tisdag 24 maj 2022

11 D T G Maskerad BILD Kopia av inlägg på annan sida 2020 på några av de inblandade i och runt S märkta LK gruppen som är nämnda till JK men utan bilder . Döper den till 11 D

 

Kopia på anmälan till särskilda åklagarkammaren 9/2-2021 som bifogads till JK  som här är maskerat  och avidentifierat.
Infiltratörs värvare ? Inkorgen
Lars Schnell <lars.schnellcom>
tis 9 feb. 2021 13:45
till registrator.ak-sarskilda
Stockholm 9/2-2021 

Jag vill anmäla ett möjligt mordförsök mot mig vintern 2002–2003. 

Det var två nya arbetare som kom till Älvsjömässan då jag arbetade där 1999 som ställnings byggare, inhyrd från en liten firma, som jag inte vet hur jag var anställd riktigt hos, så jag vill inte nämna den. 
Den ena heter T G (Länk till adresssida)  och den andre B. B samlade på rasistiska klisterlappar som han plockade ner från tex lampstolpar då han såg dem. Han sade att han sparade på dem. 

Vid ett tillfälle så ville de mötas i stan och ta en fika på World Trade Center vid T-centralen, så vi möttes upp där efter jobbet och ganska omgående kom de in på ”hur ska man lösa brott”. 

Jag tänkte, redan innan, att dessa kan vara från samma ”LK” grupp som runt 1998 frågade mig om jag ville bli polis två gånger och en gång infiltratör (tre olika personer, första minns jag inte namnet på men den andre var en taxichaufför för Stockholms taxi och hade telefonnummer 070-712 10 16 alt 16 10 på slutet (Detta nummer var inte i bruk för några år sedan så jag publicerar det). 

Han svarade 1016 alt 1610 då man ringde han och hans telefonsvarare vid ej svar var ”Jag är egentligen Hammarbyare ” alternativt ”Jag är egentligen inte Hammarbyare”. 

Den som frågade mig om jag ville infiltrera en grupp nazister heter Per-Kristian S
(Länk med adressuppgifter )

Lennart Karlsson (kallad LK hädanefter ) som 1999 sade efter tre år att han var polis, hade varit runt mig på Lilla Essingen med vänner och troligen känt till att jag var NN (Jag var NN på grund av svåra hot från person och dennes gäng mot barn och kvinnor under flera månader ), sade i slutet där att ”det är inte kul om internutredningen knackar på dörren” så då det kom fram personer med liknande uppträdande och samtalsämnen så ville jag inte bränna LK med vänner ,så jag svarade något logiskt men höll mig undan. 

Trots att Per-Kristian S 1999 hotade mig mycket grovt, så skyddade jag de andra. Vintern 2002-2003 var speciell då jag skottade tak, det tinade på dagarna och frös till på nätterna så att fotrännorna var topp frusna = ingen chans att kunna som sista chans stoppa en glidning över
kanten. 

Fick med mig denne T G på några lutande tak på söder i Stockholm. Vi tar lunch på MC Donalds vid Katarinahissen. När vi går tillbaka så frågade han mig om vad jag tyckte om Sverigedemokraterna som aldrig skaffade barn, jag svarade helt ointresserad av politik att, de tycker väl inte Sverige är bra nog för det. Han frågade då vad jag tyckte om kommunismen och jag svarade att det är ju en fin tanke men funkar inte på människor då hälften får de lobotomera. 

Vi gick till nästa tak som skulle skottas på Söder  och jag hade skottat en del mitt på ena sidan och skulle ner bredvid och stod på det kraftigt lutande och hala taket med de topp frusna fot rännorna och skulle släppa och fånga upp mig med repet så frågade jag han om han tror repet (säkerhetslinan) räcker för att börja i ena änden istället för att köra mitti ( känns bättre att gå från ett håll och göra klart än att ta mitt i här och var på taket ).

 Han stod vänd ut mot gatan tittade bort från mig och svarade att han hade redan lossat kroken man fäster i gångbryggan, jag svarade ”jag var precis på väg ner”. Och då han bara lossat kroken utan att linda upp repet på något sett, så var det omöjligt för mig att se att den var lossad eller komma på tanken att den inte satt då repet låg som vanligt. 

Dagen efter så satt vi på lunchen och han såg spänd men samtidigt behärskad ut , och då tänkte jag , släppte han repet med flit ? LK gruppen skulle väl inte göra så här? 

Jag har haft ett väldigt strul sedan 1997 som aldrig tar slut, informanter på arbetsplatser, väckningar på nätter , folk som pratar om Palme , nämner säpo ,jag blir baktalad mm och 2015 hittade jag mitt namn på en blogg första gången där jag och mitt dåvarande sällskaps Annie F:s förhör i Palmeutredningen står med på ett oturligt vis då Annie tror vi åker i min vita Volvo mordkvällen och ett vittne Sigvard Cedergren blir blockerad av en vit Volvo då han ska ner på Luntmakargatan och hör skott, och jag berättar att den är krockad sedan en tid av en ambulans då den stod parkerad på Hornsgatan 146.

 Så jag vet inte vad dessa runt mig är ute efter, men jag vill anmäla detta som jag ser som ett möjligt mordförsök till att börja med Det branta taket var från nocken till fotrännan ca 5-6 meter och det var 4 våningshus med spetsiga järnstaket nedanför så jag är ganska säker på att fallet ner i asfalten eller staketet varit dödande. 

Jag har även en ytterligare händelse 1999 på rättsläkarstationen i Solna där en person som var NN betedde sig annorlunda en dag , och också stod vänd bortåt då en lucka öppnades på det ställnings tak som vi skulle riva. Och vi hade någon dag innan sänkt bomlaget under så fallet hade blivit ca 3 meter mer än innan. Men jag vet inte om någon mixtrat med den luckan eller om han visste att den satt dåligt så jag avvaktar med hans uppgifter tills jag ser om något sker med den jag namngivit i ovan. 

Bifogar bild på den Lennart Karlsson som enligt en tidning 2000 var stationerad i H***** 

Lars Schnell
 

Inga kommentarer: