lördag 21 maj 2022

Del 10 I Dags ta upp JK anmälan mot LK gruppen i detta inlägg (10 I ) Säpo , Hot om mentalvårds inlåsning lång tid för paranoia om man pratar , Tomhyllsor i öronen , rörpost mm Delar av historik från 1997 och framåt som är bifogat till JK anmälan ärende 2022/1225

Börjar publicera delar av historiken och dagböcker som jag bifogad JK anmälan 2022/1225 men lite ner kortat och tillsnyggat här. Detta är ytterligare ca 16 sidor av de 130 sidor, som jag delade med JK, som jag publicerar. (ca 50 sidor kvar som jag snyggar till och döljer identifikationer mm i innan jag publicerar)

Förmodligen Palmemordet s belönings sökare , utförare av mordet, privat och statliga spanare som arrangerat detta minst 25 åriga helvete. Vilka resurser ... kan vi finna mördaren här (se del 5 om mitt tips)?

         Historik bifogat JK  del 10 I  (I som i Ingvar ) 




Del 10 Del I
 Denna del visar på händelser i dagboksform som enskilt kan tyckas var slump men man ser efterhängsamheten och att de ofta sker något efter att jag gjort något som tex klagat på posten mm.

 Det kommer en fortsättning utav flera  på denna straxt ,men jag tycker 15 sidor åt gången är lagom att lägga ut  per del.  Det kommer lite intressanta dagboks inlägg framåt med  dels han i den blåa skåp husbilen. Så håll ut det kommer mera efter 😊  


Måndagen den 3 november 2003 kl är nu 15:10 Ska skriva ner lite mera punkter så att det blir klart snart.

96 den 2002-12-03 Åkte mot Masmo och hämtade min far  som hade ett kapell som denne ville ha kem tvättat, så jag körde han till kemtvätten   i Bromma fram och tillbaka.

 

97 Den 2002-12-04

såg jag han ifrån den blåa skåp husbilen, och han var i sällskap med en person jag inte sett  förr i receptionen . Och direkt när jag steg in så sade han att han varit ute och åkt båt. Trevligt tyckte jag och frågade vart och han svarade mellan Slagsta och här( han kom inte på vart båten landade, men den andre som stammade påtagligt svarade Ekerö).

 Han sade att det gick mycket snabbare än att ta bilen runt. (Det var ju synd att jag inte visste det då jag igår åkte till Masmo , tänkte jag. ) det tog bara 5 minuter över. Skriver den 18 augusti 2004 de pikade troligen mig med att de visste vart jag höll hus bara inte det var ett subtilt hot mot den jag träffade.


98 Måndagen den 9 december 2002  Vaknade trött vid 08:45, det var lite liv omkring midnatt lät som om grannen lastade, det var ofta bilar till den stugan sent på kvällar och nätter ( stuga nr 22, med asfalt nn killarna )


99  (dagboks anteckning)  Måndagen den 16 december 2002 kl är nu 02:24 Vaknade av något ca 02:15 och låg alldeles stilla och lyssnade och hörde flera dunkar så att stugan vibrerade, jag väntade ett tag men ner dukningarna fortsatte så smög jag mig upp och öppnade dörren ,såg ingen men jag hörde en dörr som slogs igen åt 21:ans håll, var på jag gick ut och skulle kolla om jag såg några spår vid min stuga, när jag kom till baksidan så pissade jag.

 

Samtidigt som dörren i 22:an öppnades och jag gick och kollade om jag kunde se någon där (lade samtidigt märke till att det lös i 21:ans Stora fönster)och det kom ut en kille på verandan som jag frågade om han dunsade där inne (såg då en kille till som var bakom honom), men han svarade att nej det gjorde dom inte men citat: dom hade precis kommit från ”lenas ” hemstad (tror att det var ”lenas” hemstad) slut på citat.


100         ( dagboks anteckning) Onsdagen den 18 december 2002 kl är nu 14:36  Har varit och sg:att( sjuk gymnastiserat är sg:att) och åkte sedan till posten , där var det bara I J  ,


101 ( ett memo ang tankar  ur dagboken ) 
Torsdagen den 19 december 2002 kl är 10:29 vaknade vid 08:00  sovit bra, satt och funderade lite på detta med sannings kommissionen och tänkte bara lite runt och gjorde en koppling till den kriminella världen där det är väll  vanligt att man skyller på personer som är döda? Och tänkte mera att mordet på Olof Palme kanske var ett nn dåd? Och tänkte mera på skatterna i Sverige; med den staben angivare, övervakare  och andra  som Säpo och Must måste ha  så är det inte konstigt att den är hög ( pikade ofta i texten då jag förstod att de läste , tillagt 2022-05-21).

Tänkte mera att dom inte fått fram så mycket, Jag menar att min utredning i Göteborg var på många tusen sidor medan deras utredning där dom har förhört   över 400 personer bara var på 3200 sidor, i och för sig så kanske dessa sidor är själva essensen av hela arbetsmaterialet. Bara ett memo.

102

 

 

103 ( ur dagboken den 2002-12-20 hade tidigare  sålt en varmluftsfläkt till en man då hans hade pajat ) Kl är nu 16:55 var nere och köpte påtår och gick förbi toaletten på väg ner till receptionen så mötte jag killen som jag sålde värmaren till och han skulle vara här över julen men skulle åka till Moskva över nyår för det var deras stora helg, var på jag frågade om dom inte firade jul där varpå han sade; nej det var förbjudet under kommunist tiden men att det började komma dit nu. Jag frågade om han hade släkt där, var på han svarade att han var gift med en ryska men att dom var särbos.

104  ( Ett nerkortat ut drag från dagboken)
Måndagen den 23 december 2002 kl är 17:43 vaknade ganska tidig och fick inte i gång bilen först, men fick till slut hjälp med att putta i gång den var tvungen att stanna efter ca 400 meter för att skrapa rutan på insidan, för jag hade flåsat så mycket efter att ha knuffat bilen själv först( för sökte först att undvika isbildning genom att titta ut genom sidorutan, men det sprack efter ca 400 meter) men värmen kom ganska snabbt, tillsaken hör att jag inte hade någon bensin att varmköra bilen med.

Åkte till Blakeberg och tog ut pengar, tankade och åkte till Ö B ,handlade lite  och åkte hem och lämnade.
Medan jag var här så ringde en och önskade god jul, och vi pratade lite. Jag sade att jag hade svårt med bilen i morse och han trodde att det kunde vara ett relä. Åkte sedan till Fält Översten och handlade. Kom hem till campingen och  mötte han i den blåa hus bilen och han sade att han var på väg i morse för att hjälpa mig med bilen, och han trodde att det kunde vara det stora relät som strulade.

 


106 ( förkortat utdrag från dagboken)

Lördagen den 28 december 2002  somnade sent (tidigt i morse )
Vaknade av Väckaklockan  10:00 som jag satt på ringning kl 09:00. Kokade kaffe och såg på tv och vid kl 11:00 kom han från nn nn tidningen och frågade om jag kunde plugga in el kabeln till hans husvagn om det blev ca 10 minus för han var orolig att hans värme system skulle frysa sönder(han hade tydligen inte så mycket glykol i det systemet som pajat ) medan han var i Moskva över helgen (han ville ge mig ett par bio biljetter för det men jag har redan två obegagnade)   och jag sade ja men när jag gick dit och kollade så tänkte jag att det nog var bättre att sätta ner värmaren på spar låga sas , det kan ju inte vara någon brand risk om det inte är fel på värmaren, han  sade ok.

 Jag gick och duschade och jag funderade lite på överraskningar med värmaren ;1 alla har åkt bort och proppen går. 2 att säkringen i värmaren går (jag tror att man måste dra ur kontakten i ca 15 minuter för att den ska återställas). Medan jag borstade tänderna så kom det en man in och skulle duscha (Som jag kallar Orvar i dagboken) och ett kort tag senare kom han med värmaren( nn tydligen) in och pratade med första killen (hörde inte hela bitar p.g.a. el tand borsten men förstod att han var orolig för att lämna  den på men jag sade att med låg värme så var det ingen fara, jag sade även till om proppar mm.

 

108 ( förkortat utdrag)Måndagen den 30 december 2002 kl är nu 14:46 kollade han med värmarens husvagn  och ingen hade varit där (spår snö) och då det var drygt 10 minus så satte jag i sladden och tittade in genom rutan för att se om den stod säkert , vilket den gör. (har nu kollat den vid ca 4 tillfällen och den snurrade vid varje tillfälle vet inte om jag ska stänga av den i kväll eller inte ,men han sade till mig att sätt på den om det blir minus 10)
Kl är nu 18:33 och jag stötte på han från duschen (”Orvar”)och frågade vad som var sagt ang killen med värmarens husvagn och han sade att det var bara att låta sladden sitta i. (Bra)


109 Nyårsafton så mötte jag ”Orvar” som firade här på campingen (bara ett memo)


110 ( utdrag ur dagboken, bara för att på vissa samband med vissa saker) 
Fredagen den 3 januari 2003 kl är nu 13:47 vaknade vid 08:00 mådde lite bättre. Bilen startade inte, batteriet var lite slött (det var 20,0C minus) gick till nn och fick låna batteriladdaren och då startade den genast.

 

Bilen gick ryckigt till ÖNH och där ifrån, när jag kom tillbaka så ställde jag in brytarna på 0,4mm (stod på mer än 0,5mm) och då gick bilen jättefint. På ÖNH så fick jag gamman och pratade lite om det med Dr nn och vid nästa injektion ska vi utvärdera det. Jag sade till han att jag inte mått så bra och till systern nn så sade jag det samma hon svarade att man brukade göra en utvärdering efter 3 till 6 månader. Så nu hoppas jag att det här fungerar, jag har ju trott att efter som jag mått dåligt så måste det bli sämre förens det blir bättre.

 

111    ( utdrag ur dagboken den 2003-01-05) Kl är nu 20:52 och jag provade att starta bilen vid ca 13:00 tiden men den ville inte riktigt, så jag lade först varma vatten flaskor runt batteriet men den blev bara lite piggare (batteriet) så jag tänkte lossa det och ta in det så jag gick till receptionen ( den stora batteri laddaren var utlånad) för att låna skiftnyckel.

 Då var han där från den blåa skåp bilen där ( som alltid försöker ta mera kontakt så fort han ser en) och sade att hans kompis var på väg så jag kunde bogsera igång den,  men jag sade att det var så dåligt med ström i den så att det var nog säkrare att ta in det, och han sade att han hade laddare som han kunde låna ut och verktyg, vilket jag lånade.


 Har nu laddat batteriet i ca 4-5 timmar men det har inte ens blivit varmare av det och då jag inte vill ha det på laddning när jag sover här inne så har jag nu dragit ut sladden p.g.a. gaserna från batteriet, har även vädrat. (”Orvar”) och knackar på , och han frågade när jag skulle lägga mig och jag frågade varför?

Så sade han att om det inte blev för sent så kunde han hjälpa mig igång med sin bil (hade glömt att jag pratat med han tidigare under dagen) jag svarade att jag inte skulle starta den i kväll då frågade han vad jag jobbade med nu då sade jag att jag är sjukskriven för foten och han sade att han hade lediga jobb som att bära ventilations delar inomhus mm men jag tackade nej.

 Då sade han att om jag hade någon kompis som ville jobba så var det bara att säga till. A.n.g batteriet så hade jag fyllt på med vatten (destillerat) och hans batteri  hade varit nästan slut på vatten så han hade smält snö för att få så rent vatten som möjligt , i samband med att han var här så sade jag att jag skulle gå ut och titta till kylare vattnet och då mötte jag han från den blåa skåp bilen som höll på och pulade  bakom sin bil och han sade att det är så mycket fluor mm i vanligt kran vatten så det var bättre att ta snö och smälta den( om man inte hade destillerat batteri vatten ) , då sade han från duschen (”orvar”)att vattnet som blev av den smälta snön inte kokade, och att det hade med renheten att göra (ska prova det själv) .

Ang laddaren så sade han ifrån den blåa bilen att nät spänningen bara höll 185Volt och ett lite tag senare sade han ifrån duschen  (”Orvar”)(när vi tidigare på dagen pratat) att han hade mätt att nät spänningen låg på 203 volt ( alla provar nät spänningen här, eller?) kanske är därför som inte laddaren laddar ordentligt som han från blåa skåpbilen sade tidigare. ( kolla nät spänningen var något jag gjorde sedan lika ofta tillagt 2022-05-21)


112    ( utdrag ur dagboken) Trettondedag jul Måndagen den 6 januari 2003 kl är nu 15:44 batteriet blev efter ett par timmars laddning på morgonen också ganska ok men jag fick lossa soppa slangen och köra motorn torr innan den ville starta, har nu tagit in batteriet och isolerat det med ett ligg underlag. Åkte in till staden för att varm köra motorn ordentligt och kolla om liggunderlaget framför kylaren hade någon effekt, vilket det hade. Innan jag åkte så lämnade jag tillbaks laddaren till han (som var ute) i blåa skåphusbilen.


113 ( utdrag ur dagboken den 2003-01-06)
 Kl är nu 18:56 för ca en timme sedan kom han från duschen(Orvar) och knackade på han undrade om jag kunde hjälpa han att starta bilen, jag svarade att jag inte hade batteriet i bilen men att han kunde se om nn fått tillbaka laddaren, han sade när vi stod här att han hittat sin dator och jag sade att det har jag också gjort.

 

Han frågade då vilka program osv jag hade, jag svarade att jag hade det jag behöver. Vi gick och lånade laddaren men hans bil var trög så jag sade att jag kan komma tillbaka om ca en timme och hjälpa han med startknappen, var där alldeles nys och bilen ville inte nu heller, han skulle ta in batteriet och ladda det där inne. Han berättade om frusna bilar osv och när jag skulle gå frågade han a.n.g datorn om jag hade publiser på datorn, jag svarade nej.

 

Då frågade han vad jag hade då sade jag att jag har word då sade han att vi kunde se om inte han hade något som jag ville ha, då sade jag att jag har det jag behöver, ja ha sade han och tack för hjälpen med bilen sade han också. (Jag vill inte att någon fingrar på min dator efter allt som jag har varit med om  , då jag har skrivit en del känsligt ,inte mycket men lite.) ( inte frivilligt släppte datorn i andras händer åtminstone tillagt 2022-05-21)


114 ( utdrag från dagboken den 2003-01-07 )

Kl är nu 19:09 träffade för några timmar sen G (Gunnar) ifrån 21:an vi pratade lite om väder och stugornas ventilation mm, en stund senare kom han och frågade om jag hade ett mått –band eller dyl. och jag hade en tum stock i hus bilen, han hade ett skärp som han behövde mäta.

 

Vid 17:17 ringde nn och önskade god fortsättning, vi pratade lite ang sjukskrivningen osv jag sade att jag nog måste operera foten och att jag till och börja med var sjukskriven till den 31/1-2003 , men att det gör inget då jag annars hade varit tvungen att sjukskriva mig för bihålorna.

 

Tog sedan en  promenad på isen men det var så mörkt så jag vände ganska fort (hade glömt kniven)( kniven hade jag som isdubb ) då jag ännu inte känner isen så vill man ju åtminstone se var man går. Har tagit in batteriet i stugan, det gör en väldig skillnad på effekten.

Vädret nu kl 19:20 är på himlen disigt man ser några ljusstarka stjärnor

Temperaturen är –10,1

 

Kl är nu 21:43 . för ca 15 minuter sedan var han från duschen (Orvar)här och frågade om jag skulle ut i morgon med bilen och jag sade nej om inte någon ringer. Jag frågade varför och han sade att det inte var fel på batteriet (som han trott i går) utan att han behövde hjälp med en bil som stod på tomgång också, jag sade att (genom fönstret) det var det som knappen start på laddaren är tillför men han hade läst på laddaren att man inte skulle starta på det sättet , men jag sade att det är den tillför, sade också att han kunde gå ner till han med den blåa bilen och fråga efter ett extra batteri,( som han i den blåa skåpbilen erbjudit mig)( men det var inte intressant, tydligen)

 

Jag  sade också att han nog borde koppla loss bensin slangen som jag gjorde på min, för den har säkert blivit sur (motorn).

 

Börjar redan bli trött på springet här, vet inte om det är någon som försöker etablera kontakt med mig, i sådana fall så har jag haft kontakt så att det räcker och vill inte ha flera rygg huggande karriärister vid min sida, detta år ska jag odla dom kontakter jag vill ha. ( börjar här misstänka att det är samma som de i 21:an) skriver den 18 augusti 2004 jag började nog förstå att det var samma gäng )

 

 

115 (utdrag ur dagbok den 2003-01-08) Kl är nu 20:14 känner mig lite som på lappis en gång då jag drack koffein- fritt nes- kaffe, kan bero på att jag tagit den lila diskus eller rökt eller hade på batteriladdaren ( luktade illa när jag hade den på start) eller är på väg att få en infektion eller effekt av stora Gamman ELLER  blivit drogad, en massa eller, men i morgon vet jag vilket det är. Stängde av laddaren för ca 1timme sedan

 

116 (utdrag ur dagboken) Torsdagen den 9 januari 2003 kl är 15:31 vaknade till klockan kl 07:30 svin trött, gick mot duschen och kollade till husvagnen (tidnings nn) samtidig , så att snön var borta från det stora fönstret och tänkte att det varit milt i natt men när jag tittade in såg jag ett värme ljus tänt och förstod att han kommit från Moskva( nn).

 

Och då jag inte ville störa så gick jag upp till duschen, efter en lite stund kom han in och gav mig ett paket Ryska cigaretter och en choklad kaka ( mörk, brukar föredra ljus men denna var jätte god. Såg ett datum på den och vet inte om det är tillverknings datumet eller best före : 20/08/02).

(utdrag ur dagboken)

 

117 Fredagen  den 10 januari 2003 kl är 17:54 vaknade till klockan 07:30 Gick upp och skulle duscha när han med husvagnen(nn) också skulle dit och tvätta sig , och vi pratade lite om dels väder i Ryssland då jag hade hört att det var neråt 50 minusgrader i någon storstad (trodde att det var Moskva ), men han hade bott där och det var samma klimat som i Stockholm fast det var inlands där borta.

 

 Åkte sedan in till stan där jag kollade posten (dom har nog blivit lite senila för nu varje gång på senare tid har jag fått frågan vad jag heter, men jag har inte varit där så ofta på senare tid. Igår när jag var där så var det en tjej som jag inte kände igen och hon frågade efter leg vilket jag tyckte var bra.) det hade inte kommit något, igår så var det besiktningspapperna som kommit. 

 

Ringde ifrån kiosken vid banken till astma och allergi mottagningen och sade att jag  fått slut på ventolinen  och att jag slutat med singulairen då jag fått vissa sömn problem, den trevliga telefonisten tog mitt telefonnummer och frågade om jag hade kvar seretiden vilket jag har, jag frågade om något nytt som jag hörde av en i går skulle ha kommit, hon sade att det fans något likvärdigt med seretiden som hette budisonid(eller snarlikt namn), jag vet inte om jag haft denna, har haft något  med snar liknande namn, allergi läkaren skulle i alla fall ringa mellan 13:00 och 13:45  Onsdagen den 15/1-03.

 

skriver den 18 augusti 2004 jag mötte flera som hade ryska kontakter , vet ej om det var för att förvilla mig eller vad , då det kört med vissa namn, brott , Palme , religiösa inriktningar, nazister. Jag var låst då de även gått på nn.


118 (utdrag ur dagboken) 
Lördagen den 11 januari 2003 kl är 13:52 sov ganska bra, förutom att jag blev väckt vid först ca 04:00 av något kan ha varit vinden för andra gången vid ca 05:00 så trodde jag att det var på grund av att det var ”någon”  ( de i 21:an med basen )som spelade musik , men jag tänkte att det var alldeles för lågt för att väcka någon och då jag skulle somna om så hörde jag en smäll på huset ,så om det blåste i natt så kan det lossnat något från trädet och det kan ha varit det jag vaknade till.


120
 ( utdrag) Söndagen den 12 januari 2003 kl är 14:36  vaknade först vid ca 02:00 av dunsar( men det är ju trots allt helg) somnade om bra och vaknade ca 07:30

Gick upp till duschen och borstade tänderna på vägen där ifrån så möte jag han från tidningen (nn) och han frågade om det fans något varm vatten i kranarna i dag  och jag sade ja, men jag hade nog bara använt kallt vatten då jag bara borstade tänderna.


121(utdrag)

Måndagen den 13 januari 2003 kl är 17:37 vaknade först vid 00:27 vet inte varför, och där efter så sov jag dåligt hela natten  men jag hade ett par skojiga drömmar, har drömt en hel del i ca 1 månad. Vaknade trött till klockan kl 07:30  (tröttheten kan också bero på att jag ändrat och har slut på två olika astma mediciner) gick upp och duschade och sedan så stoppade jag in batteriet i bilen och började skrapa rutorna  när G från21:an kom gående (från jobbet förmodar jag ) och jag sade något om djävla skrapande nu, och vi kom in på mekande och han sade typ att; du mekar och vissa vänder sig i bön mot Mekka , och jag svarade  jag mekar mycket hellre.


122(utdrag ) Tisdagen den 14 januari 2003 kl är nu 16:19 Vaknade ca 08:00. Tittade på tv till ca 12:00 och började där efter städa. Gjorde en grundlig städning, passade på att putsa rutorna i bilen också, vid ca 14:30 kom det en märkt polisbil åkte upp för backen och efter ca 15 minuter kom en till och åkte upp för backen, kom sedan ner och svängde in lite var stans och tillslut in där jag stod, och glodde lite åkte sedan vidare och kollade vid affären osv.

 

Har nu också diskat. Försökte tidigare att sätta igen hålet i bilens vänstra flygel, men det gick inte bra. TV-n  har som ett par gånger tidigare blivit störd av något, går liksom vågor i den, trodde förut att det var han i den blåa husbilen som sände med sin kortvågs radio men då jag sett han åka, så kan det ju inte vara han.

 

 Jag kommer ihåg när jag spolade bak min lilla band spelare utan radio, då jag fick in han på högtalaren (spelade in det), han sade då att det var en över( mins inte vad), men att det var bra att jag sade till så att han kunde sänka effekten på sin radio. För övrigt så såg jag i dag att han spänt en ledning från sin bil in i dungen bakom husen, vet inte vad denna är till för. (Från antennen )
Vädret nu kl 16:35 är Tunna moln INB Temperaturen är +5,4C


123 (Utdrag) Onsdagen den 15 januari 2003 kl är 11:10 Vaknade vid 08:00. Har nu diskat och duschat, kollade på fåglarna ( satte upp talgbollar )och det är en del nya större fåglar här nu.

 

Stod med öppen dörr och dom kom en då och käkade, har lagt märke till att talgoxarna kommer lite senare än t.ex. blå mesen , medan jag stod och tittade så kom J ( Joakim )från 21:an ut och sade att igår så hade han tänkt att nu har (mitt namn) gjort någonting ( har inte sagt mitt efternamn till någon här förutom i receptionen, måste ha fått det där) ( de ifrån 21:an häckade ofta i receptionen ) när det rullade upp 2 polisbilar på campingen.

 

Han sade att dom kommit in på uppfarten och vinklat sina lyktor mot mina bilar, han sade att dom kunde vinkla lyktorna för att se bättre (det visste jag inte att dom kunde göra och det var inget jag upp fattade att dom gjorde medan dom stod på uppfarten), och jag sade att jag stod ute och tittade på dom.

 

 Han sade att det hade varit en massa villainbrott och dom letade efter några fordon.

 

Sitter och väntar dels på att "vaktis” ska fixa draget, och att läkaren skall ringa från astma och allergi mottagningen , telefon tiden var mellan 13:00 och 13:45.




125( Utdrag ) 
Torsdagen den 16 januari 2003 kl är 20:30 sov oroligt och vaknade ca 06:30 har känt mig dimmig halva dagen med svettningar och snuvig och huvudvärk, kan vara gamman som börjar värka eller infektion eller drogad( antingen först adderat och sedan bortaget, eller adderat nu) vet att det inte låter klokt men en annan har varit med förr.

 

Har haft en djävulsk morton det kommer sig nog av den längre promenaden i söndags ( jag slog i foten också i dag det kan vara därför som det värker ihållande). Åkte och kollade posten och den hade kommit ifrån I J( kommer till det senare) åkte sedan till sjukgymnastiken, det var skönt men jag blev snabbt svettig. Åkte sedan till nn .

 

Ringde sedan till I J  för att fråga a.n.g blanketten och att datumet som dom skickat den till mig var den 8/1-2003 och då  den var post- stämplad den 14/1-2003 och då dom ville ha den åter inom 14 dagar så undrade jag om det gällde från den 14/1-2003, vilket det gjorde.

 

Men i början av samtalet då hon frågade vilket ärende nr det va så sade jag det och hon frågade mig; Jibs förnamn J(eller med ett e på slutet ), och jag lät väl snopen (då mina problem från 97 började med en person med det namnet) då hon frågade efter nr igen, och då jag sade det igen så sade hon; jaha jag glömde nollan, men hon fick inte upp mig ändå var på jag sade nr sakta igen, och då fungerade det. Hennes namn  är nn nn.  Ringde sedan till Försäkringskassan och frågade hur det blir när utbetalnings dagen är på en söndag, så sade tjejen att det blir på måndagen.

 

Alltså den 27/1-2003, Åkte sedan hem och drack kaffe bl.a.  Har nu skissat lite på en ”rått fälla” , men behöver mer prylar.( började här rigga upp en sak för att se om det var någon inne hos mig då jag var ute, hade hänt synligt  på ett annat ställe)

skriver den 18 augusti 2004 jag fick ett samtal från In J då jag bodde på lapp… och det var en tjej som undrade a.n.g mina skulder som låg hos dem, och jag sade det vänligaste jag kunde; kan ni inte vänta tills jag vinner på Lotto för jag har ej några pengar nu, hon svarade, Du spelar ju inte på Lotto . jag log för mig själv då jag förstod att det inte var i J som ringt utan någon som utgivits sig för att vara det.( eller  handplockad vikarie tex Tillagt 2022-05-21)


126 Utdrag
) Fredagen den 17 januari 2003 kl är 14:23 Somnade ca 01:00, mellan 00:00 och 00:30 så var det rena E-4:an kom och åkte bilar( med dåliga avgassystem ).  Vaknade ca 08:00 och kokade kaffe och funderade lite på vattnet i går som jag byte, kan det vara något allergent som bildas och då locket är öppet så vädras det ut?

 

 Jag hade lagat kaffe och druckit ur halva koppen då ögonen gick i kors och jag nästan svimmade, så jag tänkte att de har varit på kaffet igen och hällde upp ett glas saft då samma sak hände. Började då fundera på vad de hade adderat och skulle gå och åtminstone byta vattnet för att utesluta det,  testade igen med den dunk som jag blandat saften i ( den hade stått med öppet lock medan jag var och fyllde huvud dunken) och inget hände, så antingen så var det någon som böt den medan jag var borta eller så var det något lätt flyktigt medel) 

 

Filade lite på ”rått ” fällan (Ett skvaller alarm som röjde om någon varit inne hos mig tillagt 2022-05-21)   och riggade den när jag åkte till posten. Men det fanns inget, och jag sade att det tar väll 1-2 dagar extra med posterestante  och han sade att om man hade adressen direkt till postkontoret så tog det inte det, men jag vill ha kvar adressen tills jag får en  riktig bostad, vilket kan dröja. ( väntar på recepten för astma medicinen)

 

Åkte till nn Där ifrån ringde jag tandläkaren som hade telesvar och jag pratade in ett meddelande om att jag hade svårt att komma nästa vecka, och jag lämnade mitt telefonnummer.

 

Åkte sedan till biblioteket, och som vanligt ingen dator tid. Åkte sedan hem och höll på att öppna dörren då ”V” kom på asfalten och sade; ja lås ordentligt, jag trodde jag hört fel och frågade; va? Han svarade; lås ordentligt, och skrattade (min riggning av skvaller larmet tog bara lika lång tid som att släcka lampan när man gick ut)

 

Har ätit och ska nu upp och byta vatten , för att sen lösa korsord, Har inte haft ont i mortonen i dag, igår så var värken nästan outhärdlig. Postade även brevet till I j vid postkontoret.

 

Skriver den 18 augusti 2004 han visste tydligen om min dörr riggning, med sy trådar som skulle gå av då någon öppnade dörren, jag hade olika färger på trådarna och hade av en tråd innan jag gick ut för att ingen skulle veta om att inte alla var hela utan göra bort sig själva genom att laga alla trådarna.



128utdrag )
 Söndagen den 19 januari 2003 kl är 10:45. Sovit bra hela natten, riggade lite innan jag lade mig. I går så jobbade jag länge med vissa dubbletter Kopplade in lilla bandaren med en stor så att jag kunde kopiera bl.a.  mötet med skyddet MD som jag behöver, och fällan behövs det mera saker till, men jag har gjort ett provisoriskt system som är svårt att forcera utan att lämna spår. Drack säkert 10 koppar kaffe i går också utan några bieffekter, hämtade vatten precis när jag visste att jag behövde det (är lite pyssel att rigga fällan).

Skrev upp ett paket cigaretter och en mjölk igår. Har idag tagit ner en tom talgboll och proppat den med gammal ost och gammalt bröd, riggade upp den och fåglarna (blåmesarna och talgoxarna och den ”maskerade” ) gillade det.

129Utdrag)
 Måndagen den 20 januari 2003 Kl är nu 18:44 har varit till posten och det var en hel del räkningar men inget recept på astma medicinen . köpte en del på ÖB och nn, kom hit och köpte mjölk och möte j från 21:an. Senare när jag skulle upp och fylla dunken så möte jag G från 21:an och vi pratade dels om rökning och han sade att j hade tidigare rökt 60-80 cigaretter om dagen i åtta år och Gs nn eller Js nn hade rökt närmare 100 cigaretter om dagen ,det är fan otroligt.

 

Vid ett tillfälle så ringde det till G och han pratade om vegetariska pizzor med  J(tror jag) och sade i luren att han stod och pratade med Lars nn (har inte sagt till han heller vad jag heter i efternamn ). Han pratade om minnen och han sade att J hade ett häst minne, men att han själv inte hade samma minne förutom på jobbet där han hade bättre koll på saker, och det har nog med intresse att göra, det man vill minnas (och en del annat ) minns man.

 

Han frågade om jag visste vems alarm som ljudit större delen av dagen, men jag visste inte. Men jag har hört den så fort jag öppnat dörren och lade märke till att när ett tyngre fordon eller två bilar passerade så gick det i gång. Men inomhus så hördes det inte, det är en djävla tur att den står en bit här ifrån då marken är som den är ,rena rama resonans lådan. Apropå det så hade tydligen Joakim varit egen företagare i musik branschen och hade en brud och barn, det var då som han rökte så mycket.

 

Gick upp och fyllde på vatten och diskade lite, där mötte jag han som hade en företagsjacka och han sade att han skulle sälja sin hv ( Husvagn )och flytta till en 3:a , han ville ha 40-45tusen för husvagnen och sade att jag kunde ju sprida nyheten. 

 

Skriver den 18 augusti 2004 att de var nog nyfikna  på mitt minne, men de behövde det ej vara då jag minns det mesta från 97, jag förstod att de varit inne i stugan och läst dagboken fick en liten varning ang det senare. Ang han från företagsjacka så  förnekade han att han att han skulle ha vilja sälja husvagnen då jag frågat hur det gått med försäljningen.

 

 

Såg på aktuellt i går och kände igen en kvinna och en man   från GBGs rättegången, har på senare tid sett flera på tv som jag haft kontakt med , från vitt skilda sammanhang. Senaste gången NN där jag NN NN han med Säpo släktingens nära (SVT)   


130 (utdrag)

Torsdagen den 30 januari 2003 kl är 12:31 Åkte in till Solnas ÖB och handlade lite saker kollade på elektronik företagen också. Innan jag åkte så fyllde jag tanken till max och efter 3mil så fyllde jag igen och det gick i 3,15 liter alltså drar bilen ca 1 liter milen i stads och landsvägs trafik. Var  på posten och hämtade breven dels från i J  och dels från magnet röntgen, magnet röntgen tiden låg  i ett brev ”från ett sjukhus” som var post stämplat den 23/1 –2003  detta brev låg i ett annat brev som posterestante använder oftast och detta brev var daterat den 21/1-2003.

När jag var där så fick jag först bara posterestante brevet och på vägen ut ropade den andre; mitt namn? Ja sade jag och då sade han att det kommit ekonomi brev ( det var två med fönster på) det ena var från uc och det andra från som jag skrev ovan I J.

 Det är lite konstigt att posterestante brevet var daterat tidigare än MR brevet. ( tror att jag såg fel på posterestante brevet, bara ett memo då posten ändå var väldigt sen) Och då jag var på posten den 27/1-2003 att det inte var framme då för jag missade tiden den 29/1-2003. Men jag har ring dom  och fick en ny tid på måndag den 3/2-2003 kl 11:00.

 

Tisdagen den 4 november 2003 kl är nu 08:19 och jag fortsätter med punkterna . blev väckt ett antal gånger i natt där av den tidiga timmen .



133 ( utdrag)
 Onsdagen den 5 februari 2003  Åkte  till posten och kollade om det hade kommit något och påpekade samtidigt att posten inte var tillförlitlig då jag  vid ett flertal tillfällen förlorat post som blivit skickat men ej kommit fram, och jag fick ett telefon nr som jag kunde ringa och fråga vad som blivit fel.

134(utdrag) 
Måndagen den 10 februari 2003 kl är 12:56 ( det kommer att bli en lucka ,då Nyheterna börjar strax) Vaknade tidigt ca 05:30 efter en usel natt vet inte men vid ca 2-3 så hörde jag en smäll precis som från en drag –smällare, och liknande ljud hade jag spelat in på lilla bandaren en natt men då den stod på vac ( vac = röst och ljud styrd, den börjar spela in då den uppfattar ljud)så trodde jag att det var värmaren som gjorde en gnist sändning så att säga, för det lät som ett smatter band på morgonen när jag lyssnade av bandaren då . ska rigga den i natt och se vad som händer för den natten då så sov jag också dåligt.

 

Men om det bara är korta smällar så kommer det att låta som ett smatter band igen, men det går att ordna följande nätter, orkar inte bry mig så mycket just nu för jag har i alla fall ordnat lite annat så att man inte svimmar av ett glas ”vatten”.( bland annat så tror jag att det var här som jag hade gjort i ordning en förvaringsbox med ett ganska bra skvalrings larm, som i och för sig nog går att forcera men tar en stund att göra ) skriver den 18 augusti 2004 det var den lådan jag beskrev tidigare.

135(utdrag från måndagen den 10 februari 2003 samma dag som ovan ) . Ringde sedan till posten på nn gatan för att höra vad som sker med min post som försvinner , och mannen jag talade med menade att han som delar ut posten var pålitlig vilket jag inte sade något om utan att jag bara ville veta vad som är fel så att man kan rätta till det, men snubben sade att jag får ringa och prata med ut- delaren själv kl 13:00. (varför begriper jag inte, det skulle ju betyda att han personligen lägger fel)

 

Ringde igen och sade till post mannen att jag ringer i morgon eller om utdelaren kunde ringa mig. Men det var bättre att jag ringde i morgon, och jag vet inte om det var samma som jag pratade med tidigare men han sade att det var en pålitlig kille som delade, vilket jag sade att jag inte betvivlade men att något är fel när b.la. deklaration, recept och räkningar försvinner eller går i retur då man i alla fall betalar nästan en tusing per år för att ha posterestante, han menade på att det kan ha varit ett glapp i pr vilket jag vet att det inte är nu och inte var då jag inte fick deklarationen och inte kan tänka mig att det var då trygg hansas brev gick  åter, för då hade jag inte klagat eller kommit ihåg det ens.

136 ( utdrag från samma datum som ovan den 10feb 2003) 
Kl är nu 15:05 och en syster från astma och allergi ringde 14:55 och sade att läkaren hade varit i fredags och ordnat en del saker och bl.a. skickat ut ett nytt recept ( ang att jag som skrivet ovan hade lämnat meddelande  idag) till mig och det borde ha kommit idag eller i morgon, jag svarade att jag inte visste om detta utan var ombedd att ringa som idag, och jag frågade om det möjligen hade kommit i retur vilket det inte hade.

Jag skulle ringa och bekräfta om det kommer i morgon eller inte och det kunde jag göra på telesvararen.

137( utdrag )
 Tisdagen den 11 februari 2003 kl är 16:47 Åkte in till posten ,men det var tomt, ringde sedan ( det är mycket dyrt att ringa till och med  till vanliga nätet  i telefon kiosk ) till posten och sade bl.a. att det försvunnit post då och då och det är bara den post jag väntat på som, jag vet om, och killen skulle be utdelare ringa i morgon- bitti.

 

Åkte sedan hem och på vägen såg jag att jag kört 24 mil sedan full tanken och mätaren står i början på rött redan, då jag tidigare på månaden kollade vad bilen drog så fick jag värdet ; på 3 mil drog den 3,15liter blandad körning eller 1,05 l /milen, vet ej vad som hänt om det läcker från tanken eller någon slangat???

138 (Utdrag)
 Onsdagen den 12 februari 2003 kl är 11:39. Vaknade innan väcka klockan  vid ca 07:30 och det var tur för att post killen ringde strax efter, och han visste inte heller vad posten kunde ha blivit av. Vilket jag sade att jag inte heller hade trott utan att det måste vara fel vid sorteringen någon annanstans och han sade att i sådana fall så måste det vara i Årsta.

 

Gick upp och duschade och slängde in tvätten och såg att den gula maskinen tog skölj medlet i början av tvättningen och sade det till nn , gick sedan hemåt och mötte han från ”duschen”( Orvar) som sade att han hade fel på sin dator något med CD:en  och jag sade att jag inte visste något om sådana saker Och tillade (för att inte få några förfrågningar  om att få låna min dator så ljög jag om att jag har ett glapp i min dator) att jag har ett glapp i min dator.

 

Väntar nu på att Tvätten ska bli klar och sedan på att åka till posten och se om Receptet har kommit. Om inte så får jag göra en anmälan till posten så att det blir officiellt.
Vädret nu är Mulet INB Temperaturen är +2,3C

Ett tillägg Killen från posten ringde (dolt nr) kl 07:49.

 

Ett tillägg till var uppe nu kl 12:18 och skulle lägga in tvätten i torken och då stod han från ”duschen”( ”Orvar”) där och torken var upptagen utav han, och jag tänkte att vilken lång tid det tar för han att torka jag mötte ju han för en ca 30 minuter sedan ,jag började att tömma mina maskiner och det stod en man som för övrigt var samma som kommit in och gapat om någon som drack öl och åt sömn tabletter för någon tid sedan (I receptionen då jag satt och surfade ). (Har klippt här men det blev lite sura miner efter att man  kollat tex saker som posten  tillagt 2022-05-21)

 

Kl är nu 15:55 Skulle vid ca 13:30 åka till posten då jag såg att dom höll på att lasta ur en bil på uppfarten och kvinnan sade; kan du vänta ett lite tag vi kom precis Och jag sade att det kan jag, och jag började rensa i bilen och när hon lastat klart  och började rulla ner så började jag också att rulla  lite sakta men kvinnan lade i backen och började backa fort och vred samtidigt  på ratten för att svänga upp i den djupa snön och jag slängde mig på tutan.

 Det var bara ca 10cm ifrån att hon krockade med mig och hon gick ur och sade att jag backade ju ,såg du inte lamporna och jag svarade att du rullade ju framåt och hon sade igen att såg du inte back lamporna, vilket jag såg men trodde att hon fick i fel växel .( bara ett memo från samma dag som jag ringde posten )

 

Åkte sedan till posten( hämtade min post på postkontoret där jag har min posterestante )   men det var bara en bekräftelse på att I J  hade godtagit att räntan spärrades på ett ärende och jag frågade tjejen i luckan hur lång tid det tog för att ett dels A post och dels ett B post brev skulle vara framme och hon sade att det borde vara framme nu. Jag tackade och började gå där ifrån och såg att bakom mig stod en man som i alla fall var likadant klädd som en man som stod bakom mig på posten i går med en keps, och det behöver inte vara något utan jag noterar det bara( som skrivet bara en notering).

 

Åkte och ringde postens kundtjänst och blev kopplad till någon Jacki som först inte ville säga sitt efternamn men det var i alla fall Jen eller Gen, Jacki Gen(jen) ( han sade ett kändis namn därför som jag tar  med det. skrivet den 2022-05-21)  ( jag spelade in, hade tagit det som vana då det skett en del otroliga saker)

Som  frågade om jag hade samma problem när jag skickade post som att få den, vilket jag tyckte var en väldigt konstig fråga, jag svarade att jag knappt skickade några brev men att om det var så att mina skickade inte kom fram så får väl mottagaren av dessa brev göra samma som jag, klaga. ( spelade in nästan hela samtalet) Och han sade att han skulle kolla om det var något fel och tog mitt Telefon nr och gav mig ett ärende nr, nr xxxxxxx.

 

Och jag frågade om när dom skulle ringa mig var på han sade att det skulle dom inte( varför tog han mit tel nr? undrade jag då)vilket jag sade att jag ville att dom skulle göra och då skrev han till det. På vägen innan så ringde advokaten och jag frågade om han hört något från domstolen och han sade att preliminärt så skulle rättegången( överklagan till hovrätten) bli i oktober eller november och att vi skulle vara där alla 26 rättegångs dagar vilket han skulle försöka att ändra till 8-9 dagar(det blev nästan samma som i tingsrätten 25 dagar), och jag frågade om han hört något ifrån nns advokat ang ändringen vilket han inte gjort men att han skulle kolla om det fanns något på kontoret och jag sade att det var konstigt att det inte blev ändrat i Göteborg ( i tingsrätten )då nn ändrade där. Han skulle återkomma.

 

Efter posten samtalet  så ringde jag till astma och allergi mottagningen och pratade med någon som hette nn som först sade att det var ju konstigt (typ) att det inte kommit och jag frågade om det inte gick och spärra recepten och hon frågade varför och jag sade att om jag nu får ett tredje recept så ser det ju väldigt illa ut om någon annan hämtar ut dom två andra och hon gick iväg för att kolla en sak, när hon kom luren igen så sade hon att det andra receptet( andra receptet inte skickat överhuvudtaget) inte blivit skickat , för att det hade hamnat i en persons korg som var sjuk så det hade aldrig blivit skickat överhuvudtaget.

 Jag sade att jag hade skällt på posten men att det är ok för dom har slarvat bort en massa annat, och hon sade att hon hade självt skickat ett viktigt brev som kommit bort. Åkte sedan till Bromma och köpte mat

Vädret nu kl 16:38 är Mulet INB temperaturen är –0,4C
Ca 21 sidor till 2011-01-25 kl 15:42

139( utdrag
) Fredagen den 14 februari 2003 kl är nu 15:40  (5) somnade sent och vaknade trött vid 08:00 åkte in till Sjukhuset nr 2 och fick remissen till blodprovet och en syster som tog blod provet fick sedan Gamman och sade till systern att jag varit mycket trött efter dessa gammor , men hon sade att det var många som varit trötta just nu. Åkte till posten och receptet hade kommit,. Åkte sedan hem och skulle kolla broms ljuset , och startade motorn för att se hur strömmen går ,och då kom J  Joakim)från 21:an ut och frågade om jag skulle iväg, jag sade nej men varför då, jo han skulle upp till Blackeberg och det var så jobbigt med tuben så jag sade att visst kan jag köra.  ( spelade tyvärr inte in )

 

På vägen så sade han att det märket bak i rutan är du nog ganska ensam om (Moderat ) och han sade att han var åt folkpartiet och att folk på campingen knappt tålde det, jag sade att moderaterna är väl inte det bästa ,men i alla fall det bästa av de 7 partierna i riksdagen( just nu ,och  sossarna borde återgå till att vara en fackförening och höja löner mm ett tag, tycker jag ).

 

Han gick till posten och hämtade ett ganska stort packet som bara innehöll 10st cd och en Videokassett , ett djävla över emballage med andra ord. Han betalade en femtiolapp och jag sade att det gick bra med en tjuga, men han sade att det hade kostat han samma för att ta tuben.

140 (Viktigt utdrag bl.a. ang el)
 Måndagen den 17 februari 2003 kl är 16:43  somnade sent ca 02:00 och blev väckt ett antal gånger det var dunsar som kom i serier om 3-4st, orkade inte gå upp och kolla men har varit skit trött under dagen. Vaknade på morgonen sedan vid ca 09:30 och duschade ( ringde sedan där ifrån till nn som sade att han bett sin advokat att ordna ändringen ( men han sade samma sak inför huvudförhandlingen ett 20 tal gånger) och jag sade att min advokat inte fått något men att han skulle kolla igen. Sade att jag ska be advokaten att ringa upp ang ändringen och att nn inte behövde göra något innan han svarat. Ringde sedan upp till advokat Kontor och bad sekreteraren att han skulle ringa.

 

Åkte sedan till posten, som var tom  åkte sedan till apoteket och Beställde melatonin och frågade samtidigt om dom inte hade någon annan leverantör av melatoninet  

då jag tidigare fått melatonin av vanlig läkare innan det blev licens belagt (vilket är löjligt då det säljs i Europa på hälsokost affärer och hade även sålts så i Sverige , )så hade 5 mg kapslarna varit mindre än hälften så stora som 2 mg som jag fick från det företag som nu levererade, och då de fungerade bättre då även fast jag tog bort ca 1 mg för att 4 mg var optimalt för mig , så ville jag höra om det inte gick att beställa det från apotekets fabrik igen) 

 

men att hon trodde att det var apoteket som tillverkade preparatet ,men jag sade att det var något företag i Norrköping som hette vitamiex eller liknande som gjorde dom, och det var mer en hon visste, tog även ut Ny förpackning gammaglobulin. Upptäckte en sak i går som har med el att göra, mycket intressant.

 

El historien ; hade en baby -siter som fungerar med en sändare och en mottagare som man bara pluggar in i el uttaget så går signalerna genom el nätet så att man t.ex. kan vakta sitt barn från ett annat rum och hör då om det vaknar, hade provat sättet  i stugan för att se om den ännu fungerade då det var säkert 10 år sedan jag köpte den , men då mottagaren bara brummade så trodde jag att den var trasig.

 

 Senare den 16 februari 2003 så hade jag inget att göra var på jag kollade om jag kunde laga den, men då fungerade den bra . satte på TV-n  med strömbrytaren  och då började den brumma igen , och jag undrade varför och stängde av TV-n med fjär -kontrollen och mottagaren började brumma högre.

 

 Så jag stängde av med strömbrytaren och då slutade brumandet likaså då jag drog ur kontakten ur väggen . provade flera gånger med samma resultat, och då jag länge förstått att jag varit buggad  men misstänkt  att de har så finurliga saker så att det är ingen ide att leta ens, så har jag inte brytt mig om att leta. Men tydligen så hade jag hittat buggen av en slump , så jag öppnade TV-n som tillhör campingen men det är nog många som kan ha kopierat nyckeln, men då bakhöljet var kopplat med någon jordledning ( tror jag det var , var även lite skakis över  upptäckten) så satte jag tillbaka höljet.

Nästa kväll så provade jag med baby -sitern  igen men då var brumandet borta och jag har provat flera gånger senare men det har inte återkommit, så antagligen så tog de bort buggen eller justerade signalen så att jag inte kunde detektera den  med mottagaren igen) skriver den 18 augusti 2004 kabeln var röd , alltså ingen jord kabel .


141 (utdrag) 
Onsdagen den 19 februari 2003 kl är 16:37 vaknade ca 08:30 och ringde till sjuk kassan fick ringa många gånger innan jag kom fram men jag passade på att prova lilla bandaren medan  jag ringde.

 

Pratade med en tjej som sade att jag skulle få ca kr den 26/2-2003, jag passade på att fråga om det fans någon rabatt på  sjukgymnastik då jag är ordinerad det och mitt fri- kort går ut den 27/2-2003 men hon visste inte utan hänvisade mig till landstinget eller arbetsgivaren, så jag ringde upp landstinget men dom sade att det hade dom inte, så jag ringde ag och frågade om han hade någon företags försäkring som täckte sjuk G( gymnastik), och han skulle kolla( tänkte att det kanske är avdragsgillt för han om en anställd måste gå på sådan)

 

Tänkte sedan ringa RK för att fråga utgångstiden för Justitieombudsmannen , men kan ta det med Advokaten. Åkte sedan till Bromma och kollade biblioteket men inga INTERNET tider, handlade lite och åkte hem, lagade lite lunch och tog sedan en promenad på isen och när jag vänt och nästan kommit i land så såg jag han från duschen (”Orvar”) komma ner mot isen och jag satte på Bandis( banndaren) och när jag började passera han så sade han ;är du också ute och luffar på isen och vilket fint väder och jag sade att ja det är fint.

 

Och när jag passerat han med ca 5 meter så stängde jag av band spelare och han hade frågat hur långt det är till brofästet lite innan och jag sade att det är nog 2 km(är väl ca 1,5 km) och han frågade va? Och han såg lite arg ut, han kan ha hört knäppen från bandaren , och jag sade ca 2 km.

142(utdrag )
 Fredagen den 21 februari 2003 kl är 14:42   vaknade ganska tidigt och såg på tv, måste infoga att jag både tisdag och onsdag läste lite i E=mc 2 på kvällarna då jag måste lämna tillbaka den snart och den  är hel intressant. I alla fall så åkte jag upp till tuben( Tunnelbanan ) och tog en tidning och mötte han som åkte till Moskva (nn), och då jag skulle tillbaka så erbjöd jag mig att skjutsa han.

 

Tog sedan en promenix på isen fram till sjömärket innan bron, lutade mig mot den och solade när nn från fot Gympan ringde och jag sade att jag skulle operera, och jag frågade om hon visste om vad som sker med känseln och hon sade att den försvinner på insidan av tårna, vilket inte nn upplyste om han sade bara att känseln försvinner i tårna. Och hon tipsade om nn Och nn och en som nn (Sjuk gymnast på nn) sade var bra nn . Dom två tidigare hade hon redan nämnt, jag ska ringa upp sjukhuset och fråga om hur det ligger till med känsel bortfallet.

 

Började åter gången mot Campingen och jag tog ett ytterspår (Då det stod ett par och råhånglade på stigen på isen och inte ville störa ) Och när jag gick så hörde jag en hög ton och då jag nästan hade möte med en gammal dam så tänkte jag; fan bandspelaren måste ha gått på och att den höga tonen måste bero på att telefonen råkat hamna i samma ficka ( man bör inte ha den nära bandaren p.g.a. att det föreligger raderings risk av band), men när jag kom närmare damen så steg det till ett tjut och jag förstod att det kom från henne.

 

Och när hon passerat så läte genast lägre och jag förstod att ljudet kom från hennes fram sida. Jag funderade lite vad det var för det lät först som en mycket hög testbilds ton och sedan blev det adderat med ett nästan rundgångs liknande tjut, nu när jag skriver det här så undrar jag om det inte var ett person alarm som hon råkat utlösa av misstag eller vad? Det lät inte långt  men nära så läte fruktansvärt illa inte som en siren utan bara en ton, hon kanske hade satt i gång det och inte vetat hur man stänger av och bara virat in det i nåt och var på väg hem för att få någon att stänga av den.


Vädret nu är ( vackert) klart Temperaturen är +3,5C
143 (Utdrag) Söndagen den 23 februari 2003 kl är 14:55 vaknade tidigt , ca 07:00 efter att ha vaknat till flera gånger samma som natten innan, förut så hörde jag i alla fall dunkningar i serier om 3-4st när jag blev väckt på nätterna och bara låg stilla och lyssnade.

144
 ( utdrag)Måndagen den 24 februari 2003

Kl är nu 17:18  var på väg att åka vid 14:00 tiden och mötte en här på campingen och vi pratade lite ang skrivare och digitalkameror ( hade innan börjat kolla efter en digitalkamera ) 

 

Åkte sedan till biblioteket och lämnade två böcker och lånade två böcker, och det fanns en ledig Internet tid vid 14:30 som jag tog  men det var lite problem att logga in för jag fick boka två gånger och det var en tjej där som blev ut loggad efter 10 minuter och det kan ha varit det som fick mig att glömma att logga in ordentligt p.g.a. att hon pratade med mig samtidigt som jag bokade.

 

När jag höll på att logga in i själva Internet datorn så trodde jag att jag kanske tagit fel dator även fast att jag memorerat dator nr 2 och jag sade på svenska till en tjej som inte häller kom in att vi kanske ska byta, det gick ändå inte och jag sade att vi kan väll byta tillbaka och hon kom in men inte jag, då bokade jag in mig igen på boknings- datorn , och då gick det bra att komma in, var på tjejen frågade på engelska om det gick att skriva ut på någon skrivare här, och jag blev lite snopen att jag hade bollat henne mellan datorerna på svenska , och då hon var engelsk talande.

 

Jag svarade att det kan man men att det är nog bäst att säga till vid lånedisken. Surfade en stund b.la. på davidbodanis.com . gick sedan mot bilen och såg han från tidningen ( nn) och frågade om han var på väg hem och att jag kunde skjutsa han och han sade b.la. att det var andra gången han hade sådan tur att han möte mig med bilen vid T-banan , han sade mera att han skulle köra upp för buss nästa måndag och att han skulle fråga föreståndaren om han kunde hyra en stuga from mars.

Och han frågade om hur jag skulle bo och jag sade att jag kunde nog bo kvar i stugan hade jag hört.( enligt vad joakim från 21:an hade sagt att föreståndare sagt då jag flyttade in)


145( utdrag)
 Onsdagen den 26 februari 2003 kl är nu 19:15 vaknade tidigt ca 06:30  och åkte tidigt till bankomaten och tankade och handlade. Åkte sedan till posten och hämtade räkningar  åkte och handlade och åkte sedan och betalade räkningar. Jag har åkte runt en hel del i dag där av allt skrivande om åkandet.

 

Var på teknik magasinet och kollade på en kamera men killen sade att det fans en annan digital kamera som hade blixt och bättre upplösning för 899:- som jag tog hem och provade, allt gick bra tills jag skulle starta kameran då datorn sade att den ville ha en CD från Windows av andra utgåvan, och då jag bara har sett han som laddade in Windows 98 en gång ( i morse) på länge så åkte jag och lämnade tillbaka kameran och fick pengarna tillbaka killen sade att det nog inte satt i någon kontakt i USB uttaget och då laddades inte det in när jag laddade 98 Windows ( konstigt tycker jag, att allt inte laddades) , tråkigt då jag genast blev fäst i den.


146 (Utdrag)

Torsdagen den 27 februari 2003  . Har handlat lite vin och öl och diskat ska surfa lite , böjde mig för en liten stund sedan och slog i skallen ont ont.
Kl är nu 22:04 och jag pratade med nn om dit och dat, samtalet bröts flera gånger.(pratade om känsliga saker för vissa)

Såg killen från duschen (Orvar)som pratade sig varm för olika motstånd(Elektriska motstånd vilket jag hade precis lånat böcker bl.a. om, eller elektronik böcker kort sagt)  ,  och undrade a.n.g blixtar som kom under hans vagn , var på jag sade att det var katten jag fotade.


147 (Utdrag ) Fredagen den 28 februari 2003 kl 10:35  vaknade ordentligt snuvig och lite bakis. Pratade lite för mycket om vissa saker med nn men att samtalet bröts hela tiden och jag var ganska dragen så, meddelande gick nog till de som jag egentligen ämnade pikarna åt ( baggen bl.a. ) (Tillagt 2022-05-21Norrmannen  Per Kristian S ). Nu för en stund sedan ca 10:28 så kom det en norrman och frågade efter salt och då jag inte hade röjt sedan i går så sade jag att jag inte hade något,
Vädret nu är mulet INB Temperaturen är – 3,3C

Tillägg såg Norrmanen( som frågade efter salt) vid stuga nr 27 tillsammans med en skäggig man  och en mörkhårig yngre man.

Inga kommentarer: