lördag 7 maj 2022

Del 10 F Dags ta upp JK anmälan mot LK gruppen i detta inlägg (10 F) 2 av 4 Mordförsök? Delar av historik från 1997 och framåt som är bifogat till JK anmälan ärende 2022/1225

 Börjar publicera delar av historiken och dagböcker som jag bifogad JK anmälan 2022/1225 men lite ner kortat och tillsnyggat här. Detta är ytterligare ca 8 sidor av de 130 sidor, som jag delade med JK, som jag publicerar. Förmodligen Palme belönings sökare , utförare av mordet, privat och statliga spanare som arrangerat detta minst 25 åriga helvete. Vilka resurser ... kan vi finna mördaren här (se del 5 om mitt tips)? Kallar delen 10 F Som innehåller bland annat två möjlig arrangerae olyckor

JK historik blogg del 10 F ( tur alfabetet är 29 tecken,behövs efter sossiopaterna )

Pu

       Punkter till JK del 2
51 Såg ” en ” tjej på hemmavid puben  (”Trilling” leken)

       Det är nu den 7 mars 2004 kl är 11:34 och jag ska fortsätta med punkterna , jag har blivit mer och mer säker på att jag kommer att polisanmäla några personer i ett första svep (en är polisanmäld och en annan nämnd i samma polisanmälan 2004 tillägger jag nu den 16/1-2011)så jag ska försöka att ta med bara punkter samma som i tvåan, jag förmodar att jag nog kommer att få tid att skriva min bok i fred sedan så jag slarvar lite och försöker att ta det kronologiskt, jag tror att en bra utredare kan få allt på plats senare.


52      Hade alltså blivit lite brydd över att fått det jobb förslaget så jag började väl hänga lite på puben på hemmavid för att se vad de verkligen ville och vilka de var, pratade en del med målaren som sade att han var ubåts officer mm.

 

       Jag försökte att ta det lugnt och varva ner men det var lite svårt då det kändes som om de körde vissa test hela tiden som tex då jag en gång gick ur porten så rycker en utlänning till och börjar kuta mot mig, jag tänkte vad fan är detta och så kollade jag hans ögon och de var helt uppspärrade men tittade bakom mig så jag backade och fångade upp port dörren för att se om det var därför som han börjat kuta mot mig, och det var det, givetvis så fick jag pump i hjärtat.

 

        Jag började gå mot bussen och jag ser en man gå ( på andra sidan ) sakta med ett ganska stort gult present inslaget paket, han gjorde det på ett sätt så jag tänkte att detta var ett grattis till att jag uppfattat situationen rätt med han vid porten, jag blev själv glad   men jag ville som sagt vila och då varje test jag blev utsatt för ganska snart genomskådade så tänkte jag också att jag inte får ta det för lugnt då det kan komma ett riktigt mötte . Denna punkt vet jag ej kronologiskt men jag var i alla fall utan ”smidigare försäkring” är ganska säker på det var nog 98 eller 99 som den skedde.


53     Detta är ännu 97. Jag gick fortsatte med pappers arbetet tills det en dag bara upp hörde , jag blev inte glad då jag hade börjat tänka på att det kommer nog bli kallt krig ett bra tag och jag ville vara stark och fortsätta med mina rutiner , men jag hade börjat varva ner lite och var mycket hemma.

 

       Jag fick en bra kontakt med en ( invandrare a) på nära hemmet. Jag var mycket ilsk på jib och hans (Invandrare a) men kunde inte  tycka illa om alla ( invandrare a). Som tex en gång så var jag ute på ett ställe , jag tror att det ligger där gamla Alexandra lå , och kom i samspråk med några (invandrade a typ ).

 

        Jag fick uppfattningen att den ene var rik som fan och han hade 3-4st med sig och vi pratade om ditt och datt ( på engelska mest) och det var mycket trevliga. ena sade att du kan hälsa på mig i dennes hemland mm och jag som inte hade en tanke på att åka till ett land utan öl typ svarade att, jag kommer om det finns Whisky, ”ledaren” sade att det finns det inte , men hans polare blinkade och sade att jag ordnar det typ.


 Jag vet ej vad som ledde till att vi kom in på rasister typ, och jag sade att jag tycker vare sig om Nazister eller (invandrare a) , det var som om det fått ett slag i ansiktet då de rykte till , jag funderade inte så mycket på det utan var ännu laddad på ”mina ” (invandare a) , och tänkte inte på att dessa också var (Invandrare a.

 

        Men kvällen blev förståeligt nog kärvare från deras sida , jag var så upptagen med att glo på damer och koppla av så jag tänkte inte på att de blev lite reserverade, utan förstod det nog bättre   dagen efter då jag var nykter, jag brydde mig inte då utan tänkte mera på att de måste ha förstått att jag ej menat dem utan sådana som jib, lite som djävla Svennar.


Jag var en annan gång på tre-remmare och det satte sig ett par (invandrare a) bordet bredvid ( detta var nog under de åtta dagarna eller strax efter) och de började prata vänligt med mig och menade att vi inte skulle bråka mm  och jag som börjat haja då att treremmare nog var ett till håll för typ Jibs mfl s polare  sade väll typ att man måste vissa respekt med vissa saker och att det finns gränser som man aldrig ska passera mm och menade att om de ville ha svenska vänner så fick de hålla rätt på sina dårar så håller vi rätt på våra.

 

        En brud från deras bord ( nordisk ) kom och satte sig i mitt knä och började typ kramas , och som tur är så tittar jag ut genom fönstret och ser en tjej som jag hade strulat lite med  och då jag blev paff att se henne där och jag satt med en brud i knät så nästan kastade jag upp hon som satt i knät och log mitt vänligaste leende mot hon jag strulat med.

 

        Jag gick ut och hoppades att hon inte sätt tjejen i knät . Jag tror att hon såg men hon sade inget. En gång då hon var uppe hos mig så frågade hon om jag kunde låna henne en diktafon som jag hade liggandes i en korg då hon behövde den i skol arbetet mm och jag som inte använde den  ( hade verkligen behövt den senare och var tvungen att köpa ett par  ) sade ja ta den du om du vet hur den fungerar för det visste inte jag.


54      Jag var en kväll på Treremmare och det var glad stämning. Jag hade en känsla av att span fanns där , men det finns ju krogpolisen så... Vid ett annat tillfälle så mötte jag en (invandrare t) som jag kände och han hade tydligen hört om bråket och sade sig känna en av jib polare.

 

       Och denna person som han talade om var en av dem som tydligen gladeligen hade tagit emot pengar för att leta rätt på en viss adress, så jag kände ilskan stiga upp då jag hörde han nämna denna person ( vart lite besviken på att han kände såna personer också) och då han sade att kan kunde snacka med han och få stopp på bråket så sade jag  att, det är färdig snackat med dessa.

 

        Jag gick där ifrån då jag hade svårt att inte visa min ilska och inte ville att polarens polare skulle tro att jag hade något emot han. Började nog bli väldigt väldigt trött på att få höra om bråket hela tiden och om personer runt om kring det, då jag var ute för att träffa någon ny kvinna ( när jag var nykter så tänkte jag att jag inte kan träffa någon ny då bråket inte är över men när man fått ett par glas i sig så ter sig saker i ett nytt ljus.)


1B Gjorde mig av med ”otymplig försäkring” och köpte en ”smidigare försäkring” då jag inte ville ha ett så (otympligt ), och då jag provade den och sedan tog in den och riktade nedåt mot golvet för att låsa den så ”tömde” den sig ( såg jag några minuter senare ) hade rivit upp ett hål i byxbenet , den hade in genom ett veck och rivit ca 20-30 cm tyg på insidan ( så att det blev genomskinligt ) och ut genom nästa veck.

 

       Försäkringen slog igen då man drog låsningen till det fjädrande läget och tömde sig då automatiskt, helt idiotisk konstruktion på denna försäkring tycker jag, låst ska vara låst tycker jag och kände mig väldigt fårskallig då jag satt där i bilen tills jag fick förklaringen att det var så denna ”försäkring” fungerade.


3b hade som sagt ”smidiga försäkringen” och hade den på mig på stan ett par gånger men b.la. en gång så stod det en man och (äldre) bara stirrade typ bekymrat på mig och då jag börjat tänka att det blir nog inget mera bråk så förvarade jag den hemma speciellt då jag inte kände mig säker med att hantera den vid nervöst läge med tanke på låsningens funktion, denna period måste ha varit våren 98 mins ej riktigt just nu.

 

        Jag hade provat den ett antal gånger. Det var skönt att ha det hemma och man kände sig tryggare utom då jag hade fått in att ”prova ” det hela tiden då man druckit sprit, det var väl också ett sätt att få lite vana, och jag ville ju  ha så mycket övning som möjligt ( dålig ursäkt , men jag gillade när det var ”nyår”) tog det ganska lugnt och hade en dag duschat och tänkte att det finns nog inget att oroa sig för.

 

       Då jag dels märkt att span kanske hade åter kommit då jag köpte ”smidiga försäkring” jag misstänkte och vet ( dels med den lagade telefonen mm) att det varit inne hos mig.

 

       Mådde bra för första gången på länge och  råkar  lyssna på radion som stod på och fick höra om en ballerina kläd man ( i rosa) som skurit en Domare i halsen på hovrätten, min första tanke var att vilket dåligt skämt. Men sedan så undrade jag om det var en riktig händelse då jag tänkte var inte det där nyheterna och började fundera

 

        ( jag hade tänkt att genast göra mig av med ”försäkringen” mm om jag märkte att jag inte stod pall längre för att inte göra något fel , det trodde jag inte skulle behövas men den nyheten som jag hörde var så ”latjo” så jag började fundera lite)


jag ringde lite för att kolla om någon annan hört den, tänkte att det vore ju fan om man tagit sig igenom ett helvete skulle börja höra i syne :)

 

       Men fick senare höra att det var korrekt och att det var ett uppbåd på 50 man som letade efter han , man jag tänkte logiskt och menade att en mördare (Det är ej logiskt med mördande, men klädvalet fick mig att fundera på om jag hört i syne efter all press.)
går nog oftast inte  tillväga på detta sätt där av min koll , jag var nog ganska trött att vara med” försäkring” också då jag märkt att det var nog en hel ”busslast” med span runt mig ett tag då jag hade försäkringen och var en jobbig press med det.


 Började verkligen ta det lugnare och köpte en cykel och började cykla ganska mycket . vet ej om det var nu som jag upplevde det första möjliga utav fyra  olycksförsök mot mig jag hade cyklat samma runda flera gånger och jag stannade varje dag vid ett rödljus ( innan E 4an i Norrtull) och genast då det slog om till rött  för bilarna så brukade jag slänga mig ut och över övergångs stället på cykeln .

 

         Denna dag så såg jag att jag hade en tjej

        (mins ej vilken tid detta var mins ej om det var med den första cykeln eller inte men jag är nästan säker ändå nu när jag tänker efter att det var med cykel nr två och jag hade slängt ”försäkringen” i plurret redan men jag är ej säker som sagt men jag ska ta episoden i alla fall)

        bakom mig stående och vänta , sött ljushårig och hon log ( hade haft en del leende brudar runt mig ett tag som jag sprang på på stan typ och jag tänkte ;kan vara span, en del gånger).


 Jag väntade på att det skulle slå om men hade inte så bråttom då jag såg denna tjej och ville att hon skulle gå före mig  för att kolla in henne.

        men då det slog om så började jag sakta ta sats för att cykla då jag ser en grön   stads Jeep komma i full fart med två gloende (invandrare a typ) liknande personer i , de hade spända  ögon bägge och de kör nära trottoaren förbi rött där jag brukade annars vara ute med cykeln.


Jag tittade efter dem och ser tjejen bakom se  förfärad ut, nästa chockad. Hade jag gjort som vanligt att jag börjat cykla så hade jag varit ett kylar emblem då, och jag tänkte att tjejen måste ha tänkt det samma och om nu hon inte var span så hade hon ju ingen vetskap om att jag brukade slänga mig ut direkt vid rött ljus för bilarna, och inte grön gubbe.


Hade ändå svårt att tro att det var så då det skulle ju varit väldigt snyggt med tajmningen men jag har varit med om tre ”olyckstillbud” till senare  som inte verkar vara något annat än arrangerade ”olyckor”. Tankarna har faktisk gått där nu på senare tid då jag varit med om vissa ”latjo ”saker med läkare och andra människor, jag hoppas verkligen att min dator mm är skyddat nu då detta är känsligt som fan och jag vet ej vad som skedde den 30/12-2003 , jag vet att någon har varit här inne och b.la. tagit en krona  mm(symboliskt i sådan fall) och dels vikt i en tidning och dels vikt filtar.

 

       4b Började nog här någon stans på ”båten” ett ställe som var för de som varit arbetslösa länge , det var bortkastad tid tyckte jag då men behövde nog det för att lugna mig lite vilket jag även tyckte då , det var ganska trevligt där ändå och jag påtalade ofta att detta  var slöseri med folks tid mm och chefen där sade ofta att det ordnar sig typ och du har ju andra kvaliteter mm.


 Hade nog börjat gå mera på krogen där på ön och börjat se en granne som bodde två dörrar ifrån mig pks han var mycket lugn och sansade , jag som hade börjat tänka möjlig  span om allt och alla ( för säkerhets skull) blev lugn i hans sällskap och tänkte inte att han var span i början.

 

       Såg en kille till en kväll som satt och drack i baren och han sade att han var mentalskötare mm och han verkade lite underlig alt beredd så då han skulle gå så klappade han mig på armarna och skulle ge en kompis kram och jag passade på att klappa han på sidorna av jackan för att se om han var beväpnad och han tittade snopet på mig , jag tyckte att han inte var så full som han visade och fick det mer eller mindre att bekräftat genom hans snopna min.


5b hade ett lite fyllslag vet ej när riktigt men jag hade köpt tre flaskor  Whisky och skulle ge bort två eller en , men jag behövde semester i skallen mm efter allt , hade ju dels varit bråket och sedan pressen med att möjlig span var runt och frågade om man ville bli Polis mm och jag hade tänkt att i alla fall bli så pass fysisk bra i kondition så att jag skulle kunna platsa , men jag hade ju min taskiga kondition ,eviga förkylningar och givetvis, och ”panikångest” (berodde på obehandlad astma:)


I alla fall så korkade jag upp den första och sedan så kvällen  efter så var alla tre flaskorna slut och jag hade spelat mycket hög musik och somnat med den på så grannarna var nog inte så glada.


6b jag hade märkt att jag inte fick vara ifred och jag tänkte förts att det är ok men det var jobbigt då jag ibland funderade på att det kunde vara mina fienden också som kom och jag då var oförberedd, och en person märkte nog det för han sade att; titta inte så mycket , men jag ville vara beredd och jag kunde inte låta bli att glo plus att jag såg saker på långt håll som tex om någon tappade ett papper så registrerade jag det och det var således inte lätt att bara låta bli att titta.

        Mins inte riktigt kronologin men jag hade funderat på att göra mig av med ”försäkringen” då jag förmodat att det var mycket span och poliser på denna plats . ( det kändes löjligt att ha den kvar, det var det ända brott som jag begick då, olaga ”försäkring”  , då jag hade fått respekt för dessa personer så ville jag inte vara deras jobb) jag hade ännu inte fått bekräftat att dessa var span förutom de två frågorna  dels i en restaurang och dels i en taxi.

 

       Men aldrig av målaren (= Lennart Karlsson) eller någon annan. Jag ville ej sälja den då jag ej ville  bidra med olagliga ”försäkringar” på stan då det är ett stort  bekymmer, vilket man ser mer av nu ).


Kvällen efter så började jag efter att ringt och sagt att jag skulle hämta försäkringen och betala panten på 5000 kr som jag lånat på den ( privat) ,  gående  bege mig mot den plats som jag lagt försäkringen och vid busshållplatsen  på Lila Essingen nära min lägenhet satt målaren och sade bara ( jag gick på andra sidan) kylig promenad , jag sade ja och undrade lite om de skulle ta mig nu.


Jag kollade lite innan jag gick upp till adressen men såg ingen efter mig så jag gick in och upp och tog ur m******* och tog ut den ända k****, (såg senare att det var tång märken i själva k****).

 

       Och gick  hemåt mot en bro och tog den första parkvägen innan bron ner till höger och såg att det satt en fiskare vid början av vägen så jag fortsatte ett stycke och ser då en söt ljus hårig tjej bakom och tänker fan det blir det aldrig läge att kasta den , så jag saktade in och tänkte låta henne passera men då hon aldrig gick för bi så vände jag mig om och då var hon borta.

 Så jag kvick som fan tog fram den och kastade den, då jag ej var säker på något så gjorde jag mig av med det ända skyddet nu som jag var helt säker på , och sedan så kastade jag m***** lite kortare, och vände i denna rörelse tillbaka och ser då den ljus håriga tjejen komma gående som måste ha ställt sig bakom ett träd eller så just då jag tittade efter henne innan.

 Jag passerade henne utan att titta på henne och tänkte att de kollade så att jag verkligen kastade den , jag kunde ju lika gärna ha slängt en sten om det tytt på telefon avlyssningen att jag skulle slänga ”försäkringen” . men jag ville verkligen ha  en lugn stund och ladda batterierna utan oron att en husrannsakan skulle ge en  vila på ett annat sätt än man tänkt sig ...


Jag hade trott att det skulle bli lugnare runt mig nu och jag skulle slippa nojan över att de skulle kunna komma upp när som helst och ta in mig för något som ger 6 månader direkt ( det var inte så jag var fel informerad , men förhoppningsvis så är det så nu 2022-05-07. Och jag kände mig alltid lite skyldig då jag träffade dessa på restaurangen hemmavid. mina tankar hade också rört sig ang dessa  att de kan var vilka som helst då  även en ambassad ligger  ganska nära.

       Och då jag dels hade hört den (Invandrade RJ) på bussen och dels sett en hel del utlänningar så var jag ej säker på något , jag hade trott att svenska span inte betedde sig på detta sätt , men hade nu alltså slängt min ”försäkring” och var tvungen att tänka att dessa hade varit span för vilka kunde de annars vara? men det var således också en oro då jag inte tänkte bli någon tjallare, utan menar att gammalt liv gamla regler , nytt liv nya regler.


Ja ja  jag lutade mig mot att det nog  var svenska span i alla fall och försökte ta det lugnt och hoppas på att de ej hade kollat mig då jag var ute på stan året innan ”utan försäkring” mm och gjort mina affärer , visste då ej vad det var för något men fick sedan gå på   en två månaders rättegång och blev dömd för med hjälp till skattebrott, men de hade tydligen kommit på det i en annan stad och då för att en man hade hämtat en stor summa pengar och inte var klädd på rätt sätt tydligen . men jag åkte på rättegången på två månader i alla fall.

 

        Detta brott var 97 och det var ett tag efter att jag blivit av med ”liten försäkring” och inte såg till någon span då var jag ej säker på något utan tog det lite som om det verkligen var span så hade de blivit nöjda med att jag blivit av med ”försäkringen” och således inte kollade mera.

 

       Att det var något fick jag helt säkert reda på senare då jag hade skojat med en kompis att det är synd att man inte har knappen på telefonen så att man kan ringa de dyra samtalen, det saknades en knapp nere i det vänstra hörnet på luren  stjärnan , och jag benämnde den som något annat men kort efter denna tid så satt denna knapp i luren och jag blev glad att jag hade ett bevis för mig själv att jag tolkat vissa saker rätt (hade något konkret att minnas).

Och skojade nog med några a.n.g det då jag ej visste vitsen med att laga telefonen .



       I alla fall så var jag på krogen hemmavid dagen efter och där var målaren och det var en brud som satt vid ett bord med en kille  med mera och hon kollade gillande och målaren pratade lite glatt.

      

       Jag var för upptagen med att fundera över mitt beslut att kasta mitt skydd som  hade gjort mig lugn under så lång tid så jag hade svårt att vara lättsam även om jag var lättad ( tar sin tid att slappna av ). Jag minns fan inte om det är rätt kronologiskt med ”båten” och detta eller om jag gick på ”båten” efter att jag kastat ”Smidiga försäkringen”, om det behövs så går det nog att ta reda på det genom dokumentation.

 

        Jag var väl lite brydd över att ha blivit av med bruden mm. Det hade stått en gammal Duett Volvo utanför min port under lång tid med en täckning fast satt på rutan

       (rutan tror jag , minns ej, men efter som den stått ett tag så borde det varit skyddat så att säga 16/1-2011)

       som  gjort av ett barn med getingar på och med texten Lasse och ”Lena.

 

       I alla fall så blev jag ordentligt full en dag och hade tagit sömnmedlet Theralen och pratade med någon kompis till ”lena” och vi /jag var nog ganska fräcka i munnen , tror det var dagen efter som jag ser en tjej som jag lagt märke till förut då jag var på väg hem på cykel , hon gjorde en  min mot munnen med handen och tittade till på mig , jag tänkte genast på samtalet dagen innan och tänkte att  ”har de telefonavlyssning ännu ?”.

 

     Jag hade ju hajat att det låg till på det sättet på grund av vissa händelser tidigare men trodde att de slutat med det efter att jag kastat ”smidiga försäkringen”. Det var lite pinsamt.

 

        Det var nog veckan efter  så jag var ganska tankad och hade väl väntat mig att något positivt som jobb eller något skulle dyka upp men det var fortfarande något runt mig kände jag,  och då jag stod där i baren så ser jag en riktig goding som jag sett tidigare en gång sitta med en kille i hörnet .

 
Jag brydde mig inte så mycket då hon hade sällskap och jag tyckte nog att det var bra då jag inte kände mig upplagd för att smöra   på någon innan jag var normal igen ( med normal så tänkte jag att jag skulle gå ifrån stridsberedskapen till lugn och ordna ett jobb mm)plus att jag visste inget om bråket , jag hade ju bara väntat på att något skulle ske och var alltså inte säker på om det var lugnt och så.

 

        Men helt plötsligt så hör jag ett namn Nämnas jibs förnamn j ,utav tjejen och jag som  också hade oroat mig över att det kunde ha varit Jib polare  på restaurangen , fick nu höra hans namn högt och tydligt i lokalen utav tjejen som pratade i biltelefon.

 

       Så jag blev förbannad  då jag tänkte att detta är ingen slump utan de är span som trackar mig alt Jibs polare , så jag gick upp och tog en rejäl klunk ur Theralenet (passa er för den om ni är i press) då jag ville sova så fort som möjligt och det tog flera timmar av den vanliga dosen att somna.

 Men blev nog riktigt drogad /theralen koma och började tänka att jag blivit lurad av span och började nog försöka återknyta kontakter med gamla vänner och pratade nog med en kille som nog inte fattade något om något jag svamlade om ( jag är ännu inte säker på att jag pratat med han men det dyker upp i minnet hela tiden och det tog ca fem år att få ihop en bra ”minnes” bild av det jag kan ha pratat om men det kan vara inbillningar då jag funderat på vad jag kan ha sagt mm och varit rädd att nämna vissa saker)

       jag somnade alltså men munnen gick.

 

       Om jag har rätt ” förnimmelser ” ifrån detta samtal så snackade jag skit om allt och alla kanske för att skydda genom att säga att de betyder inget för mig  ( hot mot nära är fruktansvärda och ska skapas skampåle för ) plus blev arg då jag inte fick sova ?  och jag typ kom in och ur  i olika stadier i sömnen  och jag drog nog  vissa valser men pratade nog även om riktiga saker och det djävliga är nog att jag som då jag lärt mig  att dra mycket sanning och lite lögn om man ska ljuga   blandade nog vissa proportioner mm för att antingen bli insydd på kåken för att få lugn( tog på mig saker ?)  eller för att skryta?

 Det var om jag minns rätt ett mycket långt samtal och det slutade med att jag hade ont i armen och ”tittade” in i lampan och fattade inget men att det var någon som trodde att jag försökt ta livet av mig (ang theralenet ? ) och menade att jag skulle fortsätta kolla in i ljuset, och jag hajade till och menade att på film så skulle man absolut inte ”gå in i ljuset” mm?

 

       Dagen efter då jag vaknat så tänkte jag ungefär, vilken jobbig dröm   men såg luren ligga på golvet . Då jag hade en dator hemma utan internet  och började spela patients på den så dök det upp ”bilder” från samtalet(?)  i tanken  och jag garvade en del då det var skruvat.

 

       Men jag var nog väldigt elak a.n.g vissa och jag hoppas att det var för att folk skulle tro att det bekom mig inte om det hände dem något mm, jag kan inte ljuga så nykter eller packad men tydligen under ett nervsammanbrott i sömnen djupt sövd av Theralen.

  Jag kan ju ha blivit drogad också igen vilket jag märkte på puben med det oljiga vattenglaset och ett par händelser senare som kan vara ett annat allergimedels test (för att dolt hjälpa ? )  , men med  Theralenet erfor jag samma sak igen några år senare, där jag inte heller vet men hade ett sista ringt nummer på telefonen och har förnimmelser av  telefonnummerupplysningens ” koppla”.

 

      Såg tjejen som nämnt Jibs namn vid senare tillfälle och hon frågade om jag mindes något ang telefon samtalet som jag nämnde för henne och jag sade att jag är ej säker och tror nog att jag bara drömde, och att  jag vet ej ännu.

 .

       Började se pks Som jag benämner baggen  i fortsättningen käka ofta på restaurangen där nere och sedan en kyl kille   som också var väldigt trevlig. Jag  började ganska snart ana att det var något med baggen och efter ett tag så kom vi in på polis och det jobbet , jag ville kolla om detta var en span, jag sade bland annat att det vore nog en dröm för en kriminell att komma in på det yrket för då skulle ju denne kunna göra hur mycket kriminellt som helst mm jag tog det för givet att om han var span så förstod han att jag testade han.

 

       I alla fall så sågs vi ofta på puben och även målaren brukade vara där och allt var ganska trevligt. Jag kollade givetvis efter ”mörka moln” på himlen men det verkade vara ganska lugnt , jag gillade inte att gå på ”en del av staden” mm  och gillade inte att vara med någon på stan, för  om det skulle hända något så ville jag vara ensam.


Och jag gick nog på ”båten” och tränade en del och bara försökte glömma allt, jag hade behövt en ny flamma och åkt från Stockholm ett tag . men jag gick hos läkare och försökte bli kvitt mina förkylningar, kom till någon specialist som bara hittade allergi antikroppar 230 i värdet och gav mig Zyrlex och Flutid nasal mot det men sade att han ej kunde se något fel på mig jag prövade även att jogga men spydde nästan alltid så det var fan inget kul.

 

        Kände mig nog ganska värdelös fysiskt med tanke på taskig kondis och alltid förkyld, jag kunde jobba hårt och springa fort, men jogga; uteslutet.


Fick ett jobb och började jobba. Målaren sade att jobba svart är bra mm. Började med ställnings byggnad och hade en väldigt fetlagd  man som jobbar kompis/bas. 

 

       Han var en riktig gaphals och han var otroligt beng i trafiken, jag hade börjat ana att han testade mig  och han pikade ang vissa namn så jag tänkte att detta kan vara en span och jag fick en förfrågan på hemmavid ang han, då en ”trilling ” tjej frågade om jag fick lust att knuffa ner han då jag beskrev hur gapig denna man var, jag tog ganska illa vid mig av den frågan då jag börjat gillade denna tjej.

 


Han kommenterade ljudligt alla han såg och han var väldigt grov i munnen högt och tydligt, men jag tog det som ett psykologiskt test möjligen för span jobbet som jag fått frågor om,  men efter att han sagt att han skulle gå ut med hammaren mot en dam i en bil så fick det vara nog.

 

       Jag sade på puben  till en som frågade att hade han gått ut så hade han förblött, det var bara en pik  om att jag inte stod ut med hans stil mera och jag såg att en man jag pratade med som verkade vara samma som målaren ( inter sport)  tog lite illa vid sig men spelade på i vanlig takt, jag upplevde vissa saker som delvisa förhör a.n.g antydningar mm från jobbar kollegan, jag kom ej överens med han för fem öre .


En dag så hade vi sänkt ett bom lag så att från taket så var det ca 7- 8 meter med järn bommar mm och sedan så hade vi tagit bort plasten från ställnings taket och skulle börja riva taket och han sade att håll dig i räcket då du går på tak grindarna då dessa kan vara öppna.

 

       I alla fall så gick han i förväg och jag gick sedan efter då han tar sin telefon och börjar tala med någon och han betedde sig på ett ovanligt sätt och han liksom tittade in mot väggen men vred sig sakta om några gånger då jag närmade mig ett ställe på ställnings taket, jag funderade lite vad det var för samtal han hade då han betedde sig så underligt.

      

        Då jag tog ett steg på en grind så öppnade sig den helt plötsligt och svängde ner och jag kollade och såg att det var precis där vi sänkt till ca 7-8meter mot ca 5 meter innan under , jag tänkte att det var tur att jag höll i räcket och att den andra grinden inte öppnade sig, han jag jobbade med hade nu gått upp helt i samtalet och tittade inte mera mot mig såg jag då jag ville vissa han vad som skett

 

        Jag satte mig ner och försökte fiska upp grindens ena ände med foten men nådde inte och tänkte att det ska ju ändå rivas så det får vara, jag tänker nu att det var konstigt att den inte föll tidigare då vi ju gått en hel del på taket då plasten låg. Han sade senare att det var ju typiskt att det var precis där vi sänkt som den öppnade sig.

      

       Jag tänkte inte så mycket på det hela men fick en ordentlig svindel ett tag efter att det hänt som gick över efter ett tag men jag kollade som fan att alla lås satt på tak grindarna.


Det jag minns mest därifrån är hans beteende innan då han stod i telefonen och sakta och försiktigt vände skallen mot mig då jag närmade mig just denna grind och funderade på vad det var för samtal han fått då han betedde sig så annorlunda helt plötsligt.

 

       Kl är nu 15:06 den 20 april 2004 och jag fortsätter beskriva lite runt Jobbarkompisen.

 

        Jag hade mina funderingar om denne man , detta är bara små sammanträffanden men sammantaget så gjorde det mig ganska övertygad om att det var något med han, jag hade b.la. börjat hålla totalt  tyst a.n.g de  förmodade span jag hade träffat då jag börjat lita lite på dem så jag ville inte röja dem heller även om det var någon som verkade känna till dem.
 

Jag hade slutat med att åka med han på morgnarna då han betedde sig  pinsamt i trafiken och jag hade blivit trött på hans gap som jag tog som ett psyk test då han var osannolikt bäng men jag hade fluktat in en tjej på ön och detta var det jobb som jag grejade ganska hyggligt med flutiden och zyrlexen ( byggdes inte upp den överdjävliga trycket och värken) , men jag var inte bra alls men ville ha kvar det då det var det sätt jag gjorde mig nyttig på så att säga.

Jag hade hela tiden  framför ögonen att jag skulle få ett bot mot infektionerna och trodde givetvis att tillslut så skulle någon titta efter ordentligt och hitta mitt problem. Han som hade undersökt mig ÖNH Dr Ö  tog bara ett par allergi tester och gjorde inget ytterligare som jag vet senare att han borde ha gjort men det kommer sen.

 

        Jag var ofta på puben efter jobbet ett tag och drack ett par öl och lyssnade på de som var där och så ( jag var ganska tom och försökte att ”normalisera” läget och de var roliga och man garvade en del ), jag träffade en hel del lite trevliga människor men det verkade ofta som om de hade mig som mål så att säga, och ibland så gick tankarna till den episoden på Fridhemsplans puben då det stod massa folk utanför vid ett tillfälle.

 

Inga kommentarer: