söndag 8 maj 2022

Del 10 G Dags ta upp JK anmälan mot LK gruppen i detta inlägg (10 G) Hotade/styrda läkare och Det finns specialister på psykisk tortyr ? Delar av historik från 1997 och framåt som är bifogat till JK anmälan ärende 2022/1225

 

Börjar publicera delar av historiken och dagböcker som jag bifogad JK anmälan 2022/1225 men lite ner kortat och tillsnyggat här. Detta är ytterligare ca 11 sidor av de 130 sidor, som jag delade med JK, som jag publicerar. Förmodligen Palme belönings sökare , utförare av mordet, privat och statliga spanare som arrangerat detta minst 25 åriga helvete. Vilka resurser ... kan vi finna mördaren här (se del 5 om mitt tips)?

Kallar delen 10 G Som innehåller bland annat Hotade/styrda läkare, specialister på psykisk tortyr med mera



JK historik blogg del 10 G 

Nytt ställe med ställningsbyggnad 


Det kom flera ställningsbyggare  till Älvsjö Mässan dit jag blivit flyttad då Rättsläkarstationen i Solna var färdigt. Sedan så kom det två killar till ena var (Invandrare a) och hans kompis TG bägge var från ”lenas” hemstad ( bägge var mycket  trevliga och  bägge från min firma? ).

       (Invandrare a) plockade en gång rasistisk propaganda från en stolpe eller liknade och sade typ att han sparade på det, jag tänkte att vad fan är detta bara slump eller? Då jag fått antydningar tidigare ang vissa Rasister (skriver den 22 augusti 2004 Baggen Per kristian s  bl.a. ville ha mig som någon informatör eller så kollade han om man själv var nazist?)


Vi jobbade och jag började mer och mer misstänka att dessa var placerade här för min skull. En gång  så träffades vi i stan (de två från "lenas" hemstad)  på ett ställe vid flyg bussarna och tog en fika, och de bägge lyssnade ang brottslighet typ och hur man skulle stoppa det, jag sade att det är väl bara att köra under täckmantlar med lite halvskumma firmor som bas ungf  ( det var dels en liten pikning till dem att jag misstänkte  att de var något med dem) , denna episod är lite senare under 99 sensommaren hösten 99 närmare bestämt.


Jobbade mycket och festade en del , var återigen många gånger förkyld och satt och hostade typ i baren och hade tänkt att om dessa var span och verkligen ville mig väl , så skulle de nog tillslut utnyttja sina kontakter och ordna bra läkare, de kanske trodde att jag spelade då jag jobbade mycket och hårt och även  styrke- tränade en del.

 Men jag hade ännu mycket adrenalin i kroppen efter  allt strul och de hände vissa saker hela tiden som jag tog för dels test men förstod att det kunde ju vara äkta också så jag var alltid beredd plus att efter att jag fick nässprayen flutide nasal  så blev jag inte så jätte förkyld så ofta men att jag hade och har ”förstadiet ”till förkylning med täppta näsborrar , inget luktsinne och huvudvärk, och då jag tränade så gick det jätte bra ibland och kort efter så blev jag alltid kanon förkyld.

 

        Jag har läst i en tidning a.n.g detta fenomen som tydligen beror på att kroppen förbereder sig på en infektion och blir då lite preparerade med blodkroppar mm och det är således därför som man blir piggare. Så jag försökte att inte gå ner så ofta då det oftast utlöstes av träning och förmodligen att jag fick infektion lättare där folk hade använt samma träningsredskap.

Men  på jobbet så kunde jag ” hålla ”det på en jämnare nivå, men jag jobbade  hårt.  

 

        Jag fick höra en tyst kommentar (kom ofta sådana tysta kommentarer, så att man hörde dem och vissa var mindre trevliga som "han hinner inte över bron "eller " då man trodde det var som värst visste man inte vad som väntade " med en blick mot mitt håll  )  på ett ställe typ att de hade tagit in en elit gymnast som ej pallat efter apa ”någons” tempo.

 

       Jag vet ej men jag misstänkte att det var mig det gällde , plus att jag hade vid ett tillfälle burit två fyra meters rör då det skar till i ljumsken och jag släppte det vänstra röret ( har problem med det ännu)  och senare ( dagen eller någon dag) så hörde jag om någon på hemmavid som  hade fått ljumskbrock och låg på sjukhus mm.  

Men jag var dels glad över att kunna jobba varje dag och dels så hade jag adrenalin från bråket plus att man fick  det då man klättrade runt i ställningen ( jag tyckte att det var kul)Jag har även minst sedan1997 men troligen ändå från 80 talet högre blodvärden ( som ligger överreferens) och blir ju som en naturlig form av bloddoping. Så inte undra på att ingen orkade med mitt tempo med det + adrenalin + tränings vilja.

Innan då jag jobbade med nn så hade godingen ingen kille och vi gick ut en gång( då jag misstänkte att hon var skyddad med LK gruppen , men utan att veta säkert så var det jobbigt), men  efteråt så talade jag om att jag tyckte att det var jobbigt att gå på stan med henne  då jag hade ovänner

hon sade då att varför går du inte upp till en psykolog och pratar om det då?

Vilket jag gjorde då melatonin hade det blivit licens på och husläkarna ville inte befatta sig med licensmotiveringar då de inte visste hur lätt det var , och b.l.a för att kunna prata med någon som hade total tystnadsplikt om det som hänt runt mig .

 

Jag ville ha lite vittnen också då tex frågor om att bli polis inte hörde till vanligheten, men dessa läkare har inte total tystnadsplikt fick jag veta senare , deras tystnadsplikt är bara upp till brott som ger maximalt 2 års fängelse och jag satte nog personen i en dålig sitts då också möjligen  handplockad, då jag beskrev svåra hot, värvningsförsök  med mera.

 

Men detta har utnyttjats och  då de verkar  sakna ryggrad helt så var det väldigt dumt. Jag hade även så kallade lyckopiller sedan par  år men efter att man upptäckte astma och jag fick behandling för det så försvann den konstiga andningen jag hade och som jag trodde varit panikångest.  Förmodligen tog LK gruppen chansen här och har sett samma ovanliga efter namn i vän listor på FB mm  


Träffade b.la.  även en kille på puben som hette Robban (kallad i texten rödhårige Robban) och han frågade typ vad jag jobbade med mm och frågade om jag inte ville köra ut bröd mm men då jag inte blivit presenterad av någon som jag misstänkt var  de från början  så tänkte jag inte ens på att byta jobb. Såg han sedan vid ett tillfälle med några finnar och den Croupier som jag träffat på en krog och sedan på en kurs .

Såg flera lustiga personer som helt klart hade mig som mål , men då jag ej visste vad det var för några så blev det mest kall prat, en menade  ( tror att han var från ”lenas” hemstad och ca 40-45år) att varför skriver du dig inte här och sade att varför tar du ej lägenheten i besittning då jag bott nästan två år då.


Och jag skrev mig där och lyssnade lite om vad jag hade för möjlighet att över ta kontraktet mm dels genom att köpa lossa den. Jag hörde aldrig av lägenhetsägaren, trots att jag dels spelat hög musik i bland mm och hade haft en översvämning , då grannen ovan hade fått fel på sitt element i köket och funderade lite på om det var ok att över ta lägenheten mm. Senare så sade han att vi kunde komma överens om något ang. lägenheten, men det sprack då jag slog av/sönder tum benet  den 12/9-1999 med en hammare på jobbet och var ledig tre veckor.

Han som hade föreslagit överskrivningen mm hade jag lite senare med att göra ang. då jag började försöka lösa koder som intellektuellt tidsfördriv  mm men jag tar det senare.

Jag var ute med en person som hette P ”Grön” sade han, och då jag först såg han så pratade han med en lång brud ( snygg) och sedan så gick vi upp på en pub i Fridhemsplan , innan så skulle han i väg och göra något så jag stod och väntade vid T banan och såg då en tjej komma gående , hon tittade till och jag reagerade lite på det och kollade kort tillbaka , hade ju varit med om liknande situationer ofta att folk glodde mm.

 

       Sedan då vi gick över till puben så sade han att han inte träffat sin brud och frågade om jag sätt henne då jag stod vid Tunnelbanan och visade ett foto på hon som tittat till på mig , och jag sade att ja hon passerade mig då jag stod där , men jag tänkte att det var absolut inte samma kvinna som jag sätt han med på en annan krog. Jag hade suttit då på ca 15 meters  avstånd och såg att hon var längre än han, i alla fall jämn lång, och hon som passerat mig var inte så lång och hade en annan kropps form, jag tänkte att det var ett test givetvis men var även trött på detta testande.

När vi satt där, mins ej om det var samma gång, men jag ser två killar som jag kände från en förort stående där och jag som ej visste om de visste om mitt bråk med (Invandrare a) ( då dessa var ena a och den andre t), jag måste tillägga att jag tänker inte på folk jag träffat förr om de är utlänningar eller inte utan det var bara personerna som vem som helst man tänkte då man såg bekanta men jag tar upp det då jag tror att det varit lite folk som försökt ändra fokus på  saker och ting ) så jag bara hejade på dem, och då jag trodde att P ”Grön” kunde vara span så föll det sig naturligt att inte presentera dessa för folk jag hade känt innan jag slutat umgås med de gamla.


P Grön frågade mig på vägen ut om de hade droger  att sälja, jag hajade till och sade att det tror jag inte ( vilket de absolut inte mig veterligen var kända för att ha ) . vi gick ut någon gång också tror jag och innan så var vi uppe hos mig och spelade kort och det var ok.


Jag frågade målaren senare om han visste vem denna (Peter Grön) var, och han sade att det var nog narkotika span. Jag satt senare en dag på rållis och då kom han fram och satte sig bredvid mig och jag hade inte så mycket att  gemensamt med han  så han gick ganska snart.


Mitt huvud mål var att jag skulle bli bra med förkylningar mm och hade ingen större lust att umgås med några som verkade se en som en  potentiell angivare.  



       ”Liknade varandra tjejen”


Jag gick upp i alla fall till psykologen ( det var psykiatriker jag tog för psykolog ) och jag började lite med att jag ringt sent till en tjej på natten   bl.a. ( jag visste inte hur jag skulle lägga fram det övriga med bråket mm ) och sedan då jag ju trodde att de hade total tystnadsplikt.Jag fattar inte varför de inte informerar om att så inte är fallet , jag trodde att alla läkare hade total tystnadsplikt.

 

        Men  så berättade jag  lite grann  om bråket och sade b.la. att jag var ganska säker på att det var span runt mig, det var inget speciellt  utan jag fick b.l.a melatonin på licens som jag hade haft ett tag , men  blivit på licens och husläkarna var ovilliga att söka dessa licenser.

 

        Jag var  inte så glad heller utav att ha kastat min ”smidiga försäkring ” i sjön h men jag hade fått in en taskig ovana  genom att gå ner på baksidan och prova några gånger och då jag var ganska övertygad att det var span runt så ville jag nog då ta bort den ovanan då de förstod nog att det inte var "nyår" i alla fall .






Hon föreslog att jag skulle ha en kurator kontakt också, och då jag tänkt att det kanske är värt att prova att återgå till någorlunda gamla banor och  ( givetvis med att börja jobba och försöka komma tillrätta med förkylningarna ) och smöra på godingen ordentligt, sade ja till det och var där två tre  gånger , men jag ser att då jag tog ut journalen för en tid sedan så står det annorlunda i deras  berättelser ang. mig än vad jag sagt.

 Det står mycket lite om hoten mm och de hot de tagit fasta på var ett långt tidigare som jag berättat om för att hon skulle förstå att jag tidigare varit i situationer och inte överreagerade över små saker. och jag som har förstått att de har varit utsatta för påtryckningar , dels genom att den ena sade till mig att Göran Persson  hos sossarna inte kunde göra allt för alla, alt hjälpa alla, samtidigt som  hon slog ner blicken.

 

       Eller att som då hon sade "du borde ringt polisen" vilket jag talade om att jag gjorde då hotet framfördes mot tredje person men att polisen inte tog det på allvar. Minns inte just nu skrivet Januari-2011, men  att benämna en som asocial  för att man beskrev att  då man lever under hot inte vill att någon annan ska skadas om jag stöter på mina antagonister utan helst är själv på stan. Och rent tillrätta lagda texter där det man beskriver inte tagits med, först tänkte jag att det var bra då jag fått veta att de inte hade total tystnads plikt men det är inte bra då det utnyttjats utav andra.

 

       Tillägg 2015-06-16 Såg för en tid sedan  att dennes ovanligare efternamn fanns med som en boende i närheten på ön och vän till informatörsvärvaren /Hotaren  per-kristian S ...Förstår även att då jag nämnde att jag fått en ny husläkare med samma lite ovanligare efter namn som den tidigare att dennes svar var att det behöver ju inte vara släkt men men ..

Senare sade hon att detta med melatonin mm behövde jag inte gå därför , men jag bad om att få  licensmotiveringar via dem då husläkarna inte ville skriva dessa för detta hälsokostpreparat, och det gick bra då. 
(jag hade sätt dels en justitieminister på en buss vid ett tillfälle i början av andra delen av bråket då jag flyttat och fick höra ang en politisk riktning mera )


Jag var trött på att inte veta vad span ville då de bara var ett ”sällskap” då man satt på krogen och jag ville bli av med mina krämpor och börja träna ordentligt mm ( åtminstone) men de bara skojade om dit och dat, det stod en kamouflage färgad  gammal Saab utan för porten en gång och då jag och baggen per-kristian  ( som ju bodde på samma våning ) skulle upp så gick han på bilen och sade lite pikande ; oj jag såg den inte.

 En kväll så var vi upp hos mig på natten och tittade på tv och han  frågade om jag skulle kunna tänka mig att gå med i en grupp nazister  för att kolla och rapportera om dem , jag spelade mer packad än jag var för jag ville  veta vad  de ville mig efter så lång tid , och svarade att ; ja om man hade ett papper i ett kassaskåp där det stod att man ej  sympatiserade med denna grupp i verkligheten.

 

       

 

       Vi pratade inte mer om det . jag hade en känsla av att den man från ”lenas” hemstad som var runt 40-45 år var även han från Norge då hans dialekt påminde ibland om norskan . (skriver den 22 augusti 2004 baggen,( per-kristian s ) sade b.la. att man kunde se ord i orden mm vilket jag såg senare )


Jag hade  fått veta att lägenhets innehavaren  skulle ha tillbaka lägenheten (då det ju gått nästan två år och man har ett visst besittnings skydd då på hyreslägenheter) och jag frågade om jag kunde hyra den två månader längre än det datum han sagt ( tror det var två månader uppsägningstid ) för ett tusen  mer i månaden vilket gick bra.

 

       Jag hade även en möjlighet att över ta den , och jag jobbade som fan och tänkte att jag måste ha kvar lägenheten då jag ju ville fortsatt se godingen . jag jobbade som vanligt ( med en ny bas som kom efter att hans bror hade slutat på bygget då denne hade fått cancer ) ca 10 timmar om dagen i tolv dagar , ledig två osv.

 

        En dag så gjorde vi lite annat på bygget än att bygga ställning , det var spikande mm och jag var jäktad  och trött och jag skulle bara spika upp ett skydds räcke, och hade blivit bra på att träffa spiken med full  kraft , men nu stod jag böjd och spikade typ upp och ner och träffade tummen. Gjorde ont som fan men jag bar plank i ca två timmar efter , tills det inte gick längre utan jag åkte till Södersjukhuset 12/9-1999 där det såg med röntgen att den var bruten.

Jag fick inget gips ( såg senare på TV att en fotbolls lirare Henke Larsson hade brutit benet men ej fått något gips så jag tänkte att det är väl normalt ( benet på fotbolls spelaren förstod jag ej men tummen är ju lite annorlunda,  blev hemma tre veckor  och då jag samma dag gick ner till puben ( som jag skadat tummen) och såg godingen och dennes bror , han verkade sur över att tummen var av.

 

       (och jag tänkte lite ”varför denna reaktion” ? , hade förstått att det var nu flera på jobbet som var något men jag visste inte vad och jag undrade varför det var viktig att var kvar där, jag ville absolut inte sluta utan tog de på jobbet som något test men då jag inte visste så var jag rädd att göra bort dem på hemmavid så jag var ganska försiktig med vad jag pratade om då jag inte trodde att det var några problem med dem på hemmavid så ville jag inte göra bort dem mer som jag gjort då det hela var nytt , då jag varnat mina vänner om att jag kunde vara spanad,)

 

       (skriver den 22 augusti 2004 jag förstod att det var flera på det jobb jag hade som var typ span agenter då en man som var bas sade en dag då det börjat bli otrevligt; Lasse , hur går det med sluta rökningen och då jag tittade på han för jag hade bara sagt på ön att jag försökt sluta, så nickade han bara och jag hade redan hajat att han var något ,men som alltid så ville jag få det bekräftat att han var en, av de första vilket jag aldrig fick så jag höll som vanligt käften och tänkte bara att jag har för länge sedan förstått det)


Jag förstod att det nu bara var att glömma lägenheten då jag inte skulle hinna få loss pengar och började söka nytt genom bostad direkt, jag passade även på att köra till Kolmården och  gå på  Naturhistoriska  mm.

 

       Jag vet ej när det började, men målaren  sade en gång att man kan få ut tre K på ett Marlboro paket , och jag frågade vad han menade och han sade Ku Klux Klan, och menade typ att man fick vrida på problemet mm , vi hade varit och byggt på en uteservering tidigare och då hade någon lagt en penna på ett lustigt ställe och då han frågade så såg jag den , och undrade lite nu om det var för att man skulle tänka konstruktivt , ett test med andra ord.

 

 

        Jag som hade jobbat mycket hårt och bara ville få förkylningarna botade innan några test , tänkte väl att det är ok att fundera på saker går väl an, det skulle bli mycket av den varan, funderandet.

Var nog ledig och hade förstått att jag ej skulle hinna med att ordna kontraktet på min lägenhet och var nere på puben, hade börjat bli trött på att vara ensam och jobba hårt och alltid vara snuvig jag vet ej riktigt i tiden då det nu är lite som sker, men jag började nog jobba igen och då basen åkte i väg så fick jag skötta ställningarna, det gick bra.

 

 

        På puben så var det en dag baggens kompisar från Spanien En tjej (söt) och en kille vi gick ut en dag och vi var b.la. på en ute konsert , Massiv Attack bl.a. det var kul. Sedan någon dag så satt kyl killen och baggen och jag och skojade lite , de skojade ofta och skrattade och det  var trevligt.


En dag så var jag nere på en annan krog då jag tänkte att jag godingen inte var intresserad så ville jag ta det lugnt med den andra puben och det kom fram en man och började prata med mig.  

 

       Han pratade om ditt och datt b.la. så snackade han om att åka någon ångbåt som gick kvart i fem någon dag mm. Det stannar en polis buss utanför och de tittar in genom fönstret och jag skojade med dem och höjde öl glaset i en hälsning , då kliver det ut en smal men väl tränad polis och han går in och tittar och sedan så ( han rörde sig som Robo Cop , med stela rörelser)går han mot toaletten och öppnar demonstrativt och kollar in i de olika, jag kände igen mig själv då jag gjort samma på ett annat ställe men givetvis inte lika demonstrativt som denne gjorde   ( uppe i Fridhemsplan ) par år innan .

 

      Han tittade sedan igen och gick ut. Han jag satt med frågade vad var det där och jag sade att ”jag vet ej”.

 

 

        En annan dag så var samma man (han med 16:45 båten) uppe på den andra puben , och pratade om hur mycket han drack mm och började gråta ( tror det var spel ) jag tog tag i hans arm och sade att det är lugnt , drick mindre . Jag tror att det var en pik till mig då jag jobbade och sedan gick ner på puben som jag alltid gjort då jag haft pengar men jag  ville ju veta vad som var på gång och en öl är bra vid astma som jag inte visste då att jag hade.



       En dag så var baggen (per-kristian s) nere med en man jag inte sätt till tidigare ( tror jag, han   kan ha varit där men jag ej lagt märke till han ) han var välklädd med kostym mm, baggen bjöd mig att sitta ner vid deras bord och jag satte mig och vi pratade lite , jag tänkte att detta är väl span igen men det var ok , jag var nu trött på att inte få veta vad de ville och ingen bot mot bihålan så man satt bara med och "hängde".  

(En läkare vid ett besök  kastade sin ring på golvet en annan drog i mitt öra mm så jag tänkte att det blir inget positivt här för fem öre , jag hade ju hoppats på att   åtminstone få det åtgärdat så att jag kunde skapa mig en framtid genom att jobba. Jag  vet att det är tjatigt med förkylningarna men det var det som gjorde mig trött och undrade varför det var en massa span runt mig men ingen gjorde något åt det problemet , jag fattar nu att de ville nog pumpa mig på vissa saker och ju svagare jag var desto bättre där av hårt jobb och  kodlösning som det blev då jag inget fattade om  att detta berodde  på Palme utredningen med mera  )

 

       Han hette Lennart h  Kristi****  och var tydligen inköps chef för nn någonstans och hade en gård med djur mm.

 

     Tror att det var här någonstans i tiden som en man som jobbade på inter  sport presenterade mig  för en som kallades Sten och denne Sten var mycket öppen och pratade om att han varit i kontakt med psykologer mm, jag var ointresserad men artig , jag tänkte väl vad fan håller dessa på med vad jag behöver är en brud och bot mot förkylningarna och ingen verkar fatta , men detta var nog ett led i planen då de förstod att jag ej skulle kunna tänka mig att bli någon infiltratör eller angivare.

 

        En infiltratör måste ju bli kompis med de fi han ska kolla och jag skulle inte orka det någon längre tid plus att jag kunde ju inte hoppa med den första bästa, för jag visste eller vet ej ännu vilka som är vad i det hela, plus mitt intresse var godingen så jag lät dem hållas så att säga.

 

       En gång så kom denne Lennart H  Kristi***och  pratade då jag satt på barstolen i baren och beskrev att dels att han var inköps chef på en butikskedja, hade en gård och skulle hämta 15 Ryska  spetsnacksoldater till.... ???  Jag  tänkte att Per-Kristian S stod och pratade med kylmontören och han borde ha hört detta svammel också så jag sade jaha , jaha  , jag tänkte att de bara driver med en som  något test.




En annan dag så var det en kille på puben hemmavid och drack och han frågade om vi skulle ta ett par öl

      ( han påminde om godingen så jag tänkte att det kan vara ytterligare en bror, Notering nu 16/12011 han påminde även om såg jag senare en ledare för ett politiskt ungdomsförbund och som jag såg långt senare på en T-bana vagn .)


och jag sade ok så vi åkte upp till Fridhems plan och gick in på den bar jag skrev om senast med P Grön mm.

 

      Och på vägen där ifrån så dyker det upp ett gäng (invandrare sa) unga killar och är kaxiga som fan och är helt klart ute för att provocera oss och jag får stoppa killen jag är med,

(det hela kändes inte äkta , kan ha varit för att jag ännu sade djävla (Invandrae a) på telefon och jag trodde då att de möjligen ville se om jag skulle börja kalla några andra grupperingar för något om det hände något. Jag tyckte att (Invandrare a) hotat på ett så fult sätt så hade jag hört några mer grupperingar med samma hot så…..)


vi kommer runt hörnet och då sparkar han mot en ruta på Åhlens och jag ser att han nästan osynligt blir lite skärrad över att det blev en lite spricka i glaset, han spelade helt klart packad, hade jag trott att han var så packad så att han skulle bete sig så,   så  hade jag inte åkt med han upp, vi gick in på en annan pub och han betedde sig oregerligt men jag hajade att han spelade.

     

       Det är den 14 maj 2004 kl är nu 18:57

        Jag fortsätter med punkterna som är mera väsentliga .


Obs Mormonen


Den man som jag pratat med ang. adressändring pratade jag med lite ang. ditt  och datt men visste ej alltså vem han var tog han för span också men visste ej varför han var där.

       Började känna mig trött och fick se olika saker en ( en finländare då med svart mercedes )  kallade en tändare för blå men den var röd mm på puben hemmavid.

Jag hade väntat mig att någon skulle ha informerat mig om att det var lugnt mm men inget hände, bara dessa testningar  mm . Som började bli otrevligt.

 Tror att det var då som jag fick höra av baggen att man skulle göra tvärt om mm, och jag läste på en öl typ att det stod Zipfer, och skojade med målaren (Lennart Karlsson)  att baklänges blev det räfpiz mm, jag ville nog kolla om det var rätt spår jag var på.

 

       Jag var väldigt trött på allt inte få veta vad allt rörde sig om jag började misstänka att det var en utredning på gång och att vissa  var dit bjudna på grund av det. En kväll då jag satt nere i baren så var det mycket folk som satt vid disken och de verkade griniga , de hade totalt vänt stil och alla pratade med varandra mm och  Lennart () Kristian….  snackade om att ta knäskålar på folk mm och jag som sätt han tre fyra gånger innan undrade lite vad han menade med att rikta det uttalandet mot mig mm, jag var ordentligt trött kände mig lite  som jag gjort några dagar nu.

 

       Jag provade ett nytt lyckopiller efexor eller så, mins ej . satt nere i baren och det kom in en man ( jag kände mig drogad ) och han sade bara 7 8 9 , sedan kom det någon till och sade högt något nr till  osv osv , jag vet ej varför men jag registrerade alla nr och fick det till att;" ut och Skubba "senare då jag försökte få någon mening med leken de kört (mins ej vilken " Nykel" , om det var en ner eller upp eller varannan tex ) , det var baggen som kom upp och jag sade att jag förstår ; ut och skubba. Han ryckte till och sade oj Typ.

 

       Vi var ute en kväll och han sade då vi kom in att spela lågt , jag kände mig disig och började åter bli trött så jag frågade om det var tvärt om leken , och vred på högt som fan tills grannen ovanför hoppade hårt i golvet.

      Allt är inte kronologisk  men jag gör en mind map så gott jag kan.


Skriver den 22 augusti 2004 ang en episod då jag satt på puben på ön och den sitter en man vid bordet vid dörren och jag sitter längst ner , han börjar prata om att han Jobbat på andra sidan järnridån, och jag som tröttnat på alla som börjat prata med mig om  för mig meningslösa saker, sade trött, jaha KGB alltså , han vred lite surt  på skallen  och såg ut som om han dum förklarade  mig och pratade inte mer med mig, jag var glad för det.

 

 

       Han var dansk , (nn är också dansk har jag hört ), jag visste ännu inte vem jag skulle prata med ang. något, en dag då jag trott att alla var vänner så skojade jag a.n.g en episod då bartendern hoppat över bardisken , men då blev det allvarligare, troligen ville någon glömma det.


Det var en mycket bökigt tid och jag undrade mer och mer vad de ville och tänkte att det hela kan var en fälla för något, jag hade haft de funderingarna tidigare att efter som de inte tagit mig tidigare eller visat någon legitimation så kunde de ju spanat på något större mm och att jag bara var en störning/oros moment i det.

 

 

       Kände mig  drogade en kväll och var på ett ställe ( det var under denna tid som jag började känna dåliga vibbar) och fick höra bla.  typ att han hinner inte över bron mm, med en blick mot mig .

 

        Pratade med baggen en dag och han sade på telefonen  att släng alla lyckopiller  mm      

        han sade  att jag skulle gå på ett möte på skattemyndigheten  annars så kunde det hända en person något ( samma person som Jib hade hotat ang)

    

      Han sade att hans "nn"  var gestalt terapeut mm, jag var ordentligt skrämd och slängde allt jag hade.


Ringde till en   växel  då jag ville vinna lite tid

 

        (, och de verkade vilja det, för att kolla om  man var hel inombords då jag inte sade så mycket tänkte jag eller mera test ??Jag tänker nu  år 2013 också att de kan väntat tills man jobbat ut sig, bytt ett läkemedel mot svettningar , blivit uttröttad av alla test kodtydningar att de ville att man skulle ringa upp och svamla osammanhängande till en läkare som man beskrivit dessa för ... som då hon inte hade tystnadsplikt börjat ställa frågor till andra ???)

 men    och en man svarade som  jag kände igen rösten på och det var Lennart Karlsson  ”målarens” och han menade att ; Du vet väl vilka som är dina vänner  och jag svarade att jag vet vilka mina vänner är.  (Telefonen var omkopplad alltså ).


Skriver den 22 augusti 2004 baggen frågade en gång på telefon under denna tid ; var ska du gömma dig? 


Kände mig ordentlig skrämd och funderade på varför alla var anti helt plötsligt , gick ner till bilen och såg en läcka under som jag trodde var från min hyr bil , men det var från en diesel tank, men jag gick igenom motorutrymmet genom att hälla på olja ur en flaska som jag ganska noggrant letat efter under sätena (tänkte bilbomb)  :) ( jag hade hittat en grej i bilen innan så jag var lite försiktig här ) En doft triangel med älgmotiv tillagt 2022-05-08


Var uppe på mötet på skattemyndigheten meden Erik Sh*** som mötesledare  och de var tre personer ena hade hemligstämplade papper mm , jag var ordentligt disig och trött, jag tog på mig i stort att jag var chef i allt som lades fram.

      

        Senare så mötte jag Målaren som frågade om vad mitt möte handlat om men jag ljög och svarade  att jag var för trött för att minnas något, han frågade även om jag visste vad det stod som efternamn på godingens dörr , då det var i en skrivstil så sade jag att jag inte tytt det men första bokstaven är E i alla fall ,men han sade att det var F som var första bokstaven.


Jag hade blivit  verklig överrumplad och brydd över   av vad baggen Per-kristian s  hotat med ( jag tänkte ju att dessa var nog poliser och man kan ju inte gå på poliser  blev en låsning  där  gänget kunde jag offra mig för att stå emot ) plus att jag var helt slut och  kände mig drogad , var uppe hos en syster på blodprovs tagningen för att prata och hon hade träffat mig innan då jag var verkligen "avslagen " och hon menade att trots allt så hade mitt ner läge gått över  förvånande snabbt . hade även varit uppe på nn akuten trots att jag förstått att jag troligen varit drogad.


En tid efter då jag sitter på samma pub på ön så kommer Robban som körde bröd och säger kort, det finns specialister på psykisk tortyr. 

 

       Ang ”Tydde siffer kombinationer på olika sätt”  tror det var på

       telefonen som jag fick fram lite mera en annan kombination och kom fram till adressen mitt emot ( jag vet att det var nästan samtidigt som med bilen och dieseln ).

 Mötte han som bröt på norska men sade sig vara från ”lenas” hemstad utanför  mins ej om han hade telefon i handen och han nämnde ett par siffror och jag stod där och velade  ungefär som jag gjort den senaste veckan då hjärnan gick på ett trött  högvarv för att lösa denna gåta och knappade in  de han sagt , mins ej men jag tror att det var ett frågetecken , han sade schack , jag svarade matt.

 

        I en senare rättegång  i GbG så var det en man som inte infann sig och var bla omnämnd som duktig på  schack och då i samma slags utredning där förhörsledaren sagt att i mitt mål så fanns det en politiker med  så kan denna ”lek” varit för att de ville veta om jag kände någon i utredningen  , tänker jag nu 2013 ???  

( jag märker att jag  tänker tillbaka mycket ledigare då jag inte behöver vara orolig för att sätta någon i extra trångmål genom att preskriptions tiderna har gått ut. jag har flera gånger tänk att tex 2006 så var det lugnt men ofta råkat på en text i tidningar (man tittar lite omedvetet på visa detaljer ) och tänkt att 2010 är nog datumet och senare 2012 , men nu ringde jag faktiskt och kollade en sak med skattemyndigheten om regler, så 2013 blev det.

 


 Visst ska man betala skatt generellt, lite extra ibland kan vara skönt så länge det inte blir i industriell skala så att säga bara ,   men  jag var ofta dålig i luftrören med kraftiga bihålebesvär , men trodde väl att man själv var lite lat bara :), och jag sökte mig till jobb som t.ex. flyttgubbe för att det inte skulle vara ovanligt med frånvaro då många t.ex. svart jobbs  flyttgubbar var kända för att partaja och således var borta då och då, men jag jobbade med lunginflammation etc. då man känner ett ansvar att sköta jobbet men den mindre pressen var skönt att ha i skallen , att det är ok att vara hemma då och då...

        Senare då det var dags att flytta så försökte jag få tag i en ny lägenhet, men det var svårt så jag sov över i stan hos en person.

 Mötte i hissen en gubbe som hade en Schack bok i handen som senare vatten fyllde sin lägenhet så att det blev vattenskada där jag var i lägenheten under  plus kände på dörrhandtaget  på nätter och då jag frågade vad han höll på med bara sade "håll käften".     

 

        ( andra gången med vattenskada på korttid från ovanvåningen på två olika adresser, sedan 2015 så undrar jag om det kan var en pik åt Palme hållet som jag inte visste ett dugg om innan  ?  )

 

 

       Var och drack läsk på puben på ön , väntade mig nog att få en förklaring ,  jag var väldigt, nästan, underdånig ( jag var skraj, då jag tänkte om de utsätter någon annan för detta med drogning och specialister på psykisk tortyr  så kan det gå illa med den, så de hade utdelat ett riktigt slag under bältet  ).

 

       Skämten var inte lika roliga längre, hade fått höra av Lennart Karlsson " Vi kom vi såg vi segrade mm" och jag började bli lite informations sugen, ville nog helst glömma men det baggen sagt hade gjort mig väldigt osäker på allt kring dessa.

 

      Jag hade även hört att "det är inte roligt om internutredningen kommer och knackar på dörren" och per-kristian såg lite pressad ut en gång så jag undrade om dessa hade blivit föremål för en utredning, och även senare 2000 då jag blev häktad om de kan berott på att den utredningen var så stor  och att någon undrar vad dessa höll på med???

(2022-05-08 För det pappers arbetet skedde i mellan tiden  mellan lilla försäkring och senare  försäkring, då jag inte såg till det som jag misstänkte kunde vara span, jag visste inte heller magnituden på det momsfifflet eller att det var politiker inblandad och kan blivit en chock för dessa då som egentligen ville utreda vad jag visste /sett runt Palmemordet?  Kanske därför som det måste se ut som en olycka nu närde vill tysta mig ? )   

 

       Så jag höll mig väldigt lugn och tyst då jag inte ville skada dessa, men det som varit sedan dess med förföljelse , tortyr  och rena sadistiska översittare  metoder där de även sprider skit om en så bestämde jag mig vid 2004 att detta ska ut. Jag tror ju även att gänget från början kan varit styrt/lurat /initierat   av dessa då jag sätt många personer som jag aldrig innan skulle ha trott var med i någon sådan grupp.

 

       Saken är den att jag  även tror att många inte vet vad detta handlar om från början utan bara är med som en förorts mobb så de kan få lite fakta nu om de inte växt upp och skaffat sig ett jobb typ. 

 

       Hållpunkter för Boken 2 (Som en mind mapp med punkter till min JK anmälan som jag låter stå kvar i samma form då det visar händelser och tidslinjen ganska bra . Tillagt 14/2-2022)

(Döper den 8 november 2003 den till Rättshaveristerna  del 2 då jag ska börja med mycket kodad del 1 från 1997)

 

Inga kommentarer: