lördag 21 maj 2022

Del 10 J Dags ta upp JK anmälan mot LK gruppen i detta inlägg (10 J ) som visar på alldeles för många sammanträffanden , speciellt en episod kring min första JO anmälan 2003 och som är bifogat till JK anmälan ärende 2022/1225

 


Börjar publicera delar av historiken och dagböcker som jag bifogad JK anmälan 2022/1225 men lite ner kortat och tillsnyggat här. Detta är ytterligare ca 18 sidor av de 130 sidor, som jag delade med JK, som jag publicerar. (ca 30 sidor kvar som jag snyggar till och döljer identifikationer mm i innan jag publicerar)


En hel del intressanta saker här som inför min första JO anmälan och bil pajar telefon pajar , en man som sade  5-6 år tidigare på en restaurang i Karlaplan  "vi kan också döda dej" " vill du vara med om något större "  ser jag på en tunnelbaneperong mm. Denna del visar också andra sammanträffanden som tex vid telefonsamtal, möten etc så läcker  information ut och man får igenkännings pikar förmodligen. 

Han i blåa som är nämnd är den som kommer fram och säger " där bodde Sigge  Cedegren"  och sedan bara vänder och går.    

Del 10 J


148 ( utdrag) Söndagen den 2 mars 2003 kl är nu 17:39  är lite trött p.g.a. förkylning vaknade vid 02:00 och somnade om vid ca 06:00 och sedan gick jag upp vid ca 09:30. I går kväll kl mellan 20-21 så knackade g( Gunnar) på från 21:an och frågade om jag hade någon astmamedicin då j( Joakim) hade fått ett anfall och jag letade först efter den blåa men hittade först bara den lila och han tog den först men direkt när han gått  så kollade jag där jag brukar lägga telefonen och där låg den blåa, så jag gick över med den också. och j tog dra
ifrån inhalatorn och sedan gav g tillbaka de bägge till mig.

 

Och jag gjorde rent dom med parfym som ju ska innehålla alkohol. I dag har jag bara slappat och sett på tv ska ringa nn i morgon och se hur han mår.. Känner mig helt slut.

 

149 (utdrag) Tisdagen den 4 mars 2003 kl är 08:45 vaknade i natt vid ca 02:00 till o- ljud och sedan så hörde jag en ordentlig smäll från verandan, ungefär som att en tjock gren ramlat på den, så jag gick upp för att se efter , men det var inga nya föremål på verandan, det låg en liten gren kvar sedan tidigare.

 

Vaknade sedan vid 05:00 av ett bälte av smärta över bröstet, somnade om men vid ca 06:00 och att det inte gått över så satte jag på  TV-n. Och nu så har det nästan upphört men jag känner mig trött och snuvig.
Vädret Mulet med små kornigt snöande Temperaturen –2,2C

Kl är nu 09:51 Gick för en liten stund sedan upp till toaletten och höll på att ramla om kull, pulsen gick upp och jag blev blek, det gick över men direkt när jag kom in i stugan så kom det igen så nu vädrar jag, min första tanke var att jag inte bytt vatten, mellan att jag varit här ifrån och att jag för en stund sedan fikade . tog också för en stund sedan den preventiva astma inhalatorn . Temperaturen är nu   37,0C

Kl är nu 11:28 varit och tvättat och har kläderna i torken, katten  ( från 21:an)kom in för en stund sedan och jag hällde upp lite vatten till han, och i dag är den hel vild, satt och klappade den när den började flämta och tvättade pälsen med yviga  tag och sedan började den rivas och bråka som den aldrig har gjort innan, men samtidigt så tryckte den sig nära. Skriver den 18 augusti 2004 , misstänker att det var vattnet som gjorde katten konstig.

150(utdrag) Torsdagen den 6 mars 2003 kl är nu 15:10   sov ganska oroligt, vet ej om det är en dålig laddning av melatoninen eller vad?

151 ( Utdrag från då gammaglobulin behandlingen avbröts på öron näsa hals, det hade skett ett par besynnerliga saker  där under tiden som jag gick där så jag tar in hela den dagens dagbok)

 

Fredagen den 7 mars 2003 kl är 12:04  vaknade tidigt ca 07:00, och kollade på tv ett tag duschade sedan för att sedan åka in till nn nn för att ta gammaglobulin sprutorna . Åkte sedan upp och var där lite tidigt och systern sade att du kan väl ta en fika, och jag gick ner och läste Metro och vid 10:50 så gick jag upp igen och satte mig ner och väntade , och systern kom och tog gamma förpackningen och jag sade att i dag så måste jag betala för att mitt fri kort har gått ut , hon svarade att det är inga problem.

 

 Hon gick in och jag satte mig först och så tänkte jag att jag tar fram pengarna på en gång och reste på mig för att fråga henne om det var 60 kr det kostade ( då jag inte vet om det höjts)  och då kom Dr Dag N*****  ut och då han såg mig så sade han att mina prover var bra, och då sade jag att jag åt penicillin och frågade om det gick bra ändå att ta gamman , vilket han sade att det gör det och han menade att detta var den sista gången som jag behövde ta gamman, och då sade jag att jag mår inte väl ännu har dels fått problem med halsen och örat och lungorna , och då jag trodde att behandlingen skulle fortgå i alla fall ett år, och att jag känt att vissa saker har hänt i kroppen så som temperatur höjning och en del bi effekter  så som ovan angivna.

 

Men han menade att proverna var bra så det var ingen ide att ta mera och att man inte som jag hade gjort ta temperaturen dagligen, då sade jag att jag tog den under sommaren p.g.a. att jag ofta hade ont i halsen och inte ville gå upp på ett varmt tak med ont i halsen och eventuell feber

 

Jag blev lite besviken men samtidigt lättad då jag inte gillar biverkningarna från den stora dosen och frågade om det var ok att skipa denna dos, vilket det var och man kunde göra en uppföljning om ca 6 månader och se om gamman satt sig , frågade då om den dagliga  huvudvärken kom tillbaka kunde ta den lilla dosen på 2-4ml och han nästan skrattade och sade att det inte hade någon verkan, då sade jag att   jag märkte att huvudvärken försvann efter ca en vecka  då svarade han att det bara var en placeboeffekt.

 

 Jag tänkte att nu är det bara att byta läkare igen vilket jag har tänkt tidigare men att jag var glad att han hittade den kroniska bihålan. Han sade hej jag måste gå på operation. (Tillägger den 22/1-2011 han sade även att ”vissa får operation och andra inte ” ) Tyckte att det var lite besynnerlig, men att han inte hade någon mer att göra för bihålan. Så jag gick in till systern (som jag såg satte sig fort då jag vände mig om) för att hämta gamman som jag inte skulle använda, och frågade för säkerhets skull om jag behövde betala dom 60 kr då jag upp tagit en stund av hennes tid, nej sade hon men lade fram en lapp med mitt namn på  en som var en räkning på 240 kr och jag blev lite snopen och frågade är den där till mig?

 

Ja sade hon och jag sade att men jag skulle ju bara ta en spruta och hon menade på att man inte behöver sitta i stolen inne hos läkaren för att det skal räknas som besök ( hon sade det på ett otrevligt sätt ) och jag sade att det var ju läkaren som kom fram till mig och hon sade att men ni pratade i alla fall i tio minuter ( det tog max ett par minuter ) och hon sade det på sådant sätt att jag började sätta på bandaren , men då sade hon att vi glömmer detta och precis då råkade jag sätta på bara pley och det lätt som ett brus en kort sekund ( jag förbannar min dumhet att inte ha spelat in dessa samtal tidigare) och då hajade hon till och sade att nu är det färdig pratat, så jag fick inte in så mycket av värde.

 

Hon var inte dum hon sade att hon inte ville prata något mer om saken och att vi kunde glömma räkningen. Jag ska ringa och tala med landstinget och fråga om det räknas som besök eller inte. Det var en kvinna i hörsel rummet, där jag brukade ta sprutorna och en man i det andra rummet en tjock man och så har det aldrig varit förut.

Ett tillägg: läkaren sade att det inte går att göra något utan att man får leva med ständiga förkylningar.  Men jag tänker se om det inte finns någon som kan,  som är oberoende. Hade hört och sett ett par saker och har som tur spelat in lite där ifrån) (vad som dels  hade fått mig att undra lite om inte någon kontaktat han var b.la. att vid ett tidigare tillfälle så hade han beskrivit för mig hur man skulle ta flutide nasal Droppar då jag hade haft spray innan så skulle han då alltså instruera mig och sade  att man öppnar den lilla dos förpackningen Och sedan så får du vända dig mot nn vare sig du vill eller inte , han menade att man var tvungen att böja sig fram så långt så att det var som att vända sig mot nn . och då jag intensivt i flera år hade sökt svaret på mina förkylnings besvär och hade blivit  trackad med bla ( invandrare a) mm , och inte ville att det skulle ta flera år till att hitta ett botemedel så bandade jag övriga möten och snappade upp en mening som är intressant + en person jag såg där (välkänd sosse ).

 

 Jag hade varit med om så mycket och jag ville inte att de skulle strula med hälsan åtminstone, mer om det i del 1 ) Skriver den 18 augusti 2004 jag fick möta mycket folk som verkade vara förvarnade a.n.g mig , jag vet ej varför men de körde med religiösa inriktningar mycket, och då jag hade haft bråk med några och sedan haft att göra med några men som tydligen inte dög så vet i fan vad de ville mig. De ville helt enkelt knäcka mig då jag vet lite för mycket metoder a.n.g dem, men att strula med läkare tycker jag är att gå alldeles för långt. 

 

(Detta var 12 år innan jag fick veta det jag nu vet med Palme Tillagt 2022-05-21)

 

Åkte sedan  handlade lite Öl och en fanta  och ska fira lite att gamma sprutorna är slut.

Vädret nu kl 13:07 är Hel mulet INB temperaturen +2,9 C

Kl är nu 16:16 åkte in till stan och kollade katalogen för att leta efter tel nr till landstinget för jag ville veta om jag gjorde fel genom att i ifrågasätta systern på sjukhuset ,men hittade bara vård guiden, och han där sade att han inte visste nn hette han men han sade att ring till patientnämnden, vilket jag gjorde och sade samma sak till dom och blev kopplad vidare Till nn nn och även hon tyckte att det lät underligt, men att hon hänvisade mig till en man som skall komma tillbaka den 14-15 mars hans namn är nn nn tel nr 08/690 xxxx.

 

Jag kan förstå om de på sjukhuset är oroliga för en anmälan, men det var ju inte därför som jag frågade om biverkningarna utan för att få veta om det gick att göra något över huvud taget. ( det luktar vissa aktörer vilket jag tidigare anat, men det är något för min bok)  Är Hemma nu (och………………………………………………………………………………
Vädret är nu kl 16:35  Mulet INB ganska ljust Temperaturen +2,7C

Tilllägg Tog en bild

 

Kl är nu 19:11 och jag var i receptionen och surfade och anmälde intresse till nn medlemskap via datorn som inte gått att göra tidigare då datorn ( eller Internet) velat ha en användare bekräftelse. Och sedan ringde jag nn och sade att jag var sjukskriven tom 25/4-2003, och han tycket att det var lång tid som det tog och undrade om det inte gick att operera efter nn säsongen, var på jag svarade att det gör för ont för att jobba hela säsongen ( kan ju knappt springa över en gata utan att det kommer i gång )

Vädret nu kl 19:17 är Hel mulet temperaturen är +2,7C



152 ( utdrag) Söndagen den 9 mars 2003 kl är 15:46 Är fortfarande lite brydd över mottagandet i fredags på sjukhusets Ö-N-H  , det var lite omtumlande att först få veta att behandlingen skulle av brytas efter bara 3 månader ( och jag tänkte att då spelar nog inte en injektion till någon roll, var på jag frågade om jag behövde ta den) och han hade sagt minst 6 månader. Och hennes (sjuksysterns )  uppträdande då jag skulle fråga om jag behövde betala de 60 kr och hon hade en färdig tryck räkning där det stod 240 kr för läkare besök.

 

 Ja ja, det är inte det första besynnerliga som skett de senare åren. Jag tänkte nästan gå till husläkaren  ( som nu ligger på nn ) och fortsätta ta sprutorna efter som jag har recept och en hel för packning kvar. Men att det vore nog att be om problem. ( meningen var från början att jag skulle ta gamman ett tag på sjukhuset för att sedan återgå till husläkarmottagningen , men då systern var så snabb med de stora doserna och inte sade något om att åter gå så sade jag inget häller, men tänkte att det vet ju inte min husläkare om så jag skulle ju ha kunnat gå dit och tagit dem där)

 

Vädret nu kl 16:40 Mulet INB temperaturen +3,4 C

 

Kl är nu 17:39 Tog en promenad på isen och  det gick först bra och jag körde ner handen i ett borr hål och såg att isen säkert var bortåt 40 cm tjock. sedan så möte jag G som skulle på Bio och vi kom in på religion och b.la. en religion ( han ville ofta tala om denna religion ) och han menade att alla är inte desamma och det kan jag hålla med om Och han pratade om att alla som är med i Svenska kyrkan är troende, men att jag menade att de flesta har det inom sig, i alla fall mer eller mindre, ( det tror jag) och att man inte behöver gå till en kyrka för att vara lite troende (hoppandes).

 

Han sade att om man är verkligt religiös så köper man uppståndelsen mm, och jag tyckte att om nu gud finns och har skapat allt liv, så är det en baggis  för gud att få en kille att dels gå på vattnet mm. Bara en så varelse som en daggmask är ju egentligen ett mirakel. Och han sade att bara en sådan sak som ett blad på en växt är ju invecklad.

 

 

154 (Utdrag jag hade känt mig disig under dagen som över gick i något som liknade hösten 99, )Torsdagen den 13 mars 2003 kl är 09:20 (di)I går kväll kom den svarta vanen tillbaka till stuga nr 22 och jag kollade reg nr på den mot det jag tidigare skrivit upp Nu: xxx 200 då xxx 200 ( låtsades fota min skåp bil men siktade på vanens reg nr), ska kolla bilregistret om det finns två med snarlikt regnr. Noterings anledning; det var ett djävla liv förut då det var olika som begagnade stugan.
Vädret nu kl 09:27 Hel klart  Temperaturen +3,2 C

Kl är nu 14:39  varit på posten och där var det inget så jag åkte till Norrmälarstrand till macken där och köpte två koppar kaffe och en bulle.( Innan jag åkte så tog jag två foton av min skåp bil och det ”kom med” reg nr på vanen.) Men i all fall så satt jag och solade där på norr, och såg en ” sak som fick mig att minnas en tid för några år sedan vid fridhems plan(skriver den 22/1-2011 att jag tror att jag såg den som sparkade på Åhlens rutan).

Testade kameran genom att ta fifty fifty dels genom rutan och dels genom den öppna dörren mot Västerbron . Kom hem och började spackla på bilen ( blev förbannat yr Av plastikpadingen, tror jag )(började kännas som hösten 99 väldigt starkt  och jag vågade inte skriva riktigt i dagboken hur det kändes)  

 

Och då kom J från 21:an fram och frågade om jag skulle bo i bilen över sommaren, och jag tänkte vad nu? Han hade ju sagt att föreståndare tyckte att jag verkade vara en lugn kille och kunde bo för ett förmånligare pris över sommaren, vilket jag sade till J, då sade han att han aldrig sagt så utan att jag kunde fråga föreståndaren vid jul om det (vilket är försent nu )( en sån sak som bostad glömmer jag inte så jag vet och minns vad han sade ), Ja ha sade jag och tyckte att det var ju tråkigt, men att jag håller på att spackla och det är snabb torkande på tio minuter, så jag fortsatte och spackla, och han sade att det med stugan har du missuppfattad osv. Blev lite trött på att vara tvungen att bo i bilen igen men vad göra. Är man inte rik så är man inte. Och han sade att dessa hus kostar 16000 i månaden, var på jag sade att jag vet och det får man en kanon lägenhet på Östermalm ju.

 

Är lite orolig över att datorn ska ta stryk av fukten i bilen på morgnarna och om det blir en sådan där het sommar igen så blir man ju själv stekt. Men om det blir en normal sommar så är det ok, med mycket moln och inget regn. Jag ger inte upp ännu.
Vädret nu kl 15:07 Är klart Temperaturen +8,4 C

 

Kl är nu 17:45 har spacklat resten av hålen på bilen, ska köpa sandpapper i morgon. Pratade med föreståndare och det var tydligen fel som jag hade fått sagt till mig då jag flyttade in.

Tidigare så började jag känna mig drogad som på Kungsholmen för några år sedan, måste bero på att jag spacklade och har tagit rinexin och bus och astma inhalatorn på samma gång och samtidigt drack två koppar kaffe.( det var så starkt så jag vågade inte skriva ner det för att röja hur dåligt jag mådde av det) Medan jag spacklade andra gången så kom han som jobbar på tidningen(nn)  och frågade vad jag höll på med , och jag sade att jag spacklade ( hade masken på mig, en vit med en luftsluss och pappers filter på sidorna ) och han sade att han skulle gå upp i backen och kolla om det fans någon plats att ställa husvagnen, jag trodde att han skulle till Bredäng där dom tog 2100:-året runt bara det att det var tydligen stängt på vintern ????
Vädret nu kl 17:57 är hel klart börjar skymma Temperaturen +4,5 C
155 (Utdrag kände mig disig,  förkortat med di)Fredagen den 14 mars 2003  di

 

Kl är nu 20:11

Har varit ute och rekat lite och stötte på föreståndare och frågade vilken plats som var 23:an och han visade på en plats bredvid nn, och jag frågade angående husvagnen som han talade om för en tid sedan och han sade att de tog 5500 för dessa. Och jag bokade en st preliminärt.  Ang husvagnen så blir det nog lite för personligt att ligga länge bredvid andra lång- liggare skriver den 20 augusti 2004 jag hade förstått att de från 21 an styrde/pratade in sig /var samma flera personer och ville bara vänta ut tills jag kom där ifrån.

156 (Utdrag) Lördagen den 15 mars 2003 kl är 09:31  di sovit bra men vaknade med ont i hals och lungor och svidande tunga . Gick  på toaletten och tömde ett par dunkar , och möte han från tidningen (nn), på vägen där ifrån och jag frågade vad man fick ge för en vagn som hans och han sade att ca 20 000 kr, och då jag sett att det fans vagnar i gulingen för mellan 5-6 tusen så frågade jag vad det var för några , och han beskrev på ett ungefär vad det var, men att det inte behöver var skrot för det.

 

 När jag skulle gå så sade han vill du läsa en artikel som jag skrev om Ryssland och jag sade ok. Han gick in och hämtade en tidning som heter nn nn Nr x 2003 nn nn . Och jag sade att jag kommer in med den sedan var på han sade att nej behåll den. Och på sidan 15 i den så har han skrivit Kolumnen  och han heter Tydligen nn nn Och han har döpt den till; nn att bli sedd av Säpo, och handlar censurerar lite . drog de en lättnadens suck  och köpte sig Tv och Snöskoter ( han har ingen Tv sade han idag). Mera så skriver han att; efter nn fall är hans gamla parti på väg ner, och det är bra, xx partiet  bör liga på fyra procentnivån.

157(Utdrag) Söndagen den 16 mars 2003 kl är 09:14 di
Kl är nu 15:25 har jobbat lite med hus bilen och den startade först när jag satte in golfens batteri, och det genast. Hade provat en bra stund med det gamla batteriet . Motorn lät jag gå en ca 3-4 minuter men då sade G från 21:an till, så jag stängde av den. Vet ju nu att den startar bra med ett bra batteri i. Är hes och har så varit ett par tre dagar vet ej var fö.
Ang G i 21:an så kanske han är grinig för att när vi pratade dels om religiös inriktning och dels kyrkan .

158(utdrag)Måndagen den 17 mars 2003 kl är 12:36 di
( Vet att det inte är spacklet eller rinexinet)( skriver  den 18 augusti 2004 ang disigheten , den varade till och från hela perioden på campingen. Det hände något nu vid nyår då jag fick nog och pratade nog med ”hela Världen ” och disigheten har bara kommit en gång nu på 8 månader.


159 (utdrag) Onsdagen den 19 mars 2003 kl är 11:27 (di)Pratade med nn i går som hade haft i helgen, bröst smärtor men att bara väntat ut det. Vilket jag tyckte att det var dumt och att nn borde ha åkt till sjukan direkt. nn ringde mig sedan efter 19:00 och vi pratade ett tag men att samtalet bröts när vi pratade , och han försökte att ringa upp ett antal gånger igen  men när jag tryckte på svara knappen så kopplades samtalen bort.

Sovit bra men känner underlig, har gjort så sedan jag fotade min bil ( och fick med reg nr på den svarta vanen).

 

( föreståndare frågade mig onsdagen den 19 mars 2003 om jag ville jobba med service husen mot att få bo gratis i en husvagn ( tidigare då jag bodde granne med nn så såg jag henne städa ibland ) men jag tackade nej.)


Någonstans här så sade föreståndaren i receptionen att hyran hade gått upp från 5500kr månad till 6000kr månad och innan så hade han sagt att det skulle kosta 5500kr månad i år också , men menade att elen hade gått upp, Joakim stod och log skadeglatt.

 

(kl är nu 11:05 och jag börjar bli trött i tanken då jag skrivit och läst så mycket , det kommer nog att bli tungt och svårt för någon att gå igenom materialet då det säkert kommer att sluta på 70-80sidor och det är bara punkterna som jag ska ta upp i boken , men förhoppningsvis intressant . lägger av för stunden och börjar med nästa dagboks fil som heter bbc 2003-03-20 vid nästa tillfälle.)


Det är i dag den 6 november 2003 kl är nu 13:15 har gått igenom alla punkter i ett par timmar och skrivit lite kommentarer. Ska skriva lite mera kommentarer till det ovan senare någon dag och skal snart fortsätta med punkterna, men först så ska  jag ta lite rast .

Rasten slut kl är nu 14:26


160  ( utdrag) 
Torsdagen den 20 mars 2003 kl är nu 10:25 (di)vaknade 06:45 och hörde att kriget mot Saddams regim hade inletts med punkt bombningar av vissa mål några minuter efter 04:00 i natt ( svensk tid?). j

Mår som i går något har hänt och det ska jag skriva enda tills det upphör.( var disig )

Vädret nu kl 10:34 är Vackert med några moln Temperaturen –0,8C

Kl är nu 15:15 har varit ute och hämtat vatten till och rengöra och sopa främre delen av skåp bilen och det var för ca 2 timmar sedan , mötte  G från 21:an och vi pratade lite a.n.g kriget och han sade bl.a. att de skulle sätta in en guvernant (samma som min far  sade i går på telefon ) och att han var redan utnämnd, en man som bara läst en skönlitterär bok och att den boken hade handlat om en romersk kejsare vid namn Cissero som b.la. var bra på att orera ,vilket blev hans död.


Vädret nu kl 15:27 är Hel klart nästan Temperaturen –0,2 C skriver den 18 augusti 2004 de gillade nog inte att jag skrev dagbok de i 21 an

 

Fredagen den 21 mars 2003 kl är 12:10 (DI) mådde ganska bra i morse  förutom svidande hals och ömmande  tryck över lungorna ,tog vid ca 10:00 ett sipp på den lila astma inhalatorn och är nu hel omtöcknad, konstigt att det sker en massa skit efter att man pratat illa om vissa på telefonen och dels lämnat en sida på inter- nät öppen ( lämnade Justitieombudsmannens hemsida Öppen efter att jag surfat på campingen dagarna eller dagen innan ) och dels ansöker om medlemskap i Moderaterna .

 

Det är synd att man inte gillar att gola för det skulle bara kännas rätt nu(de senaste spanen tänkte jag på skrivet den 2011-01-25).

Åkte till biblioteket och började läsa SvD men omtöckningen tilltog så jag gick ut i friska luften och mötte en med kryckor Hennes man tror jag att det var var densamma som laddade in Windows 98 som inte gav mig flera program) , som jag frågade om det blev varmt i husvagnen på sommaren och hon sade att det blir det, och jag sade att jag gärna kollar på den i slutet på månaden ( då jag har soppa pengar).

.( har misstänkt att någon läst i min dagbok )


161 Började leta husvagn och lyssnade med en a.n.g skåpbilen om han ville ha den då jag inte hade plats för den.


162 (Utdrag)
 Fredagen den 28 mars 2003 kl är 21:11 har varit och kollat flera vagnar och sett ett par som är kanon fina för ca 10 000 kr . (jag tar med vissa saker som riktmärken för boken , om det inte blir en bok så kanske någon på JO är intresserad och då är det bra att ha vissa officiella datum som riktmärken)


163(Utdrag tar med detta då det kommer en dråplig sak senare )
 Lördagen den 29 mars 2003

Kl är nu 19:17 och var här alldeles nyss och tittade på bilen och sade att han ville ha den .


164 (Utdrag hade kort innan detta datum sagt på telefon då jag hade druckit ett par glas vin  att skulle skriva en bok a.n.g saker som skett) 
Måndagen den 31 mars 2003 kl är 17:32 har varit på Solvalla och kollat på vagnar och fick en kraftig beslut ångest, då jag inte kunde bestämma mig för vilken utav två st då den tredje nu inte var till salu. Men till slut så bestämde jag mig för Tabbarten som är inuti 6,6 meter( upptäckte senare att den var mörken på vissa ställen så jag tog en annan i stället). Den kostar med transport 10500:-

 

Åkte sedan till campingen och ordnade med plats pratade med G i 21:an och han sade att du kan ju skriva en bok om camping livet då du har provat på det mesta i camping väg. Handlade lite städ attiraljer på öb . skriver den 20 augusti 2004 jag hade bara nämnt på telefon och i dagbok att jag tänkte skriva en bok och aldrig till han eller någon annan på campingen

165 (Utdrag )
 Onsdagen den 2 april 2003 kl är 15:24 vaknade tidigt ca 07:00 och åkte dels till posten där deklarationen inkommit och sedan så åkte jag till el butiken vid ÖB och köpte en mus och en el sladd till de i 21.an då jag hade glömt att lämna tillbaka men den jag köpte var fel så jag har varit där nu, men då jag skulle lämna tillbaka de så ville de inte ha dem då de var från en dator som dom gjort sej av med.

 

 Men i alla fall så åkte jag till vagn firman efter första gången på ÖB och bad om att få titta på vagnen en sista gång och han sade att du kan ju skruva upp stöd benen också. Så jag gick dit och började med det och sedan så började jag kolla inuti vagnen igen och såg två ställen som var för stora för att ignorera, vid sängen så kunde man köra in nyckeln genom väggen ut mot plåten och vid dörren så hade tapeten lossnat och under så var väggen alldeles dy blöt och uppluckrad, så jag sade att jag inte ville ha den och han menade på att för 10 000kr och den storleken  så får man inte bättre.

 

 Jag sade att den för övrigt var fin men att jag har lite dåliga rör (luft) och sade att jag ska tänka på saken tog en annan vagn.  

166 (Utdrag bara ett till  memo ang nattliga störningar ) Torsdagen den 3 april 2003 kl är 11:51 vaknade i natt vid först ca 00:00 av oljud, dunsar bakom stugan så jag gick upp och dels stängde ventilen och öppnade dörren för jag var andfådd såg då att det lös i dels vagnen med killen med den gula ericssonaren och i den blåa skåp bilen. Gick och lade mig men var så andfådd så jag tog ett sipp  på den lila inhalatorn. Vaknade sedan vid ca 02:30 av oljud igen.


167 Det dråpliga jag skulle skriva om har jag inte noterat i dagboken men det var i tiden någonstans här då jag skulle lämna bort min skåpbil och höll på att rensa ur den från saker och skräp , slängde då en hel del genom att fylla två plast påsar åt gången och tömma dessa i Containern ca 25 meter bort , och då jag hade ett par vändor att göra så tog jag med mig plast påsarna tillbaka då jag tömt dem , jag tänkte att det var onödigt att ta nya hela tiden då de inte är gratis.

 

När jag var klar med städningen så kollade jag på TV-n och efter ett tag så kom Gunnar från 21:an och knackade på och frågade om jag hade någon plast påse som han kunde få , och då jag hade en speciell  låda framme så sade jag att vi kan se i bilen om jag har några där (då jag inte ville att han skulle se lådan ),och jag öppnade skåp bilen och började kliva in då han säger nästan stammande ( har aldrig hört han  låta så spänd); har …. Har du inga påsar?. Jag svarade jovisst och hittade en i bilen som jag gav han.

 

Tänkte direkt på att han nog var orolig för att jag börjat tömma ut soporna så att det skulle bli besvärligare att kolla mina sopor. Sedan dess så öppnar  ( jag tar dem i botten och bara vänder dem )jag nästan alla soppåsar och tömmer ut dem i  containern.


169 (utdrag ur dag boken det är ett par saker med där men jag kortar inte ner sidorna då jag ska vissa att jag inte klagar på normala störningar och det innehåller bl.a. förfrågan  namn ändringen )
 Måndagen den 7 april 2003 kl är 09:22 vaknade i natt vid ca 00:00 till prat vid husvagnen nedanför  och ett brummande från någonting från det gäng som ockuperade platserna runt plats 64a sedan i fredags, som enligt J från 21:an ( stugan 21) var  från England. På dagen så blåste ett för tält ner mitt emot 64:an och det började tjuta så jag trodde då att det var ett larm. Och senare på dagen så började brumandet vet ej om det är larmet som har fått slut på el eller om det är R som har någon slags värmare som går på gas då de har stora gasol tuber , säkert dryga 1,5 meter höga.
Temperaturen +1,3 C

 

 

Kl är 09:59 Var precis ute och kollade 64:an och brumandet kom inte därifrån utan att jag tror det kom från den nya vagnen som är parkerad nedanför min stuga med reg nr ”XXG X67” måste vara värmen i den som är knas på. Det är ju underliga mark förhållanden här så jag trodde att det fortplantat sig. Och pratet i natt var ju framför vagnen  med reg som ovan, så det var väl någon som undrade över oljudet.


Är nu på campingen och var tvungen att ställa bilen vid service stället då dom håller på att asfaltera inne på området. Det är skit att inte jag kan flytta idag då han kommer i morgon vid ca 17:00 och jag måste lägga mig tidigt så att jag kommer upp till operationen. Måste nu vänta på att föres kommer så att jag kan flytta ut grejerna till en hyres vagn. Om inte så blir det till att stuva bilen i morgon men att jag har lite städning kvar att göra så det bli bäst att få undan grejerna.

Vädret nu kl 14:23 är växlande molnighet, blåsigt Temperaturen +2,6 C

 

Kl är nu 18:12 var vid ca 14:30 nere vid reception och väntade på föreståndare Ringde då till När jag avslutade samtalet så kom det en kille från tabbarten med jänkaren ( som jag hjälpte i tvättstugan ) och sade vad det blåser, man får vara försiktig så att man inte får ett träd på sig det är inte risk fritt. Jag sade typ; stämmer.

Föreståndare gav mig nyckeln till vagnen på kullen då jag sade att vagnen kommer i morgon har lastat in allt utom datan och har skurat ur stugan, ska ta den med såpa också men först ska jag till ÖB och köpa sladd.

Vädret som ovan

Kl är nu 20:28 har varit och handlat och sedan tryckt in  det sista inkl datorn i vagnen , pratade med föreståndare och jag sade att nu är det rent, föreståndare svarade det betvivlar jag inte. Han sade att vagnarna runt mig skulle bort i morgon ( vid min vagns plats 64  ) de har tydligen ställt till det här också. Jag sade tidigare att mig gör det inget att dom bor där, men tydligen så har folk klagat.

 

När jag skulle lämna stugan så möte jag han med den oljuds vagnen ( som hade slutat ljuda ) och han sade att han hade bytt cirkulations pump och det hade kostat 2500:- men han hade inte fått någon garanti, han var sympatisk och vi pratade ett slag, men kl blev nästan 20:00 så jag var tvungen att gå till receptionen och lämna nyckel men föreståndaren sade att lämna den i morgon innan 12:00. Blir nog lite kylig i natt men jag sover med kläderna på så det är ok

Står på knä så jag skriver inte vädret nu  ( då jag provisorisk  monterade in datorn i den hyrvagnen jag skulle bo i den natten innan den vagn jag köpt skulle komma )

 

170 (Utdrag ) Tisdagen den 8 april 2003 kl är 09:24 vaknade ca 07:30 och det är och var kallt som fan, kollade termometern som stod vid dörren, som är den varmaste platsen i vagnen och den visade på +8,0 C, måste ha varit 5 C i sängen. Ska nu lämna nyckeln till stugan.
Vädret nu är soligt och lite moln Temperaturen är väl ca (+2 C)

 

Kl är nu 15:51 var och tvättade tidigare och pratade med en dam som var väldigt frispråkig, men det var kul.( Hon snackade om fackförening mm) Åkte sedan till stan och såg att jag hade missat att ha pengar på kontot så att trygg hansa inte kunde dra något, men de skickade ett inbetalningskort som jag betalade omgående, fick även ett inbetalnings kort till bostadsförmedlingen som jag betalar i slutet av månaden det var ca 325 kr ( det dröjde till slutet på månaden innan jag betalade den räkningen då jag fick extrautgifter ).

 

Jag hade lite förkylning så jag ringde upp fot operations sjukhuset ( Sabbatsberg ) och de frågade bara om jag hade feber men nej det har jag inte , så det gick bra att komma.

Samma dag sade föreståndare att om du bor hel år så kan du betala 3800 månad för då slår han ut hög säsongs priset (6000) med lågsäsongs priset (2500).

 

Det var dagen innan min fot operation och då jag kom hem efter operationen och det såg ut som fan i vagnen (inget var ordnat förutom sängen ) så orkade jag inte montera upp datorn och jag hade lite komplikationer + att jag käkade tradolan ( morfin liknande medel), så det är ett glapp i dag boken från den 9/4-2003 till 22/4-2003 men det hände lite som jag tog upp i en provisorisk dagbok, nämligen på den lilla bandspelaren.

 

Som jag ska försöka återge om jag har daterat banden rätt( på banden är det rätt men på fodralen så har jag varit lite sämre på att datera) . Efter banden så har jag bara ca 5,5 filer kvar att skriva om. Vet att det sista punkterna  som jag skrivit ovan inte är så graverande men om man har allt det andra i minnet så förstår man lite mer b.la. förtäckta hot som kommit dels efter telefon samtal som jag gjort mm.

 

Jag har fått riktigt blodad tand på att skriva och önskade att jag kunde skriva om de tre åren innan( 97 98 och innan hösten  99) .

Slutar för dagen kl är nu 16:09

Samma datum kl är nu 17:52 har lyssnat lite på band och kom ihåg vissa saker som inte är ned pratat på band så jag fortsätter att skriva ett tag till så att jag inte glömmer .


Den 9 april 2003 hade opererat foten och var hemma , kollade lite med en el armatur som var trasig och hängde över diskbänken  som inte skulle vara ström förande  enligt säljaren och då jag först kollade så var den inte det .
Så jag kollade de andra  kontakterna vilka som skulle vara ström förande, och fick inte ström någonstans då jag plötsligt hade  ena test kontakten i handen och kabeln till den löst hängande.

 

 Så försäkerhets skull så kollade jag genom att ta kabeln  direkt på armaturen och då såg jag att det var 220volt i armaturen,  ( tror att säljaren tog fel då det var både 220 V och 12 V armatur )  så jag skippade att kolla tills jag hade talat med säljaren   och lade mig ner med foten i hög läge.

 

Det hade blött lite och då läkaren först hade sagt att du kan gå direkt på foten så var jag lite vårdslös för efter operationen så fick jag dels höra att det var större än vad som hade synts  på röntgen och läkaren sade att du måste nog lägga foten i högg läge, men då dels jag inte hade någon mat hemma så hade jag hoppat av taxin i Bromma och handlat.

 

Och när jag kom hem så hade förtältet blåst ner så jag var tvungen att resa det också ( måste ha sett kul ut då man stod och hoppade på ett ben med ena kryckan i handen ) och då jag fått husvagnen  dagen innan så  hade jag inte hunnit ordna något alls i den, så jag gick lite på det han sagt först; du kan gå på foten direkt.

I alla fall så låg jag i hög läge säkert 2-3 timmar och skulle gå upp för att pinka då jag känner något blött och såg att jag drällt ner värmefläkten och mattan med blod, och måste till sjukhus för att kolla.

 

 Samtidigt så är det någon som bankar hårt på rutan och jag ser att det är ”Vaktis” och jag frågade vad han ville genom rutan som inte går att öppna då jag börjat sätta på mig och inte kunde springa upp till dörren för att öppna.

 Han sade bryskt att han skulle kolla min vagn då det blivit el avbrott ( han har aldrig varit brysk förut) på campingen och jag sade vänta och han gormade att det är bråttom , så jag sade högt  du får vänta .
 Och satte på mig  ena skon och allt då jag ändå var tvungen att åka till sjukan.

 

Gick ut och då stod han och pratade med gubben i den blåa hus bilen , så jag hoppade fram till han och sade att jag måste till läkare  .Gick till receptionen och bad han ringa taxi tog även en påse och satte runt foten och åkte till sjukan. Det var troligen bara ett hematom, ett blå märke som tömt sig på blod så det var bara ett nytt bandage och taxi hem igen.

 

Kom tillbaka och pratade med föreståndaren och mötte sedan ”Vaktis” och Joakim och sade om du ska kolla så gör det snabbt nu ( det var absolut inte presentabelt i husvagnen ) han sade att han inte trodde längre att det var min vagn då det var en annan krets ( eller nåt det fick jag höra senare i alla fall), såg sedan ”Vaktis” och Joakim springa runt halva kvällen och kollade el stolparna till husvagns platserna .


171 gjorde en notering på bandet den 9/4-2003  att det är lustigt att tio minuter efter att jag pratat på telefon ang elen så får 21:an ström avbrott och ”vaktis” ska in och kolla i min vagn direkt .


172 när jag kom tillbaka från sjukan så hade ”vaktis” bytt ström kontakt han hade tagit en förlängnings sladd och placerat min el sladd i en annan dosa? Och då de verkade kåta på att ta ut så mycket pengar så frågade jag om jag var tvungen att lägga ut pant för sladden


173 Mötte ”vaktis” dagen efter och han var trevlig och undrade vad det gjort åt läckan ( jag hade sagt på telefon och till föreståndaren då ”vaktis” inte var där att det läckte om foten.)


174 Den 13april 2003 vaknade av 21:ans musik kl 03:30 och det var samma som tidigare bara basen som kommer fram , tyckte att det var underligt att jag  vaknade då jag bor på ca 40 -50  meters avstånd och då lastbilarna kör förbi så att det gungar i marken så vaknar man inte (hade bandare på inspelning på nätter men de tar bort mycket ljud med brusreducering men vissa ljud tar den in bra. Skrivet 2022-05-21) . (Skriver den 21/12011 oregelbunden intensitet och volym, bas mm fick en att vakna )


175 den 14 april –2003 har haft störning på telefonen ett par dagar och hade pratat lite mycket på den .

OBS Ändrat lite på Reg Numrerna OBS

176 den 14 april –2003 de i den blåa skåpbilen reg nr ”X X J  X 6 2 ” började packa ihop. Åkte några timmar senare . han hade två vänner som hjälpte till den enas bil var en colt tror jag  med reg nr ”X X T  X 3 9 ” , den andres var en vitt jeep men jag fick inte reg nr på den bara på släpvagnen som den drog, Släp Reg ”X X C  X 7 0 ”

177 han med den gula  vattentäta Ericssonaren s husvagn ( solifern )reg     ”X X L X3 7.”

178  ”Orvars” vagns reg ”X X G  X 7 3”    bilen ( Toyota blå) reg ”X X R X38”

 

179 den 14/ 4 –2003 ringer en nn Från astma och allergi mottagningen och säger på mobilsvaret att Receptet på astma medicinen har gått i retur ( flera månader sedan de skickades )

 

180

Ska kolla på Tv –ett tag för att sedan kolla nästa band från den 14/4-2003

Har lite svårt att sluta skriva nu då jag nästan är klar känns det som.

Kl är nu 20:40 den 6 november 2003

Kl är nu 21:17 ska försöka bli klar med band dagboken i dag den 6 november 2003

 

181 Den 14/ 4 –2003 tidnings nn var förbi och knackade men jag visade foten  genom rutan så han gick. Han flyttade nog till Bredängs camping enligt hans egen uppgift.

182 Den15 april så var det störningar på telefonen ännu.


183 den 16/4-2003 asfalt nn killarna asfalterar på campingen , memo bara .


184 den 16  april 2003 Det var denna dag som jag började se Joakim (och Gunnar lite senare) med campingens Tröjor på sig, de hade börjat jobba  här, senare enligt Joakim så hade han jobbat lite hela tiden men bara på nätterna och bara i det övre service stället. Han hade den på sig även den dagen jag opererade foten och strömmen gick men jag trodde att det bara var tillfälligt då.

Kl är nu 21:57 och jag fick nog med det mesta från banden och kan fortsätta med den 22 april 2003 senare eller i morgon

 

Det är fredagen den 7 november 2003 kl är nu 09:24 och jag fortsätter med punkterna någon halv timme . dessa punkter hämtar jag från den skrivna dag boken , då dag boks  banden inte innehöll  så mycket mera av värde.



186   (utdrag )Onsdagen den 30 april 2003 Valborg kl är 15:49

Har nu städat lite i vagnen  men ska ordna till lite snyggare i helgen. Är klar med elen. Såg i går att han med den gula tel hade tagit bort sin vagn.


187( utdrag ,Memo bara )Måndagen den 5 maj 2003 kl är nu 12:23 har tankat sedan ca 170:- åkte sedan till pris extra och köpte korv ost och bröd, sedan for jag till ÖB Råcksta och handlade lite dricka och husgeråd som en kniv och osthyvel mm.

 

Kom nu för en lite stund sedan tillbaka till campingen och handlade smör och en kaffe var på föreståndare sade till mig att någon klagat på min ljuddämpare, jag sade att det förstår jag inte då det är helt ,men att det var en annan bil i går som åkte runt utan ljuddämpare  ( ofta under hela kommande sommaren så var det ofta ” trasiga ljudämpar rallyn ” här  + det var en djävla trafik med motorcyklar så att klaga på mig då jag var opererad och tog bilen till muggen tyckte jag var lite fel och jag frågade vem som klagat var ganska säker på att det var de i 21:an , men jag fick inget svar på det ( det hade varit betydligt lugnare två somrarna innan ) ) och att den nog var röd också och att om de menar min bil så åkte jag mitt i natten till toan en dag förra veckan. Han sade att de klagade på tre st röda bilar.

 

Så jag startade min och han tyckte inte att den lät så farligt, han satte även foten för utblåset och det blev ett övertryck i den när han släppte så det verkade vara tätt, bra bra har inte råd att byta det också. Jag som kör så lugnt här inne, måste ha varit toa besöket förra veckan.


188(Utdrag )

Lördagen den 17 maj 2003 kl är nu 17:36 sovit bra utom fram mot morgonen då det kom bilar och parkerade utanför staketet( det var ett återkommande problem tills jag dels anmälde  en trolig bil inbrytare och dels drog av några foto blixtrar då folk stod med trasiga avgasrör på tomgång mitt i nätterna )

189 ( utdrag
 Torsdagen den 22 maj 2003 kl är 08:22 sovit gott, men vaknade först till vid ca 23:00 igår kväll och sedan vaknade jag av något mitt i natten och låg stilla och lyssnade hörde efter ett tag en smäll på vagnen som en dunkning mot rutan vid sängen, låg tyst någon minut men då ingen mer dunk kom så vände jag mig mot kl som var 02:46, det kan ha varit ett djur då dunkningarna förut var i serier om flera st dunk. Somnade om bra och har sovit utsökt resten av natten.

190 ( utdrag)
 Lördagen den 24 maj 2003 kl är 15:36 gick och lade mig sent ca 01:00 och sov som en stock hela natten. Såg på TV-n och vid ca 11 så bankade det på rutan kollade vem det var och fick se en av asfalts killarna från stuga nr 22, såg att vara lite påverkad där av hårdheten på bankningarna jag gick upp och han frågade om jag kunde köra dem till Solvalla för en två hundring om ca 30 minuter, jag sade att det kan jag göra ( då jag är helt black ) , han sade att du kan ta en av våra bilar först, men sedan när jag gick till containern så frågade han om vi kunde ta min bil, vilket  var ok.

 


191 ( Utdrag memo bara samma som 190) 
Söndagen den 25 maj 2003 kl är 17:39 sovit gott. Vaknade vid ca 09:00 och gick upp och duschade efter ett par  timmar. Tänkte sedan åka till stan, men mötte två av killarna från 22:an som frågade om jag kunde köra dem till Solvalla för en hundring, vilket jag gjorde. .             Gjort ett uppehåll då de ringde från Solvalla fort sätter nu kl 18:45.             

 

Åkte sedan hem och solade ett tag och sedan började jag med dagboken när de ringde från Solvalla och bad om skjuts vilket jag gjorde, tog en femtiolapp för det. Åkte sedan till Drottningholm och köpte cigg och kaffe . har haft lite huvudvärk i dag trots 5 st (sammanlagt ) 500 mg Alvedon och sköljning, kan vara vädret då det har och är varmt.

192( utdrag  memo a.n.g dels aeriusen )
 Fredagen den 30 maj 2003 kl är 17:46 försökte att gå och sova ca 23:00 i går men fick något konstigt oroligt med andningen, det var tungt att andas, vet inte om det beror på kaffet eller aeriusen ( såg i dag att den kunde orsaka andnöd och det var inte roligt) 

 

(  Fick dagen efter tror jag det var samma känning som då jag hade känt 99 och under vinter våren 2003 av aeriusen , jag blev glad ( lite tråkigt också då jag fick ett bättre luktsinne av dessa aerius )då jag visste att det var ungefär samma känsla jag hade haft tidigare och att den framkallades av någon substans för jag tänkte att om jag berättar om detta utan att kunna peka på något så låter en ”galen” historia mycket galnare och då jag helst inte vill  ännu säga  vad som skedde mellan 97 och 99 så letar jag bevis på annat håll allt vad jag kan) 

 

eller på ledo-3 eller förkylning eller också på att jag tog en tradolan mot huvudvärk. Somnade sedan vid ca 03:00 och vaknade vid ca  09:30 och gick och duschade och åkte sedan mot stan och hämtade ut nytt gammaglobulin. Åkte sedan till husläkaromtagningen och frågade vilka tider man kunde ta dosen på 10ml 

 

( hade bett husläkaren om att få börja med gammaglobulinet igen efter ca 3veckors ihållande huvudvärk och bara 10 ml gång och inte 20 ml)

 

(Temp höjningen  man fick efter injektion lossade tydligen på snoret så att det rann ut och tömde på så vis sinusarna  en del, tillagt 2022-05-21)  


Åkte sedan till läkarmottagningen och fick gamman, det tog tid att dra upp den och sedan att få den, på sjukhuset ( på sjukhuset så måste hon ha varit ett riktigt proffs på att ge gamman då det gick mycket snabbare för henne att ge två sprutor á 10 ml gammaglobulin  än då jag fick en spruta med 4 ml på första husläkarmottagningen och nu tar jag 10 ml och det tar mycket längre tid än på sjukhuset ) gick det betydligt snabbare att få den dubbla dosen, men nu vet jag att det tar tid att ge den då den är ganska seg tydligen.


När jag kom till campingen så stod han (nn ) som sade att vagnarna är åsksäkra och klippte gräs var på jag flyttade på däcken och cykeln , men han skulle inte ta där först sade han men ångrade sig tydligen och körde där ändå, och när han var klar så frågade han om jag kunde hjälpa till och flytta tillbaka sakerna, vilket jag gjorde och han presenterade sig som nn och jag sade mitt och tackade för hjälpen var på han sade att den betalar du nog för.


193 (Utdrag memo ang aeriusen) Lördagen den 31 maj 2003 kl är nu 13:44 sovit gott, hade lite problem av aeriusen i går igen då jag blev stressad av den, men efter ca 3 timmar och 4 st koltabletter så gick det över, det är synd för jag fick tillbaka en stor del av luktsinnet  på den, så jag skall se vad som händer i morgon då jag hade tänkt att ta en ¼  för att sedan ta en halv dagen efter. ( skrivet 21/1-2011 Jag tålde den helt enkelt inte )

Hände en mycket allvarlig  händelse  i Gamla stan som var olustigt nära en person, men som jag inte vågade skriva ut, men gjorde det viktigare att börja anmäla vilket den först blev till JO par veckor efter med telefonterror innan med mer ( i nästa del 19 K står det att läsa om det ).Tillagt 2022-05-22 

194

195

 

198 (viktiga memon utdrag) Måndagen den 16 juni 2003 kl är 05:02 sovit gott, somnade ca 21:15 och vaknade vid ca 04:30.
Telefonen är det ingen täckning på ( den hade strulat många gånger på samma sätt efter att jag pratat om vissa på luren men alltid fungerat normalt efter någon timma ) , samma som det varit ett par dagar , brukar få täckning på eftermiddagen.
Vädret nu kl 05:17  Växlande molnighet Temperaturen +9,6 C

Kl är nu 14:15 ringde för en lite stund sedan till arbetsgivaren och bad om en snekopp och det gjorde jag från automaten typiskt nog så när jag kommit till campingen så är det ingen täckning på nätet och då han skulle ringa tillbaka så är det ju inte roligt. Tidigare så var jag och jobbade och precis när de fyra timmarna nästan gått och jag hade packat ihop så började det regna så smått.



Ca 60 sidor råmaterial till 2011-01-25

 

 

199 (utdrag memo ) Tisdagen den 17 juni 2003 kl är nu 16:35 sovit super bra, och vaknade ca 07:00 packade i går ner fem olika saker i säcken( för säkerhets skull, orkar inte tjafsa med plåt lådan varje dag ) Det var den lådan jag inte ville att Gunnar skulle se då han var inne i min stuga nr 23 tidigare på året) Telefonen var väck tills kl var ca 14:00 sedan väck igen efter ett telefon automat samtal.( tror att det var nn som jag ringde, minns inte)

 

200 (Utdrag  memon) Onsdagen den 18 juni 2003 kl är nu 23:02 sov ganska bra men vaknade tidigt. Åkte till duschen och sedan till jobbet, sopade ur rännorna och skrapade lite var trött som fan ( såg senare Att jag hade 38,2 C) åkte till nn och hämtade färg , möte en kille där som det var länge sedan som jag såg och vi pratade lite om hans bror som blivit helnykterist och  super kristen.

 

Ringde där ifrån nn och sade att nn gatan verkade ok , och vi bestämde möte där, jag gick upp på taket och kollade lite och han ringde och sade att han var sen, han kom och vi tittade lite runt. Jag åkte sedan till Hammarby och lämnade av färg och sedan så åkte jag och handlade lite, kom till campingen och stannade för att handla en dricka  och sedan när jag skulle starta så gick inte bilen, helt död , typisk när jag skulle till nn i morgon. Rullade mot min plats och nn ( En trevlig kille som börjat jobba här på Campingen nyligen )

 

De två åren innan så var det bara ””vaktis”” och nn som jobbade med skötseln (och nn ett tag) men i sommar så har det varit en halv arme nn, ”Orvar ”, Joakim , Gunnar , En kille som hade haft blödning har inget namn på han  och  ”vaktis”. ( NN var tydligen sjuk och dog senare .)  frågade om jag behövde hjälp med att putta ,  men då han såg att bilen rullade bra så slutade han.

 

Började gå igenom elen  men hittade inget kl var väl ca 14:00 Och Orvar dök upp och frågade om jag behövde verktyg mm, han kom med jämna mellanrum och försökte ge råd och tips, har nu hållit på med bilen sedan dess och hittar inte felet ,men el i bil med relän och sådant är inte min starka sida.

 

 Ringde nn , och då när jag mätte amperen så visade den på ca 17 amper och nn sade att det måste vara en ordentligt kortis och rådde mig att  ta ut säkring för säkring och se om jag kunde spåra  felet. Ringde nn och sade att jag kanske får svårt att ta mig ner  och jag sade att jag verkligen ville prata, nn sade att tåget kostar 130 kr och att om jag inte fick igång bilen så var det ju ett alternativ.

 

 Gick in och handlade en glass och möte nn igen som stod bak om mig och sade mitt namn , och frågade hur det gick med bilen, dåligt svarade jag får väl bogsera den till bilprovningen.

 

Började bli tröttare och tröttare och kollade relän mm och felet med över amperen försvann men  varv räknaren steg varje gång man använde en ström brukare så ”orvar” menade att det var ett fel som jag måste lokalisera, så jag började med säkringarna mot slutet av mek kvällen och såg att när säkring nr 9 var borta så gick varv räknaren ner, får kolla på det i morgon. Är trött som fan.

 


201 (utdrag memo)Torsdagen den 19 juni 2003 kl är 12:27 sov ganska bra, har nu mekat med bilen och ringt en del ( med telefon kort i automat då telefonen lade av totalt samma dag som bilen pajade) . I måndags  tror jag det var så var det en kille som var här på  campingen och besökte han som flyttade sin vagn in mot staketet vid receptionen,  han vinkade åt mig att komma och då jag pratat med han förut a.n.g att han ville köpa ett livbälte så gick jag dit och han frågade om jag ville köpa en bil, jag sade nej jag har en redan, han sade att den han hade var bra och hade dragkrok. Man skulle ha vetat att bilen skulle pajat då.

 

Ringde nn och sade att jag nog kommer ner den 21-22, men jag känner att det är bättre ju tidigare så jag ska kolla upp tåg tiderna till (nn)
Vädret nu kl 12:34  regnar och är mulet Temperaturen 14,3 C

202 ( utdrag Memo) Midsommarafton fredagen den 20 juni 2003 kl är nu 14:38 Åkte i går ner till nn och vi pratade lite ,  fick skjuts till (nn) sedan och tog tåget tillbaka det är ganska skönt att åka tåg.

 

Bilen har jag knappt tittat på i dag, måste få ordning på den tills på måndag, ska försöka komma ihåg att ta bort start motorn och testa den.

Ska inte göra något i dag, har dels inga pengar och dels så är jag ordentligt trött och det är dåligt väder.

( Memo 2011-01-25 från då ; en gubbe  kom på cykel och med  högt styre och sade ”vänd” och fortsatte sedan vidare.)

203 (utdrag memo ) Onsdagen den 25 juni 2003 kl är nu 17:11 Sovit bra och åkte till jobbet så att jag var där vid ca 10:00, telefonen funkade till ca kl 14:00 och jag ringde och blev uppringd av nn nn på försäkringskassan som inte visste varför hon ringt men att det måste varit de fyra timmarna det gällde.

 

Samtalet bröts och jag tänkte att det är bäst att ringa upp igen men då var det upptaget, sedan så ringde hon igen och sade att plötsligt så var det någon annan som hon talade med, när det bröts för mig( hade på vintern talat med nn då samtalet bröts och han hade malt på ett bra tag innan han förstått att samtalet var brutet var på jag skojade med han och sade att det kanske är någon som bryter samtalet och kopplar in sig och härmar min röst ).

Jag nämnde möjligheter efter att fått veta att de kunde koppla om samtal vid ett samtal 1999 då LK svarade, skrivet 2022-05-21.

 

Jobbade klart och sedan så gick jag till Din bil VW Hammar by, jag frågade om vad delarna kostade ny box ca 1900 kr och startmotorn ca 2000 kr Utbytes  pratade med en kille vid informationen och han sade att de haft en bil med elfel inne i tre veckor innan de hittade något, han sade först att tim taxan var på dryga 600 men sedan ändrade han till dryga 1200 kr timme, otroligt dyrt . mera så sade han att det kan vara fel vart som helst i el systemet. 

 

Åkte med tvärbanan mot Alvik ( har aldrig åkt den förut)och när jag var i Gullmarsplan så tyckte jag mig se advokaten på perrongen till t-banan kl var väl ca 15:00 då. Åkte till Alvik och gick av och kollade efter en telebutik, och gick in på GEAB och tog den billigaste telefonen  Sonny Ericsson T 100 och en väska och ett klipps, med vodafone kontant korts abonnemang så gick det på 1084,25 kr tog även ett kontant korts förbetalning på 100 kr och fick 150 kr i samtal. Nya tel nr är 0734-xx xxxx. 

 

Åkte sedan till Bromma och gick på apoteket men glömde sol skydd.  Kom till Campingen och handlade lite och ringde för att ge det nya nr..

 

204  ( utdrag memo dels från Karlaplan 97) Måndagen den 30 juni 2003 kl är 22:03 sovit bra och vaknade tidigt, åkte in till Odenplan och  gick till nn gatan men de ville ha ett tusen för att renovera startmotorn så jag ringde till skroten vid Bromma och gick till tuben och där tänkte jag på Karlaplan ( såg jag  en man jag träffat på en restaurang 1997 och som frågade vissa saker och sade bl.a. Vi kan döda dej också och vill du vara med om något större).

 Åkte till Sundbyberg och köpte en start motor och två kopplingsboxar och tog bus nr 113 till Blackebergs sjukhus nästan, det var en hygglig chaufför som släppte av mig tidigare. Kom till Campingen och började meka  men det var nog inte start motorn det var fel på, så den lämnar jag tillbaka , orvar kom och sade att han kunde hjälpa mig på onsdag och söka fel ( han var varje dag ute då jag mekade och pratade ).

 

Ringde Arbetsgivaren och åkte in mot nn gatan och träffade hon med nycklarna, hon visade mig runt i källaren mm. Ringde nn och sade att alt var ok, han kommer med tvätten på onsdag.

Åkte till campingen och har nu kollat elen hela kvällen. Ska i morgon fortsätta med Hammarby, och åka ner till nn. Den vatten säkra telefonen har börjat fungera som vanligt igen.

Vädret nu kl 22:17  lätt mulet och temperaturen +15,4 C

Skriver den 18 augusti 2004 det började hända saker efter att jag skulle i väg och prata och förberedde en JO anmälan, bil och telefon lade av. Såg en man som sade 97 att vi kan döda dej också, på Odenplan mm.

205 ( memo )Tisdagen den 1 juli 2003 kl är nu 20:23 Sovit bra. Kom i väg sent handlade lite i affären och där var en som jag tror heter nn.  NN är tydligen den som äger campingen)som pratade med de andra b.la.  Föreståndaren Och NN och j från 21:an, ang någon som hade sagt; jag har ju bott så länge, men då hade tydligen NN sagt; visa kontrakt då.

 Åkte sedan och letade efter en skrivare till disketten med Jo anmälan på. Kom till globen och gick in på arbetsförmedlingen och kopierade ett par papper åkte sedan till Gullmarsplan och gjorde klart det sista på det taket. Åkte sedan till duschade  då jag blivit svettig som fan( haltade som fan, bilen var paj och foten inte läkt ännu med  ont under mortonens ärret ) åkte sedan till Fridhemsplans bibliotek och de hade en dator med vidhängande skrivare.

Åkte sedan till T-centralen och väl där så ringde arbetsgivaren och frågade om jag inte ville ha tvätten i dag redan ( vi hade bestämt i morgon) men jag sade att jag skulle göra en lite resa så vi ska ses på torsdag i stället. Åkte sedan och biljetten kostade 170 kr( på hem vägen missade de den vagnen så det var ”gratis”) var där ett tag. Det är ganska skönt att åka tåg och buss till skillnad från T- bana som jag inte gillar riktigt.

 

Är nu på campingen och handlade lite, då G från 21:an var i receptionen och frågade om jag började odla en hippie lok ( kanske ang långhårig- heten och ”beskäggningen”)
Var i går inne på JO:s hemsida och kollade lite saker.(bl.a. preskriptions tider mm)


Inga kommentarer: