fredag 6 maj 2022

Del 10 C Dags ta upp JK anmälan mot LK gruppen i detta inlägg (10 C). Delar av historik från 1997 och framåt som är bifogat till JK anmälan ärende 2022/1225

 


 Börjar publicera delar av historiken och dagböcker som jag bifogad JK anmälan 2022/1225 men lite ner kortat och tillsnyggat här. Detta är del C (3an ) med ytterligare 11 sidor av de 130 sidor, som jag delade med JK, som jag publicerar. Förmodligen Palme belönings sökare , utförare av mordet, privat och statliga spanare som arrangerat detta minst 25 åriga helvete. Vilka resurser ... kan vi finna mördaren här (se del 5 om mitt tips)? Kallar delen 10 C

JK historik blogg del 10 C

 

 

28 Bodde ett tag i stadsdelen och kollade efter lägenhet via bostad direkt och fick tag i en på Lilla Essingen  av en man vid namn nn nn, ”Pelle” var med då jag kollade mm.

 

Jag funderade givetvis på det där med Jib och att han hade sagt ( jag fick veta det av ”lena”) att han skulle betala 20 000 kr till den

som hittade en persons adress, men tänkte att han har ingen anledning nu att bråka och det gått ett bra tag . Jag hade ju givetvis det i bakhuvudet att jag  tidigare trott  att det var lugnt efter ett tag då jag satt på ”lenas” jobb mm men misstog ju mig , men som sagt så hade jag ju inget att oroa mig för då det inte fanns någon anledning att han skulle dra igång något.

 

29 På kvällen innan jag skulle flytta och hade väl gått igenom att det inte var några problem och ingen fara alls förelåg för den kvar boende, och jag var glad att flytta till en fin etta mm.

 

I alla fall så ringer det på telefonen och jag svarade hallå ( svarade aldrig med namn) och det var en person med ett tuggummi tuggande som bara sade ”fel nr”, brytningen  var utländsk och jag tänkte fan de har hittat hit först men slog nog bort tanken  men då det ringer igen och jag struntade i att svara för jag tänkte att om det är någon som bara slår i telefon katalogen så är det inte bra om han då känner igen min röst mm.

 

Jag  blev rädd först givetvis och tänkte sedan att det vore nog bra om Jib visste i vilket område som jag bodde i så att han hade en annan adress att leta efter , om detta var något (kvällen innan jag ska flytta????, men samma ”slump” anda senare fram tid dags datum 2022-05-06 ).

 

30 Jag flyttade in På Lilla Essingen  och på kvällen gick jag upp till en pub i Kungsholmen som jag inte varit på säkert dryga 6 månader då jag ju hade slutat dricka på grund av att jag ville vara på den säkra sidan inte skulle göra något förhastat på fyllan (hade ju Jägermaister blandningen i minne), drack en öl och funderade lite på allt och pratade lite med bartendern.

 

 Efter ett par tre öl så kommer det fram två killar till mig och verkade intresserade av mig då det var nästan helt tomt på puben så fanns det gått om platser de kunde valt annars , jag tror att de ända som var vid bardisken var jag plus dessa två killar och de började fråga saker ( kan ha varit homosexuella men jag tänkte då att det kan vara JiB polare också) varför jag var där mm och jag var så trött på bråket så jag sade att jag väntar på någon som vill döda mig typ , Menade att det angår er inte .  Jag åkte sedan hem.

 

Kvällen efter så åkte jag upp igen och satte mig på samma ställe och drack en  öl.

 

Då kom en man (Invandrare A tror jag) mellan 24-30 år fram till mig och var trevlig, jag förstod direkt att detta var något och då han sade att han kände JiB så tänkte jag att detta var inte bra, hade ju bara ”liten försäkring” och han frågade vad jag tyckte om JiB.
 Han frågade tycker du att han är en pajas och det var precis vad jag tyckte .

 

Han kände tydligen JiBs polare och han sade att han tyckte att vi skulle prata och då jag ville få slut på tjafset så sade jag OK vi kan mötas här dagen efter och han frågade om jag var med ”försäkring” och då jag svarade ja, så bad han mig att lämna den hemma, vilket jag sade att jag inte gör , men att vi kan sitta bredvid varandra och ha den liggande på soffan mellan oss, vilket han inte ville men då han förstod att jag tänkte ha den med mig så bad han mig att vara nykter i alla fall då jag kom , vilket jag sade att jag kan vara nykter då jag kommer hit.

 

Vi byte telefon nr

och bestämde tid. Han gick ut minst en gång för att sedan återkomma och sedan gick ut igen, han kanske ville se om jag skulle dra men jag hade fått så djävla nog av dessa lirare så jag ville lösa det hela och gå vidare med mitt liv så snabbt som möjligt så jag stannade kvar.

 

Efter att han gick så satt jag kvar en stund och då jag gick ut så stod det tre svart håriga killar som om de vänta de på något men de stod inte ihop utan var på ett bra avstånd från varandra, den i mitten höll om en brud och jag tänkte nog att detta kan vara något, men slog bort tanken. men jag noterade att dessa två iakttog mig medan de ”hånglade ”

 

Dagen efter: Jag hade innan ringt efter folk men fick tag i bara två först och sedan en som hade lite mer att ta av men han sade att ring igen om det verkar gå fel de var alltså inte så mycket att hoppas på då jag vet att JiB var en smart stackare så tänkte jag att han minst skulle komma med de 8 som han var ball med, men denna gång så hade jag i alla fall en ”liten försäkring” om det urartade.

 

Jag bad sedan de två som kommit som stöd att vänta på en pub ca 300-400m bort då jag inte ville att de skulle bli skadade då det ju var mina trubbel, och de förstod nog inte riktigt allt tänker jag nu, utan bara som att det var ett vanligt möte.

 

31 Kvällen var inne och jag tog nog bussen upp till Kungsholmen och gick in på puben hade inte druckit en droppe men jag hade redan tänkt ut ett sätt att kringgå löftet (Jobbigt med astma och ansträngd andning vet jag nu) , killen hade ju sagt kom nykter och jag var helt nykter då jag kom , jag hade inget sagt att jag inte skulle ta en bira där och jag beställde en öl och då jag kände mig ganska lugn så blev jag förvånad över att ölen ( i min hand) skakade så djävligt, så jag vände mig in mot väggen då ingen såg ( hoppas jag i alla fall) och svepte den ganska snabbt , beställde en till och tog en kaffe , jag ville ha lugnet av ölen men skärpan av kaffet så att det inte skulle bli några misstag.

 

Kollade hela tiden dörren lite snyggt, försökte se så lugn och oberörd ut som möjligt minns ej om det var samma bartender men det är möjligt, och det var därför som jag försökte se ut som om det regnade.

Väntade ca ½ timme och beställde en taxi jag tror att det var någon nu bland personalen som sade ”ta den på gatan” och jag fick en känsla att det var folk från Span där , och bad igen lite snällare och de ringde efter en.

 

Jag väntade ett tag inne men så kom jag på varför jag var där och gick ut, jag såg en bil (grå gammal ) på hörnet på andra sidan gatan med minst två personer i , kollade lite runt , sakta och försökte se lugn ut , det kom en dam som frågade mig jätte vänligt ang St Görans eller St Eriks sjukhus och jag försökte minnas skillnaden på dessa då jag alltid blandade ihop dem och sade väl typ att jag

inte är säker .

Jag tänkte om det nu är span där inne så måste jag skaka av mig dem om det var jag som var objektet för dagen och om de i gråa är Jibs polare så är det dumt att åka raka vägen till vännerna, när väl taxin kom ( det var en rymlig bil med en (invandrare A) chaufför och då vi kommit förbi rödljuset ( och den gråa bilen ) så frågade jag om det var ok att betala han 50 kr för att bara släppa mig runt hörnet och han frågade varför ( när de ringde till taxi så frågade väl de vart färden ska gå mm) så sade jag att jag har en svartsjuk kille efter mig (lät som en normal banal bort förklaring)

han sade att det var ok.

 Då vi var vid bussarna i Kungsholmen så hoppade jag av och gick snabbt över till motsatta sida och hoppade in i en taxi och bad han köra mot den andra restaurangen / puben där de två vännerna väntade, jag steg ur på motsatta sidan av gatan ( till restaurangen alltså) då jag ser en målad polis bil komma i vansinnes fart mot det håll där den andra restaurangen jag precist lämnat låg, jag tänkte då att det kunde ju vara så att det verkligen varit span som var på puben, och som jag nu måst totalt snurrat upp i sådana fall.

 

Jag gick in och sedan ner till undervåningen och jag tror att ena spelade flipper och den andre tittade på och jag satte mig och pratade lite med den andre. Han frågade typ om det löst sig mm då en man som jag direkt tänkte han kan vara span frågade om vägen till den pub som jag precis lämnat (han kollade intensivt/ spänt på mig) och jag beskrev vägen glatt för han och då han skulle gå upp för trappan så tittade/ koncentrerade han sig så mycket på mig så att han snubblade till ( han föll aldrig) och gick upp.
 

Jag tänkte då och sade till han som satt bredvid mig att det kan varit en span och han utbrast att det var precis vad han hade tänkte också. Vi gick där ifrån och inget hände

Vet ej vart vi gick först men det var nog mot Kungsholmstorg

 

Drack nog ett par öl och åkte sedan hem mins ej om det var med taxi eller ej men gick upp och så lade jag ”liten försäkring” under den vänstra sitt dynan i soffan (högra om man står framför soffan) och gick ner till en bar nedanför.

 

Det var trevligt där, det fanns ett band som spelade mm jag tror att det var denna kväll som det kom fram en man och vi började prata och han sade att vi kan gå hem och dricka han hade vin två-tre flaskor .

 

 Vi gick upp ( jag var nu ganska drucken men alert på grund av spänningen )

och han satte sig ner på soffan på högra sidan (vänstra om man står framför) och jag tänkte nog först att ”liten försäkring” kan ligga kvar men jag hade tänkt mycket på säkerhet mm och dels på att detta kunde vara någon som kollade mig för Jibs räkning och då jag bara ville ta det lugnt,

så ville jag få bort ”liten försäkring” från hans närhet men tänkte vänta på att han gick på muggen eller något , men då jag som sagt inte visste vem han var men då denne hade vin och jag lite pengar så kunde man ju lika gärna sitta hemma och vina lite (vin, öl och alkohol blev ”semester” och under denna spända tid blev jag inte märkbart berusad oftast).

 

 Tänkte  att det gör inget om han råkar se att jag flyttar ”liten försäkring” då haninte kommer fatat vad det är en då,  var på jag lyfter på kudden och lägger ”liten försäkring” under bäddmadrassen var på jag ser han i hallen ( han måste ha satt en djävla fart ) och tänkte att han såg den inte och är på väg mot toaletten , men han gick bara rakt ut och nedför trapporna och lät dörren stå vidöppen , han blev skraj.

 

Han hade en blek min då jag såg han stirra i sin ögonvrå mot mig , jag tänkte fan jag skrämde han med ”liten försäkring”, jag drack lite först och väntade på att polisen skulle dyka upp då jag förmodade att han inte hade något ärende att uträtta som annars förklarade att han försvann ut.

 

Jag hoppades att han skulle komma tillbaka jag ville förklara varför jag var med ”liten försäkring” det var ju i min nya lya och jag ville inte bli avhyst direkt, jag tror att det var denna kväll som jag först hittade mitt nöd gömställe på vinden för ”liten försäkring” . Polisen kom inte så han kan varit för berusad för att ens veta om han sätt rätt, eller tänkt att jag hade lov att ha ”liten försäkring” och lugnat ned sig?

32 Som sagt så kom inte någon span ( men jag ringde den man som jag hade bestämt träff med utan att nå han, vid ett tillfälle så ringde några yngre och terrade så jag förmodade att de försökte skrämma mig då jag hade gått till mötet.

Dessa telefonsamtal lät som någon yngre person med utländsk brytning, de försökte låta äldre och tuffare) men jag struntade i att gå ner på denna krog ett par dagar och åkte in mot staden efter besöken på krogen i Kungsholmen.

Jag hade bestämt mig för att gå upp en dag för varje kille som var inne på ”lenas” jobb, alltså åtta dagar på raken, för att förvisa mig om att de inte var bråk på gång , en dag så märkte jag att jag hade en (invandrare SA ) gående efter mig men tänkte att han inte hade något med (invandrare a mfl ) att göra så jag övade lite på att glo i skyltfönster som jag passerade för att upptäcka om någon följde mig utan att behöva vända mig om. Hållplatsen på dit vägen låg ca 300-400 meter ifrån puben , medan hållplatsen från Puben var bara ca 30 meter.

 

En kväll då jag som vanligt gick från bussen i Kungsholmen ( minns ej om tiden vi bestämde första kvällen var 18:00 ) så var det någon som gick efter i min takt bakom mig och då jag såg att det var en invandrare så tänkte jag att detta kan vara något och blev lite på min vakt och då jag gick in genom dörren på restaurangen så tog jag tag i telefonluren på automaten som fans direkt till höger av entrén och låtsades slå ett nummer medan jag kollade genom glas dörren ut mot gatan ( jag hade noterat en man i 55-60 års åldern stå vid buss hållplatsen mitt emot restaurangen han stod med en vitgrå rock ”trenchcoat” liknade på sig.)

 

 Väntade så en stund och då jag tänkte att det var inget med killen som var efter, så ser jag han plötsligt stanna vid dörr glaset och lutande mot glaset kika in, då han såg mig stå med telefonluren i handen så fortsatte han att gå , jag blev spak  och ställde mig först vid andra dörrposten och funderade lite på vad göra.Stod så säkert 2 sekunder och blickade in mot restaurangen ( alla satt och det var lugnt) tänkte sedan att fan jag är här för en sak och jag måste se om killen var efter mig eller inte, så jag vände på klacken körde ner handen i fickan med ”liten försäkring” och öppnade dörren och började gå med snabba steg efter killen.

 

 Jag hinner gå ca 10 meter då jag hör någon på min vänstra sida komma och utstöta ljud ( jag hade kollat att det inte var någon fara bakom mig då jag gick ut) så jag vrider på skallen och får se den lite äldre manen som stått vid bussen komma springande över gatan snett bakom mig med höger handen innanför rocken i höjd med byxlinningen , jag tänkte direkt span så jag vred mig direkt om och började gå mot restaurangen igen, får då se fem sex personer stå i klunga utanför dörren ( jag tänkte fan detta är span då det ju varit helt folk tomt utanför bakom mig på trottoaren och då alla hade suttit sekunderna innan jag

gick ut, om inte de kommit ut från porten bredvid).

 Jag fick gå före in och jag frågade en kille om vad klockan var ( jag frågade väldigt vänligt) han hade svårt att hålla inne sin ilska/spänning och frågade hetsigt, "vad klocka är?", en kvinna i klungan tog då snabbt över och besvarade vänligt min fråga.

 Jag fattade att det kan vara span men jag tänkte att om jag bara är lugn och trevlig så låter de mig kanske vara ett tag till , då jag ju hade med min ”liten försäkring” och om inte, så måste jag säga på häktet vad som hänt då jag inte kunde skydda längre, min största oro var att de bara skulle ta mig för en natt och sedan släppa mig utan ”liten försäkring”, och då jag inte var klar med mina problem så skulle det bli jobbigt att ordna en ny ”liten försäkring ”utan pengar, så jag åkte ganska snart ifrån restaurangen efter att ungefär bara kollat runt och toaletterna.

 Jag hade åkt till ett spanskt ställe tidigare och åkte dit ett par gånger och åt, deras köttbullar var kanon goda mins ej men det var nog hit jag åkte nu med taxi. Blev nog lite halv packad då en del av spänningen försvann jag var rädd för att behöva göra något mot någon snorunge ( de som hade ringt efter det uteblivna mötet lätt väldigt unga och jag tänkte på alla under min ålder som då var 30, var snorungar) men jag försökte tänka mig in att om de kommer ett helt gäng och har hotat mig på det sättet de gjort så har jag inget skäl att tveka , men jag ville inte ta bort någon inte ens JiB , men om de kommer mot mig så har jag ju inget val.

 

( jag hade som sagt i inledningen varit med om en dödsolycka , jag hade ingen möjlighet att påverka det men då så funderade man på om vissa saker kunde ha gjorts annorlunda och detta hade jag i skallen nu trots att jag var ute i rätt ärende så att säga )

 

Blev nog som sagt lite halv packad och åkte nog till puben hemmavid denna gång då jag tänkte att span är nog runt så det spelar ingen roll vart jag går, så jag gick in till krogen på puben hemmavid och hade nog inga pengar utan försökte krita en bira med orden att jag har precis flyttat hit och kommer bli en stamgäst , men blev nekad , det satt en man i baren som såg rakryggad ut och jag funderade på om det var en span , men han drack öl och jag tänkte att han kunde ju inte dricka om han var där för att bevaka lugnet så att säga , det fanns även två tjejer där inne.

 

Så jag som var lite salongsberusad tänkte göra ett test på denna man, så jag bad om en Wisky men blev nekad så jag sade att om jag tar en ändå vem ska stoppa mig, jag sneglade på mannen och som jag gissat så sade han JAG, ja gick mot han och frågade typ ”hur då” var på  tjejerna slängde sig mot mig och den ena började pussa mig, så givetvis så slutade jag "testet " och gick hem.

 En annan gång så( under dessa åtta dagar ) hade jag frågat en bekant om han kunde låna mig pengar
, jag hade

använt hans mobilsvar till att låtsats prata då jag kollat läget runt om kring mig de gånger jag väntat på bussen från restaurangen i Kungsholmen.

 

-Såg normalt ut att stå och prata och samtidigt röra sig för att se sig lite omkring obemärkt),

så han förstod att jag hade det jobbigt, så han kom och då han klev ur så såg jag att bilen var tungt lastad bak även fast hans vän och dennes unge klivit ur och kommit fram och hälsat jag funderade på vad han hade i skallen då han tagit med sig ett barn till min adress då han hört att jag hade ovänner, men det är tydligen oftast bara  de som är mitt uppe i trubblet själva som tänker.

 

Jag fick låna ett par hundra , och då jag gick upp så funderade jag a.n.g den bak tunga bilen och om hans fjädring pajat, men glömde bort det snabbt.

 

Jag var på väg upp till Kungsholmen men tänkte ta en bira innan så jag gick ner till det ställe som jag varit på innan hemmavid , kände mig nog ganska lugn då jag förmodade att span kollade detta ställe och Kungsholmen , beställde en öl och hade ett litet Prince, satte mig vid det bordet som var längst fram mot dörren.

 

 Då jag tidigare tänkt att det är bra att ha ryggen fri så hade jag alltid satt mig mot en vägg men som sagt så kände jag mig ganska lugn och sippade på biran då en man kom in,

en ganska knubbig svensk och beställde en flask- öl , bartendern frågade kalas och visade fram ett glas( han menade givetvis glas, han är inte svensk) jag tänkte att det stämmer ju en öl är lika med kalas och skrattade det samma gjorde mannen som kommit in ( kan kalla honom för ”vik”).

 

 Han frågade om han fick slå sig ner och jag svarade javisst.  Han var långhårig mm och såg ej ut som en span, och verkade trevlig , han bjöd på en flask- öl ( nästan säker på att det var Mariestads ).

 

Vi pratade lite då det kommer in två till dessa sätter sig bakom mig vid ett mat bord (själva sitt platserna var av soffa/bås typ med ganska höga ryggar) jag hajade till då den ena såg ut som en ganska nyligen utkommen fängelsekund med narkotika som hobby för han var ganska solbränd , såg vältränad ut men var väldigt benig i ansiktet den andre var lite plufsig och blekare, anledningen till att jag hajade till var att JiB tydligen hade svenska pundar vänner och då jag inte sätt dem förut då jag varit nere så undrade jag lite vilka det var.

 

Vik” och jag fortsatte prata men jag såg att han bytte blickar med den bleka ( måste varit han då den andre satt med ryggen mot mig) och efter en stund så började vik att fråga mig om vad jag jobbade med mm jag svarade målare han frågade vart , och då jag börjat vakna till a.n.g situationen så sade jag lite svävande; lite varstans där det finns jobb.

Jag började fundera på den baktunga bilen och att bekanten möjligen blivit tvingad att visa mig för någon alt att någon vän till han ville vara med om något spännande och denna bil var perfekt då det varit en gammal kriminal bil köpt på överskotts försäljning med mörka rutor bak, så på håll så såg man inte om det satt någon i baksätet och denna "vik" hade verkligen rätt kroppshydda för att tynga ner bilen så mycket.

 "Vik" började fråga lite om en kille jag visste hade ett måleri , jag svarade att jag inte visste något om denna, men vik byte någon blick till med de bakom mig och frågade mera om jag inte visste vem denna kille var , jag började åter fundera på vad detta var , om det var så att jag har gått igenom en massa för att någon sedan ska försöka få mig att tala om mina vänner och bekanta eller att det var någon som skulle se om jag skulle knäckas av mitt bråk.

 

(då jag inte kunde få ihop tanken på att den skin torre pundaren(?) bakom mig skulle kunna vara polis ),

jag började bli förbannad.

 Det hade redan hänt en hel del dessa dagar så jag ville inte bli störd av en massa frågor då jag laddade ”batterierna ” så att säga, så jag satte mig med ryggen mot glasrutan så att jag såg bägge sidor , dels Vik och dels de bägge vid bordet bakom.

 

 Och slog numret till bekanten med baktung bil, mins ej om det var mobilsvaret på hans nummer som gick igång men då jag ville se reaktionen på de vid bordet bakom , för att se om mina misstankar med blick utbytet var riktiga nämligen att dessa herrar var i maskopi med vik, så spelade det ingen roll, när det blev mobilsvar så sade jag ganska lågmält att, "om det är du som skjutsat denna man (vik) så ska jag weista dig"(jag menade ju inte det, det var bara för att se hur de reagerade bordet bakom men jag var arg också om han hade skojat lite med mig).

 

De bägge bakom började rycka och vik som börjat leta efter telefon nr till killen han börjat fråga om, började säga att han hade telefonnumret i sin agenda, de bakom ryckte och blev stela om vart annat så jag ville ha alla tre i mitt syn fält så jag reste mig och ställde mig mot baren och höll ”liten försäkring” hårt i fickan , sade till Vik att han skulle visa mig numret till killen han frågat om ( höll samtidigt de två övriga i ögonvrån) vik började

bläddra för glatta livet ( hur kunde han veta att det var en ”liten försäkring” i fickan ?).

 De två andra satt stilla nu som ljus, och jag gick till bord nr tre så att säga och satte mig med ryggen mot väggen och de tre i bra synfält, tog fram ”liten försäkring” under bordet bartendern kollade i sin ögonvrå och blev blek ( jag dolde ”liten försäkring” väl så han kan nog bara ha misstänkt vad det var jag tagit fram så hastigt) och jag spände den.

 Jag tänkte att nu kan det vara riktigt allvar och då jag spänt ”liten försäkring” och ej hade varit i riktigt denna situation förut så satte jag ”liten försäkring”s öppningen mot knät, då jag tänkte att jag ville veta vart jag hade ”liten försäkring” då man hört om vissa nervösa som skadat folk av misstag, och min regel nr ett var att inte skada någon oskyldig( helst inte någon skyldig heller ) jag tittade så alvarligt  jag kunde mot tv:n

skrämmas så att de ej skulle få för sig något om de tittade på mig , de vid bord nr 2 så att säga frågade efter notan, de märktes att de hade fått bråttom, jag bad Vik vid bord nr 1 så att säga att komma med biran och ciggen men han vägrade.

 

 De två vid bord 2 reste sig och började gå ut. Jag pustade ut och stoppade in ”liten försäkring” i fickan igen.

 

 Jag började gå fram till bord nr 1 och sade så vänligt jag kunde , att jag börjat undra varför han var så frågvis, då de två kom in igen i sällskap med en till och då jag hörde den nu tredje mannen beställa en öl så hörde jag hur torr han var i munnen, jag förstod att han var nervös alt beredd då jag var lika torr i min mun, så jag greppade min flask- öl vid bord nr ett och gick ut ( jag hade fått nog av spänning för stunden ).

 

Och tog fram ”liten försäkring” och höll den på min insida gick ett kort stycke och vände mig om, vred ”liten försäkring” där efter och gick baklänges , vände sedan om och gick en lite bit till och gjorde samma sak igen kollade framför mig då jag gick framlänges intensivt så att jag inte skulle stöta på någon granne eller liknande med ”liten försäkring” i hand.

 

Jag gick in i porten och var på väg upp då jag kände mig överrumplad över den hastiga situationen så jag satte mig hukande med ryggen mot en vägg inne i porten och stack fram huvudet ibland och kollade så att ingen kom in genom dörren medan jag kollade ”liten försäkring” så att den var låst ordentligt, och tänkte efter lite.

 

Jag tänkte om jag sätt fel a.n.g blick utbytena mellan Vik och de andra, men förstod att vik inte var där av en slump så jag ringde upp bekantens mobilsvar ( är säker nu på att det var mobilsvar) och bad han ringa så fort som möjligt till mig eller om det var hans vän som var där inne be han gå då jag var säker på de övrigas reaktioner så ville jag inte att denna vik skulle råka illa ut p.g.a.

att han suttit med mig och pratat.

 Efter en stund tänkte jag kan inte ge mig om det nu är Jibs polare tänkte också på han med vinflaskorna, att han kanske sagt åt några polare att skrämma bort mig ( och det var väl förståeligt då han blev ordentligt skraj ) så jag gick mot restaurangen och höll ”liten försäkring” i högerfickan och då jag kom fram till dörrarna till restaurangen så öppnade jag i alla fall den inre ( tror att den yttersta stod öppen, mins inte) med vänster hand.

 Såg direkt han den skin torra sitta vid bordet direkt till vänster och i hörnet till vänster satt en familj på tre ( tror att de var tre då jag bara såg den lilla flickan) rakt fram vid bardisk kanten stod den tredje som kommit in och sträckte sig genast efter öl glaset bakom han så stod en man vet ej om det var den fet bleka men han tittade inte mot mig utan stod med ansiktet vänd mot toalett dörren , jag såg han bara i profil och bara ansiktet han såg beredd ut, till höger om mig så satt Vik på soffkanten med bena ut mot bardisken.

Den skin torre smilade upp med ett stort avväpnande leende och höll sin händer väl synliga på bordet

 Jag sade åt vik och klappade han på axeln(då jag ville få han i säkerhet ) att vi kan väl gå ner till det andra stället och ta en bira där jag kollade hela tiden de tre övrig men situationen var jobbigt då familjen satt i hörnet , Vik sade att jag går ingen stans med dig

jag sade en gång till att vi går, men då han nekade så sade jag; Skyll dig själv, och började backa ut.

Mannen i familjen (han satt med ryggen mot väggen kvinnan satt mitt emot han och barnet på hans insida) sade; stäng dörren efter dig med myndig röst, jag sade ursäkta och stängde dörren och gick nog hem igen.

 

 Huvudet snurrade av tankar kunde det varit span och om det nu var så varför tog dom mig inte. Jag åkte som vanligt upp till Kungsholmen och gick in på restaurangen den vanliga tiden då de åtta dagarna inte var avklarade.

 

Satte mig med ryggen mot väggen långt in och jag beställde nog en öl och försökte koncentrera mig på ett korsord medan jag höll ögonen på dörren ( jag var så koncentrerad på dörren så jag hörde den väldigt tydligt då den var av svängdörrs modell ).

 

 Jag hade som tidigare sagt inte varit på denna krog på minst 6 månader och det var nog 10 månader sedan jag var stamkund där ( det inträffade en del besynnerliga saker då b.la. så muckade folk gräl med en mm) och de var inte som det brukade vara , fullt med glada människor som tog en after Work pilsner eller två, utan det var en lugn stämning och jag såg att en del slängde ett öga på en.

 Alla satt ock pratade lågmält , jag tänkte att de kan ju inte vara span alla utan det är nog jag som är spänd och tolkar fel, men givetvis så tänkte jag på den gången innan då mannen hade kommit kutande och det stod minst 5 personer i dörren helt plötsligt .

Saken är den att då man ju varit ibland busfröna från förortstiden då man busade som alla andra gjorde för att sysselsätta sig mm så hade man alltid blivit inlåst bara man hade haft en tanke nästan att göra något olagligt , och kunde när som helst bli stoppade och visiterad.

 

 Så tanken på att någon span skulle veta om att jag hade ”liten försäkring” och inte ingrep var totalt främmande , nästan bisarr och gick inte att få ihop i

min skalle, men jag varnade de vänner som jag hade kontakt med att jag kunde vara spanad.

 Men då jag berättade så trodde, speciellt en , att det inte var sant, han sade bara att jag hade mycket detaljer.

 ( Jag fick veta 1999 att en var polis , en annan som jag anmälde för kraftigt hot 2004 kunde inte internutredaren hitta i sina register och lade ner anmälan. Jag googlade den personen senare då jag tänkte att de använt falska namn, men fann honom på företaget han beskrivit och senare även bilder på dennes Facebook sida som han även måste ha spärrat mig ifrån att söka då jag fick gå in via en annans sida. Detta skrivet den 5/12-2013 )

 Så jag bestämde mig för att göra ett litet test, jag tror att toaletten uppe var ockuperad så jag gick ner utan jackan, jackan låg kvar med ”liten försäkring” i höger ficka, gick in på toa i undervåningen pinkade snabbt och gick upp igen och satte mig , jag kollade inte genast om ”liten försäkring” låg kvar utan kollade korsordet lite och efter en stund då jag blev nyfiken på om den låg kvar så började jag låtsas leta pengar.Jag visste att jag var black men det var en bra förevändning att kolla mina fickor försiktigt.

 Kollade först den vänstra och då bartendern kom ( han hade jag aldrig sett förut, han såg Invandrare A aktig ut men som jag tidigare skrivit så hade jag inte något emot dem , utan var förbannad på snorunge a och då Jib i synnerhet som var äldre än mig, som tydligen ville fortsätta tjafsa) och jag frågade han om jag kunde skriva en Wisky som det alltid gått tidigare , men det blev blankt nej, så jag körde ner högra handen i jackfickan och kände att ”liten försäkring” låg kvar och låtsades leta pengar men hade ju inga mer än till  första ölen.

 

 Det kom fram en man och satte sig vid bordet bredvid, han frågade om det var ledigt vilket jag sade att det var, beklagade mig lite över att här är man stam kund ( varit) och inte fick skriva upp en Wisky ens, han åt och jag kollade mitt korsord , mannen som satte sig bredvid var ganska spänstig ganska kort han verkade trevlig och lugn, allt sade mig att han kunde vara span men det hände inget.

 

Åkte hem och gjorde en rutin sak för att om det var jibs polare inte skulle störa på natten, då denna spridit ut att jag var någon pundare så kan det haft effekt om de trodde att jag satt beredd och spanande nätterna igenom och rutinen var därför , jag visste att jag måste få sova för att orka.

 

Inga kommentarer: