med ryggen mot en pelare som stod framför en port och tittade efter de fyra som gick sakta uppåt , när de kommit en bit så vände de och gick över på motsatta trottoar och började gå neråt igen.

 Jag tände en cigg och ställde ner kassen och låtsades vänta på något , jag kollade in dem intensivt i smyg då jag tänkte att de kan dra fram något fort som fan i skydd av varandra. Det såg lite lustigt ut för det var en kort kille som gick bakom och han fick hela tiden ta dubbla steg för att hålla jämn fart med de andra, han liksom hoppade bakom dem . de stirrade stint framför sig och tittade inte direkt på mig utan försökte nog hålla koll på mig i ögonvrårna ( vilket jag blev själv mycket bra på under denna tid) och de fortsatte gå bort längs vägen.

 

Då jag väntade på att de skulle passera så kom en lång man, svensk gående lugnt upp nedifrån på min sida av gatan, jag tror han hade en skinnjacka, på sig , hans byxor var blåa ungefär som polisens uniformer och tror han hade väl polerade skor, denne tittade lite mot mig då han lugnt passerade mig.

 

 

Episod 2 kamera bugg, insyn?

 

Var på en pub (inte restaurangen som jag tidigare nämnt ) vid Kungholmstorg där de hade köttbullarna en kväll, och hade , tror det var kvällen innan varit hemma och legat i sängen med jalusierna nerdragna och vinklade helt för insyn, kollade nog på tv och samtidigt så kollade jag ”lilla försäkringen” genom att titta i vinkel in i öppningen som jag alltid gjorde för att se så att det var en tom som syntes

(det blev en rutin att alltid kolla det efter att ha tagit i ”lilla försäkringen”, för att minimera olycksrisken )

 

Hade det hänt något av   misstag så hade det missat skallen med i alla fall 20-30 cm , men denna kväll så tittade jag lite extra noggrant ("härdande" spotta på faran, var en tanke men hade i alla fall 15 cm till godo) och tänkte också på folk som avslutade press på sådant sätt  så avslutad härdandet snabbt.

 

Var i alla fall på puben och satte mig vid fönstret (på vänstra sidan om man ser inifrån) och mins ej om jag åt eller bara tog en öl , då en lång man (Inte samma som i episod 1) sätter sig någon meter ifrån

( jag tänkte genast kan vara span). Detta var alltså en disk längs fönstret med barstolar , han började prata och han sade b.la. att många tror att han är polis ( det var ju precis vad jag också trodde han var) jaha svarade jag och försökte prata om något annat.

 

Han var trevlig men sedan så säger han att ”det är fel att ta livet av sig”, vilket jag verkligen höll med om , men jag tror inte att det är så vanligt att man pratar med en vilt främmande person om sådant så jag funderade vad han egentligen menade och varför han sade så till mig.

Jag hade funderat lite på om jag var buggad och hade accepterat den tanken men inte med bild väl ( för om det utövat tankeläsning så hade de vetat att jag inte är någon självmordskandidat ), tänkte jag då jag kom på att jag vinklat ”lilla försäkringen” farligare kvällen innan , men hade missat med i alla ca 15 cm om nu den hade utav misstag …...

 

Jag funderade lite mera på alternativen med buggning och med buggning med bild , men tänkte att de kanske trodde att man var så trött efter en sådan pers så man var labil och tog det med i bilden om nu detta också var en span , men så var inte fallet utan jag var glad som fan över att vara vid liv efter varje kväll.

 

 

 

Episod 3

 

 

En en kväll då jag var på denna pub vid Kungsholmstorg så hade jag bestämt träff med ett par personer (ena är tyvärr död nu fick jag höra för ett par år sedan, någon hastig sjukdom ) och vi står och pratar utanför. Jag kollade gatan som en radar som vanligt men missar en person som kommer bakom mig och ska in i puben men jag uppfattar att det är något för en som är med han som jag skulle möta stirrar bakom mig så jag vänder mig om och ser en (invandrare A typ) i ca 35 års åldern stå och väga på dörrhandtaget precis som om han försökte höra vad vi pratade om, men då jag vridit mig mot han så gick han in.

 

Vi tre gick in och de andra fortsatte i väg. Vi satte oss vid ett bord vid muggen och telefonen jag såg (Invandraren A) stå vid bardisken med ryggen mot oss ca 4 meter ifrån. När han beställde en öl ( tror det var öl) så frågade ägaren något högt typ som om det var första gången denna man var på denna pub.

 

Jag ville se hur denna man såg ut så när jag skulle beställa ytterligare öl så gick jag fram, jag såg mannen stå med högra handen hårt i jackfickan och puffade nervöst på en cigarett med den vänstra och försökte verkligen att inte titta på mig, jag tog ölen och satte mig igen och sedan då vi skulle gå så stod han åter på samma sätt som jag beskrivit ovan, jag tror att han slängde en kort blick mot oss då vi gick ut.

 

 

Episod 4

 

40 En kväll så var jag hemma och tänkte ta det lugnt och kollade gatan ibland, hade gjort det då jag var hemma och hade det som vana

(I lägenheten ovanför i bland så hörde jag någon gå lugnt fram och tillbaka under längre perioder, och jag blev lugnad av det, då använde jag det till ”att någon annan kollar också”, man behöver sömn så man tog vissa saker som ok det är nog ok att sova, mer om det senare och Ang Info**** och en massa händelser senare på liknande tema fast omvänt syfte så att säga )

 

Då jag tittar till vid ett tillfälle så ser jag en bil och två killar. har för mig att ena såg ut att vara av (invandrare A typ) som packar ur b.la. en väska och något långt , till saken hör att jag hade funderat lite på varför jag inte fick någon påhälsning av mina ovänner , så jag tänkte att nu kommer de, jag sade från balkongen att dra här ifrån, ena hade en huva uppdragen så jag blev skakis då jag dels bara hade (”lilla försäkringen” ) och tänkte att om det långa de hade inlindat var ett vapen så var det minst en hagelbössa , och jag gick spänd som fan in och gick ner i ”lilla försäkrings ” ställning mot ytterdörren som låg på andra sidan köksgången , jag kom på att köksfläktens lampan lös och slog mot vredet för att släcka den.

 

Stod så i mörkret och bered mot dörren ( måste ha sett kul ut om någon kollat med mörkerkikare in genom fönstret )

någon halv minut och tänkte sedan att jag överreagerat , gick fram till kikhålet och hörde att hissen gick och någon sade ”vad var det för idiot” ( jag tyckte mig kände igen kille

från tidigare då jag såg han på gatan som en (invandrare A typ) en polare umgåtts med och vars polare skrämt mig vid ett tillfälle då det hotat ang ett vittne på ett fult sätt ) så jag öppnade dörren då hissen passerat med de två i och sade typ ”Sorry ,såg fel”.

 

Episod 5 slarvade bort ”lilla försäkringen”

 

 

Jag var på ”Lenas” tidigare krog och drack ett par öl och spelade lite på en spel maskin då en man började prata med mig , han försökte se och låta tuff ut men jag såg att han var genom snäll direkt och tänkte kan vara span eller polare till jib.

 Han frågade om vi skulle gå på en annan pub och jag tänkte att det är nog ingen ide att neka om det var span som skulle visitera en eller bara att få bråket avslutat om det var jibs polare , så vi gick på ett annat ställe på stadsdelen och drack nog någon öl men åkte sedan in mot city och där på en restaurang ( disko tror jag) så hängde vi av oss.

 Jag hade inte planerat att åka mot stan och inte planerat att dricka så många öl så jag hade ”lilla försäkringen ” på mig , jag tog garderobsbrickan.

 

 Väl inne så mötte jag en bekant och hans polare som var på väg därifrån, vi beställde in öl och han som jag var med som tänkte kan vara span om skulle på muggen och jag tänkte att det var ett bra tillfälle att skaka av mig han , jag spelade packad. Jag hade ju sett ett flertal andra spela fulla så jag hade ju lärt mig lite, och sade ja gå du.

 Han frågade om jag säkert skulle vara kvar och jag pekade nog på ölen och sluddrande sade att det kunde han lita på typ, jag såg han flera gånger vända och kolla mig så jag stod kvar en liten stund sedan drog jag så snabbt jag kunde ut, jag struntade i jackan ( det hade börjat bli kylig på kvällarna bara, ett memo) mm.

 

Jag hamnade på Krogen Tre remmare och nästan direkt då jag kom in så såg jag ”lena” stå där med en tjej polare , och de hade ett gäng (invandrare a )runt sig, och jag blev förbannad , och sade typ vad fan gör du bland dessa. Jag såg männen framför henne nästan kasta sig åt sidorna , jag tänkte att snart repar de nog mod och börjar bråka och jag kom på att jag hade ”lilla försäkringen ”på mig och tänkte att det nog inte var några (invandrare a) som hade med bråket att göra ( för dessa kunde väl inte hon röra sig med tänkte jag ) , så jag vände och gick ner i tunnelbanan och lade ”lilla försäkringen ” i en papperskorg och gick upp till restaurangen igen.

 

Det blev inget bråk och jag pratade lite med hennes bekant och gick sedan därifrån. Jag  gick ner och skulle hämta ”lilla försäkringen” men den var borta, jag rotade igenom flera korgar men hittade den inte ( jag kan ha rotat i fel korgar men är ganska säker på att någon sett då jag lade den där och tog den)

 

 

Klar till hit den 28/12-2010

 

Hade alltså blivit av med min ”lilla försäkring” och det var lite skönt först med tanke på möjligheten att kunna få påhälsning av span när som helst. Jag hade sprungit upp på vinden ett par gånger och lagt ”försäkringen” där, speciellt med tanke på beteenden som hos mannen med gråvita rocken och klungan , och "Målaren" mm ,men inget

Hände.

Jag hade ju sett dem endast på krogarna om det nu var span då jag var på dessa krogarna, och inte ute på stan för övrigt. " Vik" och de andra, och den som kände till Jib, plus "Snattarna(?)", och andra episoder hade jag i tankarna, så det blev ju inte så lugnt och skönt någon längre tid, speciellt då man ju var i väntande beredskaps tillstånd så att säga.

 

Jag minns ej efter hur lång tid tog men fick tag i en ny "försäkring " som var ok men otymplig och inget man hade i fickan direkt utan bara mera som trygghet hemma, men gick i värsta fall att gå ut med.

 

Jag hade frågat och sade sagt ja till en sak , "pappers arbete"

-Som jag i början på år 2000 blev häktad för. Blev mycket förvånad då jag glömt det då det var ca 2,5 år tidigare , men tänkte att det är jobbigt men ok, lagen är lagen och blir man upptäckt så är det bara att stå för det, och minimera skador-

 

och förmodade att det var väl någon som inte ville hämta pengar själv, jag frågade ej heller , utan det blev en kortare period, men kunde betala den nya hemma "försäkringen".

 

 Att det blev en kort period var ju kanske mitt fel då jag sagt till vid ett par tillfällen igen att lek "lite Bond". Det var vid två alldagliga situationer som jag nämnde, och det kan ju gjort det jobbigt att fortsätta för dem . Jag tänkte att för min del så gör det inget men måste ju varna.

 

( Ang ”Pappers arbete ” så är det inget jag råder till men

kan ju vara allt från om man exempelvis vinner på lotto och inte vill betala kronofogden det första man gör med vinsten ,så kan man ju alltid be någon annan stå som vinst tagare, laglig skatteplanering , till mindre laglig skatteplanering mm

men detta var en liten del i en mycket större mål fick jag veta ett par år senare med rent, enligt åtalet, momsfiffel/bedrägeri i fler miljoners klassen, och fick veta utav en förhörsledare att det var en politiker inblandad men som tydligen bara varit på fel plats vid fel tidpunkt. Såg senare av en slump i en tidning en politiker vara åtalad för exakt samma brott i men i ett annat mål i samma stad )

 

Givet så funderade jag på senare om det nystats upp från mitt håll så att säga, mm, men det var  en kassör i en annan stad som fattat misstankar mot ett par uttag som någon inblandad i samma mål hade gjort, fick jag höra i rätten mm och det var nog tänkt att köras tills det rasade.

 

Jag hade pratat med vissa innan , a.n.g ”pappersarbetet”, om att jag kunde ju givet vara spanad, även på stan men det var tydligen ingen oro (Om det blir skönstaxering eller straffpåföljd som kan bli så får man ju stå för det själv

senare givetvis om man ståtar med personuppgifter, och ingen annan tar på sig ansvaret )

 

, och det är ju något man får ta med i beräkningen att alla som rör sig nära eller i vissa situationer och ställen kan vara spanade, men jag sade som sagt  lek lite ”James Bond” och kolla lite extra, utifall att jag har koll på mig.

 

Jag frågade en om han ville stå med på papperna vilket han ville jag sade även till han för säkerhetskull att jag kan var spanad som jag sade till de jag hade kontakt med

( men det oroade inte denne heller )

och vi tecknade en firma för 5 tusen om jag inte mins fel och firmakonto mm, och sedan så gick vi på banken olika dagar och hämtade pengar jag fick sammanlagt max 50 tusen under perioden.

 

( Jag tror att det var mindre kanske 30-40 tusen men kan ha fel, jag hade ju annat att tänka på så jag brydde mig bara om att ha till ”försäkring” cigg, mat, öl och taxi pengar, så jag räknade inte , tillägger att ersättningen var nog enligt överenskommelsen rätt )

 

Jag tänkte att om det händer något rättsligt så tar jag på mig det som läggs fram, då jag skulle stå som huvudtecknare egentligen men tänkt att om det är så att om man kan bli häktad direkt så hade inte jag tid med det, utan behövde förvarning.

 

Jag sade att hänvisa till mig som ansvarig om någon frågar , och att det är mera en teknikalitet att han skulle stå som huvudtecknare.

Och då han visste mindre än mig som inte visste något så gick det bra sedan att ta på sig att jag var huvudtecknare så att han slapp rättegång och påföljd.

 

(Jag återkommer längre fram om då jag såg av en slump en notis om bla politikern, som jag tänkte kanske skulle dra till sig en massa journalister så jag undrade ju givetvis om denne skulle vara med eller inte , jag gillade/ar inte den fokus som man hade i rättegångar och ville inte få frågor då vissa saker hade "tillstött", PKS hot  99 mm och ville inte behöva ljuga för sådana som jag kanske skulle behöva ta upp vissa saker med senare mm så jag var bara glad att denne verkade vara avfärdad från utredningen.)

klar hit den 1/1-2011

En episod jag inte mins kronologin på men var nog vid "lilla Försäkringen" tiden eller strax efter , jag får slänga in lite episoder i mellan åt som är ungefär i kronologin)

 

Jag skulle åka hem från Kungsholms Puben och väntade på bussen jag var utan ”lilla försäkringen” denna gång och det stod en mörk hårig kille ( invandrare A ) i kön och då bussen kom så stack han in handen i innerfickan och bara höll den stilla där och stirrade på mig, jag hade ju varit med om lite denna tid så jag låtsade inte se det men tyckte ju att det var lite jobbigt så jag tittade bort och sedan tillbaka mot han och han höll fortfarande ögonen på mig och handen på samma sätt , jag tänkte vad fan är detta. Inget hände men givet så var det adrenalin höjande.

 

Klart till hit 2/1-2011 kl 08:41

 

 

En buss episod till inlagd 7/1-2011

 

Jag minns ej om det var under eller strax efter dessa åtta dagar eller om det var efter att jag ordnat "otymplig försäkring" (som jag givetvis oftast hade hemma) men jag hade tyckt att det var lite väl mycket skumt runt mig då jag var på Kungsholmen och då jag inte ville ha ”Försäkring ” på mig då jag efteråt ” lugnade Nerverna ” genom att dricka några öl och glo på brudar , så jag hade hittat ett ställe på Östermalm där jag trodde mig få vara ifred då Jib och anhang bodde i en stadsdel så var ju k-holmen ganska nära.

 

Men jag minns inte om det var där ifrån som jag en kväll var på väg hem med bussen och det kommer fram en man i den folk tomma bussen , såg inte ut som någon (Invandrare a) typ men mörkhårig ( jag hade gjort upp med mig själv att vara uppmärksam på dessa och på pundare , jag kallade det för att ha ett band på sig för det ena laget som då man spelade typ handboll då man gick i skolan )

han hade en likadan rock på sig som han vid busshållplatsen som jag tidigare nämnt som kom springande då jag gick ut efter en kille.

 

Han började prata och nästan genast så sade han att han var en ( Invandrare J från R ), jag tänkte nog vad angår det mig men började prata med han och då jag var lite på lyset så var jag nog bara kort och artig,  han sade att jag kunde komma till hans affär i en del av staden om jag ville och jag fick adressen och telefon nr, jag vet inte ännu vad han ville egentligen.

 

En taxi episod.

41 En kväll så skulle jag ut på stan och tog en taxi jag beställde alltid i ett påhittat namn , och fick som chaufför en liten invandrar A och på väg in mot

staden så sade jag bara vart jag skulle och inget annat ( jag var trött och ville nog bara roa mig ) men han ville helt klart mig något då han började säga att han var (Invandrare från nära a)och inte (Invandrare a) han sade det två tre gånger och jag bara sade jaha , då jag börjat haja till ang att han verkade veta att jag hade problem med (Invandrare a) .

Jag tänkte inte på alla (Invandrare A) som dårar utan det hade blivit som en svordom ang jib och dennes polare då jag pratade i telefon, (oftast med en person bara ),  mm som djävla Svenne mm , och jag hade som sagt tidigare koncentrerat mig på en viss sorts människor att var uppmärksam på då jag även börjat notera att så fort jag var ute på krogen så var det också nordiska personer som studerade mig och tog kontakt med mig och som inte var några pundare, och då jag inte orkade koncentrera mig på alla, så tog jag bara ett par grupper att vara vaksam mot )

 

En annan episod som jag tror ligger någonstans efter att jag börjat åka till Östermalm för att varva ned mellan åt , men minns ej om tre-fyra episoder där och på väg där ifrån, hade inträffat alla , kommer till dessa längre fram i denna redogörelse /Bok och får nog lämna dessa i en klabbe så att säga, då tiden och alla händelser gör kronologin osäker.(uppdaterad 7/1-2011)

 

Jag var hemma en kväll och funderade lite åter på varför ingen dykt upp från ovännerna , jag tänkte på att det gick månader mellan att Jib hade kommit till restaurangen ("lenas") och månader mellan att han hade (troligen, han antydde nog att så var faller vill jag minnas också, vid ett redan beskrivet tillfälle ) skickat folk till ungkarlshotellet.

 

Så jag lekte lite med tanken lite på om man skulle ta bort något snäll rykte eller något, för att kunna någon gång göra sig av med "försäkringen" sedan, då det var tröttsamt att ha skiten hemma som genast genererade fängelse straff, vid husrannsakan, visst tänker man "som att göra lumpen" om fängelse då man väl var där, med en evig lumpen vill man ju inte göra, utan livet består ju utav jobb familj etc som ju blir försenat ju längre man busar.

 

Jag tänkte på OM telefonen var avlyssnad så ville jag att span skulle veta att jag tänkte spela halv galen för att visa att vissa hot ger man sig inte för om man tror att de är allvarliga , och ville alltså varsko jib en sista gång då jag inte ville ha olagliga ”försäkringar” hemma och OM span varje dag kollade att jag lämnat ”försäkringen” hemma då jag gick ut OM nu de inte var insyn på något vis så att de visste detta ändå, jag hade små talat för mig ”själv” ibland innan om det var buggat för att inte oroa någon .

 

Så jag  ringde ena polaren  och spånade lite med temat ”om det vore psykopatisk att sitta på en krog och ta en bira med ett ”otympligt försäkring ” på sig , vilket han tyckte vore väldigt psykopatiskt och halv garvade över det komiska över det hela då jag lekte med tanken att bete mig som en idiot för att få slut på bråket .

Så jag sade att man får väl åka dit med ”otymplig försäkring” och ta en bira. Denne trodde nog inte på detta, men OM Span hade ovannämnda metoder för att kolla att jag var utan ”försäkring” så ville jag ju inte oroa dem då de märkt att jag åkt och den var med, OM de höll koll.

 

Tog en taxi och åkte till krogen på där allt började, det var nog nästan folk tomt då jag kom dit vilket jag tyckte var ovanligt men kan ju varit innan löning etc, men jag tyckte att det var skönt då jag inte visste hur jag skulle ”råka” visa del av ” försäkringen ” lite snyggt för någon som kunde föra det vidare till Jib, utan mera tänkte nu  bara ta en öl och bara ha testat att ha på att ha "otymplig försäkring" på mig bra dold innan för jackan för att sedan åka hem igen.

 

(var lite osäker på det då att sätta sig ned på vanlig soffa stol mm var svårt då den stack ned en bit i brallan )

 

Jag satte mig i baren ( den höga barstolen gick bra) och beställde en öl och hade inte suttit länge då det kommer in först en man i gången så att säga framför baren. Jag tittade till och blev vaksam då jag såg att han såg spänd ut då han höll mig med blicken och då han skulle passera min rygg så vred han på sig så att han gick nästan på tvären förbi mig , han nästan visade att han inte ville stötta emot mig det minsta lilla och gick in på muggen.

 Jag tänkte genast att telefonen är nog avlyssnad, strax efter så sätter sig en man vid ett bord vid väggen mitt emot och säger kom och sätt dig här , jag tänkte fan det blir nu Kronoberg då jag hade för mig att ett ned kortat ”otymplig försäkring” räknades som en värre försäkrings sort så kunde jag vänta mig mer än 6 månader på kåken.

Jag gick fram och han presenterade sig med namn och jag sade mitt namn och tänkte väl att det är väl bara att vi går till din radiobil och åker, men han tycktes mena att jag skulle sätta mig där och sade att öppna jackan du med en ton som om han visste vad jag hade på mig, men jag var ju inte säker så jag drog ganska kvickt ner dragkedjan och visade vad jag hade innan för den vänstra sidan på jackan.

 Han verkade lugn och jag satte mig men jag hade lite problem att sitta då den ju gick ner en bit i brallorna, och han sade ta fram den och håll den under bordet du ( som det var den naturligaste sak i världen att ha en ”försäkring” på sig) jag gjorde så och höll den nog dels med foten och vänster hand mot väggen och han började beställa in dricka och jag tänkte väl att det var ju trevligt att vara lite packad då man blev visiterad på Kronoberg .

 Jag trodde inte för en sekund att jag skulle komma därifrån fri och då jag inte ville vara fri utan "försäkring" så kändes det ganska ok ändå (jag var ju väldigt kluven med att ha kvar och inte ha kvar "försäkringen" då jag inte visste något om någonting , hade polis visat leg och sagt att de kollade, så hade jag ju försökt smugit undan och gjort mig av med "försäkringen" , men då inget sådant företogs så ....) , "spelet" var slut och det på ett trevligt sätt.

Jag urskuldade lite om  om varför jag agerade på det sätt jag gjorde och jag sade väl att jag vill hellre skrämmas ordentligt och uttömma den möjligheten först innan det blev riktigt av då jag helst inte ville skada någon mm, han var mycket sympatisk och beställde in lite starkare dricka ( typ vodka ) och efter en stund så frågade han mig om jag ville bli Polis , jag tänkte att detta är hel snurrigt och tänkte först att det var ett idiot test för att se om jag svarade ja och sitter med ett ”otymplig försäkring ” så blir det psyket direkt.

 

Jag sade att jag kan inte bli det , men han fortsatte och jag sade att du har inte sätt mina papper 10-11 år tidigare  men jag tänkte också hur det var möjligt att de skickade en man in i denna situation utan att ta reda på personalia på den han mötte, så jag började fundera på om detta verkligen var en polis som jag först trott.

 Det hade kommit in folk och satt sig ett par bord bakom och framför, han säger högre att han kan prata med sin chef ang mig och frågar lite tystare igen; vill du bli Polis ? Jag frågade om han menade att gola mina vänner, så sade han nej bli polis , hela situationen var helt utan för min tanke värld så jag sade att galna mördare mm kommer jag ändå ange så bli polis det behövs inte och du har inte läst mina papper, då hade du aldrig frågat.

 

Då han hade frågat högt en gång som för att de övriga skulle höra så förstod jag att de runt var nog samma grupp också.

Han sade ett par saker under tiden, som att här ska man träffa

(en punkt på nedre delen av ryggens högra, tror jag det var, sida )och att han dödat två, jag tänkte är det skitsnack eller någon utlandstjänstgöring, (kan ju varit för att se hur man reagerade).

 

Ett par gånger så var jag tvungen och gå på muggen och jag frågade han hur jag skulle göra med han sade att han kunde hålla den, jag tänkte att man måste ju lita på någon så jag lät han ta den medan jag gick på muggen, en gång då jag kom tillbaka från muggen så trodde jag att han höll den och han trodde nog att jag höll den så den damp ner i bords foten av metall och sten golvet med en ordentlig smäll och vi satt alldeles stilla ett par sekunder.

 

 Jag var först rädd för att den skulle ”utlösas” och sedan att någon skulle förstå vad det var då det klongade till i lokalen men ingen rörde sig.

 

Han sade då jag sagt att det var jobbigt att ha en otymplig försäkring på sig (och då jag förlorat min lilla försäkring) att ; du skulle ha en 226a och jag förmodade då att det var den rätta storleken på min lilla försäkring som jag blivit av med då en mindre och en större modell inte hade passat utan ett mellanting till dessa var det som hade passat , men vet nu att det är polisens modell . Har hört dels 228 a senare men på ett dokumentär liknande program så hörde jag just 226 a.

 

Vi hade druckit lite ( ganska mycket men jag kände inte så mycket då spänningen gör en alert ) och jag sade väl typ att jag ska nog åka ( jag trodde inte att jag skulle få det) och han typ sade att vi ses väl.

Jag frågade typ hur jag skulle stoppa på mig ”försäkringen” då det var mer  folk i lokalen och han menade väll att det är bara att stoppa in den igen, jag sade att jag tror att det är flera poliser här han svarade nog inte på det.

 

Så jag kollade bakom mig och framför mig och då jag såg att personerna i lokalen inte kollade så slängde jag nästan in ”försäkringen” i jackan på samma ställe jag kommit med det och det var ända gången jag såg någon oro i hans blick , vet ej varför men antagligen för att vi hade druckit och han var rädd för att det skulle ske misstag , han liksom kisade med ögonen.

 

Jag sade hej då och vi skakade nog hand och så gick jag till den väntande taxin ( som var beställd en stund tidigare) det var en röd taxi och i den satt en ganska korpulent man ( jag var lite orolig att de skulle ta mig utanför ) och jag hoppade in. Han kollade lite snett på mig så jag tänkte att han var nog ingen vanlig taxichaufför ( blev dels uppmärksam på det efter den lille invandrare a typ att de kunde låna taxi- bilar??

 

Och han frågade var jag skulle och jag gav min adress . Var mycket konfunderad av mötet och den varma bilen fick mig att bli lite packad och då jag tidigare en gång blivit droggade med något på en restaurang på ( inte den gången då jag somnade nästan utan något som verkade stressande) så klev jag ut och ville skälla lite puben, så jag gick in och sade något argt och hade väl tänkt att bara gå hem sedan efter att sagt till att typ ”Lägg dig inte i”.

 Men han reagerade inte som jag trott utan han hoppade över disken och började gå fram mot mig, jag retirerade ut då jag inte kunde/ ville göra något då jag hade det jag hade innanför för jackan och ner stucken i brallorna ( jag ville ju inte bråka , jag ville bara säga ifrån ) och gick med höger handen i en avvärjande gest och med den vänstra handen höll jag bort ”försäkringen” så långt det gick innan

för jackan så att ingen spark eller något skulle råka ”utlösa ” försäkringen , och började garva åt situationen och sade att jag vill inte bråka.

 

Jag gick upp och jag funderade hela tiden på vad jag hade fått för fråga på krogen , jag kände mig hedrad av förtroendet men jag tänkte att de ville bara göra mig snurrig med sådana frågor då jag hade sätt en hel del innan och då ingen skulle tro på mig så kunde de lika gärna ösa på med saker , men jag tänkte också på att trots att jag varit super spänd och nervös så hade jag inte gjort bort mig med ”försäkringen” och inte utsatt någon för fara.

 

(Jag hade ju provat de försäkringar jag fick och ett oroade mig då de inte fungerade alltid, och efter att hört något med fil, så förstod jag ju att om det var span så kunde dessa göra försäkringarna obrukbara då de önskade då jag inte var hemma för att sedan inte fungera om det blev allvar)

 

Jag tänkte att ingen visat ett leg mm och visste inte säkert att det är span och/eller inte någon luring, som att bli golare mm.

 

Extra info.

Det hör till att jag vid ett tillfälle i detta då jag var desperat efter ” försäkring” och inte ville göra något som kunde göra så att jag blev inlåst direkt så hade jag ringt En tidning och hade sagt att jag har hört att en misstänkt för Palme mordet kunde bli mördad om han gick fri från mordet ,jag hade hört att man borde knäppa en sådan man, men det var nog i var mans mun, men jag vinklade det lite extra ( det var ju ingen direkt lögn, jag hade hört att han borde knäppas ).

 

 Och frågade vad en sådan nyhet var värd och han på tidningen ville ha ett namn på den som jag hört detta av och jag tror att vi var uppe i 60 000kr om jag kunde ge ett namn och jag funderade på vad jag skulle säga jag tänkte att om jag ljuger ihop ett namn så är det nog ett brott mm så jag sade tillslut att jag hade hört det av många, men vinklat det lite och jag frågade om det inte var så ni tidningar brukade göra, vilket han inte kunde neka till med ett halv garv.

 

Detta kan vara en anledningen till de frågor och pikningar ang Palme mordet jag fick ett par år senare , jag har även varit på två Palme förhör ang en revolver som fanns hos en man tidigare, men mängder av människor som rört sig på spelklubbar mm blev tydligen förhörda så jag tog dessa förhör bara som rutin från polisens sida.( såg först 2015 vad det handlade om och det var Palmemordet det rörde sig om på ett annat sätt en vad jag kunnat drömma om se Palme förundersökningen och kommissioner  , tillagt 13/2-2022)

klart hit den 2/1-2011

 

 

Inga kommentarer: